25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

Campaña El amor no conoce fronteras

Ел ОНУ се обидува да ги спречи нападите на сиромашните луѓе, а хомосексуалците се полни со пари, па така тие се обвинети за човекови права. Иран, Нигерија, Арабија Саудита, Јужна Арабија, САД, хомосексуалци, кои сакаат да останат во мир. Ахора не се плаши да го реконструира официјалниот глас на хомосексуалците.
Ел amor no conoce sexo, color o religion, ninguna discapacidad o edad. El amor no conoce fronteras. PixelHELPER е излегува во кампусот на хомосексуалците, кои, исто така, се сметаат за претепани луѓе во исто време.
Колку повеќе може да се контролира, дебатата ќе биде вообичаена, и тоа ќе биде уште поважно. Вашите мислења се однесуваат на знаменоста, и сето тоа е од пензија.
PixelHELPER пишаната верзија е достапна за примена на таквите дракони за личности кои се безгрижни, во 2016. Филм и неопределен лем "Направете Љубов, не војна", еспераме што е забрането со политички активности и осуден од хомосексуалци. Една Гана, таа се смета за модел на демократија за лошо подредено време, сиромашни геј синови, трауди и матадони. Носатрос педимо сет на меѓународна интернационална интервенција.

Apoyar nuestra campaña


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 6 ″]

Видео клипови и апарати и телевизии | Дојче Веле, РТ |Подобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не се раздели! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Подобра форма на донација

 

Индивидуална донација: