25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

Campagna per prigionieri politici

Immagini di articoli di giornale
Видео да радио и телевизија
Sostenete la nostra campagna

La Primavera araba dovrebbe portare на una svolta е iniziare una Nuova Епока della democrazia. Tuttavia, јас бев ритмички на време и придружни политички прашања. Ле persone che Хано rischiato лоро stessa la vita во че sono stati contrassegnati во nero Сула della Scala Слобода ди Stampa di Амнести интернешенел, sono ора во carcere е sono dimenticati dal mondo. Qui, PixelsHELPER во gioco за слобода и придружни политики.

Носта прима димостразионе е најголем избор на алишта во 13 ноември 2011 година. Јас „Бахреин 13“ го чекам апсењето на дополистичката влада во февруари 2011 година, главниот град на Бахреин, Манана, континуирано di aver complottato contro il governo. Молти Стати и организации доаѓаат Амнести Интернешнл и Хјуман рајтс воч континуирано сотолинеаре ла пресенција од тортура. I prigionieri erano visibilmente feriti.

Ле preoccupazioni не finiscono neanche по le famiglie. Ancora Оги sono queste persone во carcere, е scontano Пене che Partono од 5 anni Fino на molti ergastoli. Ogni essere umano ha il diritto di esprimere la sua opinione. Не dimentichiamoci ди persone che Хано храбри sacrificato la лоро Слобода, со portare la democrazia e la темпо.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 3 ″]

Видео камера и телескопски телевизори | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |Ослободете ги новите Фејсбук и Твитер! Se sosterrete la Ностра causa, qualsiasi donazione Сара ЕСП che gradita, cosicché possiamo continuare Senza Sosta le nostre Campagne. Дојдете до Еуро фанови! Споделување е грижа. Неофицијално ќе биде непрофитна. Баста користи Paypal, подобро место, индиго како класична бонус.

Координираниот банкар:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларно за донација е подобро место: