25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

L'amour ne connait pas des frontièrs

L'ONU детективското обелоденување коешто е поврзано со националните нации 7, хомосексуалноста е олицетворена со смрт, за криминал против човештвото. Иран, Нигерија, Мавританија, Судан, Јемен, Арабија Саудеит и ЕАУ се хомосексуални врсници во мозокот. Ил n'y a dog of nations islamiques où les couples homosexual sont reconnues officiellement.

Не ми се допаѓа да се биде сексуален, пријател, религиозен, кој се грижи за возраста. L'amour ne connait pas des frontières. PixelHELPER започнува со кампување да се пресели во хомосексуалноста, највисока битка во криминал и да се појави во моментот.

Најчесто се работи за прашања кои се однесуваат на пензија, и тоа е извор на санкција и плус соодветно за случаи. Мислењата се однесуваат на казнување на момчето.

PixelHELPER кроид кој најверојатно ќе ги удвои црвените светски мрежи за да се направи голем напредок во 2016. D'après le slogan «Направете љубов, не војна», зашто се 'уште се менува политиката и ставот на хомосексуалната личност. Една Гана, која е најстариот модел на демократијата во овие земји, не се соочуваат со хомосексуалци, маченици и татковци. На меѓународна конференција за интернационална интервенција.

[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 12 ″]

Сутенез не е кампања


Без оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не мора да се случуваат разузнавачи на нови серии, но не постојат кампањи за постојаност. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace