Die gambar punika nur gambar, Endi padha ora luwih dhuwur hukum ngerti saka ihre duweke dhewe, sing hukum bebener lan kaendahan.

Helper piksel katon sawise donya Jaringan aktivis & artis kanggo hak manungsa nglawan Penindasan & kanggo bebas ngekspresi gelut. karo gambar kita pengin penting masalah sosial kanggo nuduhake. Kita uga ngoperasikake Eproyek bantuan pembangunan ing Afrika. Duweke dhewe Roti roti roti sing dikemas kaleng ngasilake kanggo nambah stabilitas panganan kanggo Kem pengungsiWilayah konflik & Bencana alam roti awet ing komplong. Kita nambah Stabilitas panganan ing Afrika. Ing wilayah kasebut Bantuan darurat nyoba Helper piksel ing jejere pabrik roti kaleng ing Afrika sing cedhak UNHCR Ana kemah pengungsi, bocah cilik rumah sakit kontainer seluler kanggo mbukak Tulung tulung ing ngisor item menu nyumbang lan dukung Arbeiter kita organisasi. Video ing ngisor iki menehi sampeyan ringkesan babagan tugas penting kita.

Pesen warna-warni mengaruhi urip kita. Film gambar babagan PixelHELPER

Kepiye sampeyan ngatasi pidana tumrap kamanungsan
mupangat, urip neraka? Carane ngeterake a
Memorial Holocaust saka distrik pamrentah nganti Maroko? Lan: kepiye carane nggawe tembok Eropa mudhun?

Kajaba iku, kita makaryakke Proyek pambiyantu lan tumindak seni ing luar negeri.

Ora suwe sawise video kasebut dirilis, militer Maroko teka
BBC Arab lan mayuta-yuta umat Islam nyumurupi Peringatan Genosida Uyghurs dirusak

Iki nuduhake kerja demokrasi, toleransi lan kesetaraan sing dibutuhake banget nalika negara-negara totaliter & Teroris Trample hak asasi manungsa lan kebebasan artistik.

Roti roti roti sing dikemas kaleng ngasilake kanggo nambah Stabilitas pangan kanggo wong sing ora duwe omah, Kem pengungsi, Wilayah konflik & bencana alam roti awet ing komplong. Kita nambah Kestabilan panganan ing Afrika & ing wong sing ing Dalan langsung.

GOLEK LAN BUKTI Dhewe

Kanthi siji Model dhasar kita njamin kita pakaryan penting kanggo hak manungsa & liyane djalmo manungso uga babagan generasi mengko lunga. Nalika PixelHELPER Foundation non-profit GmbH rejekine tumiba ing "Komunitas Freemasonry"(FHW). Dheweke iku siji institusi amal ing freemason ing Jerman. Ing masonic Anggota saka Helper piksel pengin maneh piye carane Kaping ing Revolusi Prancis, sampeyan dhewe aktif nglawan keadilan ing endi wae sing ditampilake. Wiwit Abad melu melu freemason kanggo sing apik ing donya lan nyoba liwat sampeyan Tumindak anderen Model peran dadi. Ing freemason dilakokno nganti 1980 dhewe rumah sakit in hamburg lan isih makarya saiki Pensiun ing omah in der Kutha Hanseatic

Tulung tulung ing ngisor iki Donga item menu lan nyengkuyung pakaryan organisasi kita.

Ramalan cahya menyang Hotel Sonnenbichl, kursi Jerman raja sing nyiksa Thailand.

Humor nggawe komunitas! Selawasé kita Menschlichkeit,Liebe und humor nyambungake, iku ora masalah apa kita misahaké, Humor nyengkuyung dheweke Toleranz, Toleransi sing nyenengake ing murni humor, ukuran ukuran gratis pribadine diakoni, tujuan nyata saka wong dadi.

Tagesschau nglaporake babagan lagu kita marang Raja Thailand.

Liwat kita karya seni Ayo dadi donya siji luwih apik lan mimpin owah-owahan sosial utama, ngarahake sing penting demokratis masyarakatIng jeneng Toleranz sollte Helper piksel ngaku hak, sing intolerance ora ngidinke. Fokus ing proyek kanggo kebebasan seni, hak manungsa lan nglawan Anti-Semitism.

Tindakake salah amarga alesan sing bener!

Sanajan mayoritas pendhudhuk Islam manggon ing Maroko, Uighurs ora didukung ing China. Kita mbangun peringatan kanggo iki, sing mung ditemokake karo pers Arab sawise koran ing Israel nglaporake babagan sing padha karo peringatan Holocaust Berlin. BBC Arab nglaporake babagan proyek kasebut. Iki nyebabake boomerang pers internasional sing ora ana fokus ing Uyghurs nanging konflik Israel / Palestina. Karya sukses!  

Crita Holocaust Maroko ing Wikipedia ora nate nyebutake kamp-kamp kerja budak ing ara-ara samun sing tiwas wong-wong Yahudi. Memorial kita dirusak dening Menteri Dalam Negeri Maroko sawise dibangun setaun. Kanthi iki, kita nggawa subyek tenaga kerja paksa menyang sejarah Maroko ing Wikipedia kanggo nglawan pemalsuan sejarah lan anti-Semitisme. Lan sanajan ana instalasi seni wiwit wiwitan kanggo nuduhake pelanggaran hak asasi manungsa Tiongkok marang wong Uighur. 

Kesenian boomerang sepisan maneh nganggo arc kreatif kanggo nglawan rasisme anti-Muslim lan nyebutake tenaga kerja paksa sing dilalekake ing Wikipedia.

Sayange, Maroko ora ngerti babagan seni aksi rupa. Tim
Ing situs Maroko kita, kanthi tiron Orthanc menara saka Lord of the Rings, panguwasa Maroko nggawe urip angel. Pawon sup kanggo 500 wong saka THW Jerman dirampas, kuburan kanggo buruh pangembangan Jerman karo bulldozer dirusak lan bakeri bantuan pangembangan, saka ngendi populasi entuk manfaat langsung, diunggah menyang lemah. 

Die Helper piksel gelut karo jaringan aktivis lan seniman sadonya liya sing ora biasa marang irit sosial. Artis sing melu asring nggunakake teknologi paling anyar lan kabeh alat sindiran kanggo menehi masalah nalika fokus nglaporake media.

Ora bisa ditemokake kanthi gangguan ing jagad iki, kita lunga, tenang lan aman, tanpa wedi, lan kanthi tujuan sing dhuwur, kanggo ngreksa bumi. Keyakinan dasar kita yaiku prinsip-prinsip Revolusi Prancis "kebebasan, kesetaraan sedulur" bakal diterusake maneh kanggo nglawan pengulangan apati politis.


Karusakan saka Walter Lübcke mural dening pamaréntahan Maroko.
Presiden Bundestag Wolfgang Schäuble ujar manawa ing Bundestag kasebut Lübcke "Kanthi kabuka kanggo entri sing mbukak komunitas kita: kanggo kesopanan, toleransi lan kamanungsan. Kebebasan seni diancam ing saindenging jagad Mulane PixelHELPER!


Pangadeg PixelHELPER yaiku seniman ringan Oliver Bienkowski saka Jerman. Seniman ringan & aksi liyane lan akeh karikaturis nyebar ing saindenging jagad lan bisa kerja bareng kanggo PixelHELPER kanggo donya sing luwih apik.

   

[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”https://livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]

Mung wong sing mikir beda ngganti donya

Nanging kita Zorn dingerteni, ngelingi apa sing kita nandhang. Apa sing kudu kita lakoni? kaki-nini Milih teh kanggo Bigwigs ing Ceylon?

Apa sing duwe tuwane auf den Kothak katun dibantai kanggo wong India, lan Saxon miskin ing Pertambangan tembaga lan Coltan cedhak Dresden, mung supaya Peralatan listrik 30 Kongo saben rumah tangga duwe.

Lan Kakao und Perkebunan kopi di Palatinate! Generasi Palatine duwe dhewe Kesehatan rusak kanggo wong sing ora becik Perusahaan Afrika. Lan Samudra perenang Somalia sing nempuh Laut Utara kita kosongMulane akeh sing kudu pindhah saiki Piranti wétan ing Frisia Timur dadi.

