18. Јули 2014 Оливер Bienkowski

18. Јули 2014

Дискусии за нашиот PixelHELPER проект во #Marrakech. Учесник д-р. Мохамед Калахи од Амбасадата на Кралството # Мароко во # Берлин

амбасада