Meh kabeh dheweke gawan dheweke, kanggo dheweke Bagean catur lan kunci piano, Saiki sampeyan teka karo jeeps lan nggawe safari lan katon gajah pungkasan ing Forest Bavarian ing. Sing angel.

und nalika Herero nyerang Jerman, lan iki Pembantaian nglawan kaum Swabia, Sing uga dienggo sawise. Kaya sing, sampeyan ora bisa ngetokake dhewe metu saka sandhangan, Iku isih nyerang sawise taun 100Sampeyan ora mari cepet.

Kita lagi ngadeg ning dhengkul kita bahan kimia korosif, supaya sampeyan bisa ing Bangladesh kanggo 7 Euro Jeans bisa.

Carane akeh bocah-bocah wadon kita wis ilang ing Diamond mining in Bielefeld, supaya Bonzes ing Sierra Leone bisa nyanyi "Intan minangka kanca paling apik bocah-bocah wadon ”, Saiki dheweke uga teka liwat Mediterania lan dheweke isih pengin manggon ing gyms kita.

Ya, apa liyane? Apa maneh sing kudu dilakoni kanggo sampeyan? Ing sawetara titik, iku wis rampungIng sawetara titik, kita ora bisa nindakake liyane! Ing sawetara titik, ora ana liyane!

kita Jantung iku adoh, aber kemungkinan kita wis wates.

We. Rusak tabuwar sistematis minangka piranti gaya pokok

Sapa sing PixelHELPERS?

Robin Hood Saben uwong ngerti. Sing kondhang Garong Held nemu sing serius musuhsing uga isih ana misuwur bakal saka sing asli. Kanthi PixelHELPER International argue babagan Seniman internasional 70 kanggo siji luwih apik donya, njupuk saka wong sugih ing Eropa lan wenehake wong miskin ing saindenging jagad. We are ing. Karo wong akeh setya wis PixelHELPER minangka organisasi kanggo hak manungsa markas dheweke ing Afrika ketemu. Kanggo taun kita perang minangka Kanca & pelindung wong mlarat lan minangka sworn siji mungsuh wong sing Kekuwatan & kekayaan zur Abuse oppression.

Kaleng bantuan kaleng ing Maroko

Pencet

"PixelHELPER nambah blok bangunan revolusioner kanggo seni lan karya satire"

ngandika Budaya radio Jerman

"PixelHELPER minangka salah sawijining inkubator seni aksi politik sing paling inovatif lan tegese wujud seni sing ditambahi," ujare sawetara. Kita ujar: Seni kudu nyebabake rasa sakit, provokasi & pemberontak. Kita prihatin karo seni minangka wujud jaminan sosial sosial kanthi semangat Pencerahan. Kampanye kita nuduhake kemungkinan seni minangka kekuwatan kaping lima ing negara kasebut. Mula, seni ora minangka pangilon sing diwujudake, nanging pethel sing bisa dibentuk.

Kita kenal kemungkinan.

Kita sinau. Kita muter. We develop ideas. We njaluk gagasan metu saka peteng. Kita nggunakake kontras. We nggawe spektakuler, utawa nggawe soko ilang. Kita fokus ing tampilan. We nggawe sambungan. Kita ganti perspektif. We work in the shade. Kita nggoleki apa sing nganggo cahya. We menehi jawaban. We stand a. Kita nyalahake. Kita muter kanthi cahya ing jero kita. We nggawa dheweke njaba.
Lan kita ngomong: We are the PixelHELPER

Sing kuwat uga disambungake kanthi kuat

Friedrich Schiller

Lungaa lan mbuktekake dhewe.

Kubus PixelHELPER tindak ing saindhenging donya.

Ngatasi Kubus Rubik ing video "Saindhenging Jagad ing 80 Dina" nglambangake rantai kemanusiaan persaudaraan ing saindenging jagad, sing wujud PixelHELPER kanthi nyata kanthi aplikasi crowdfunding livestream dhewe ing Playstore Android lan ngajak para nonton bisa sesambungan.

Ing salawase urip kita ninggalake akeh jejak. Malah ing gesang wong liya, dalan sing kita bisa nyabrang sakdurunge lan kita akeh dipengaruhi supaya urip mengko bakal beda. Ora bakal ana apresiasi kanggo karya Foundation PixelHELPER tinimbang pengaruh positif ing masyarakat kita.

Kita perang karo semangat kanggo donya sing luwih apik.

Humanisme minangka pengalaman interaktif ing live stream. Kontrol distribusi liwat emotikon ing Facebook. Zombi ora duwe ras, warna, utawa agama; mung otak! Proyèk "Zombi tanpa Bates" kasebut minangka platform akeh pitulung interaktif. Jeneng kasebut asale saka pirang-pirang komputer zombie sing dikontrol eksternal. Tujuane ora liya yaiku solusi kanggo kabeh bencana kamanungsan liwat pitulung interaktif saka pamirso liwat live stream. Tujuan kita: 24 jam langsung saka titik-titik panas ing donya. Wartawan sing ngancani zona perang, nyebarke bantuan ing kemah pengungsi utawa mburu pemburu ing Taman Nasional Kruger. Kemungkinan ngontrol klompok iki tanpa wates. Alat kita: Pramuka Facebook ngontrol grombolan tambahan lan mutusake apa sing kudu ditindakake.

Saka sudut pandang teknis sing murni, bisa digunakake supaya kita bisa miwiti streaming langsung kanthi unsur kontrol transparan banjur ngajak karyawan "Zombie tanpa Bates" masing-masing menyang stream langsung kita. Kanthi cara iki, kita ngawasi koreografi elemen kontrol interaktif lan reaksi kanthi cepet tumrap pangowahan stream langsung ing lokasi krisis.

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

PixelHELPER Foundation | Presentasi app ing Marrakech, Maroko

  • Atas jeneng pangadeg PixelHELPER, 2009 dianugrahi hadiah "Mulai revolusi sampeyan dhewe" kanggo pagaweane kanggo wong sing ora duwe omah.
  • 2013 ngluncurake PixelHELPER kampanye Shitstorm sing ora duwe omah, sing akeh media Jerman, kalebu Süddeutsche Zeitung karo artikel fitur babagan aksi kita.
  • 2014 10 kita digawe panas karo kampanye ing Kedutaan Besar US, ing NSA / skandal mbengung lan ngrambah supaya munggah karo promosi minggu topik ing media.
  • Ing taun 2015 para pedagang senjata anyar Dr. Grup Oetker dadi misuwur ing saindenging negara liwat proyeksi ringan menyang Menteri Pertahanan Federal kanthi sewengi.

Saka Pelangi

Kampanye "Love ora mangerténi wates" saka piksel Helper kepengin kanggo protest buron jindik ing negara totalitarian donya. Ana isih akeh banget negara ing donya kayata Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Saudi Arabia utawa United Arab Emirates, ngendi homoseksualitas ilegal lan punishable dening pati!
Cinta ora ngerti jender, ora kulit lan agama! Cinta ora ngerti watesan! Kita pengin nyebarake pernyataan iki, PixelHELPER, ing saindhenging donya karo proyek seni ringan "Saka Pelangi".


markas proyek seluler

Kapsul dingin kanggo darurat kanggo wong sing ora duwe omah

Mangsa wis cedhak lan wong sing ora duwe omah butuh pitulung saka kita. Solusi kami: Kapsul darurat adhem PixelHELPER kanggo nyegah wong mati beku ing lurung-lurung Jerman. Saben taun luwih sithik wong Jerman sing mati amarga nabrak pesawat tinimbang wong sing ora duwe omah mati beku. Ing Jerman ana luwih saka setengah yuta tunawisma ing jaba keamanan sosial. Bola-bali wong dikirim ing njaba lawang nalika suhu sithik nol lan banjur beku banget. Lan masalah ora duwe omah ing Jerman dhewe ora ditangani kanthi berkelanjutan. Ing kene program reintegrasi kita kanggo sing ora duwe omah diwiwiti. Miwiti kapsul darurat sing adhem kanggo nglindhungi sing ora duwe omah saka pati sing gampang banget, kita nggawe sistem sing nglawan masalah dhasar tunawisma, kurang keamanan, ora ana kesempatan kerja lan ngasingake sosial, mula mbantu wong-wong supaya bisa urip kanthi normal. mbisakake.

We are just a brood of monyet sing rada maju ing planet cilik sing ngorbit lintang sing rata-rata.

Stephen Hawking
Pendhiri PixelHELPER Oliver Bienkowski karo asu dalan Maroko

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????