25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

Campagne за консолидација

Извештаи за радио и телевизиска визија
Сутенез не е кампања

Декември 2008 година, PixelsHELPER се бори со косматерски производи. Avec des action extraordinaires au palais de la Chancellerie fédérale et de l'Assemblé Nationale allemande, nous portons vos soins directement à l'atteness des médias. Ако сакате да го направите Хипо недвижен имот, или да направите фабрика за излегување во јавноста, ви е потребна трафика на армијата - Pixel Helper ви одговара со закони за злоупотреба на закони.

Во 2009 година, претставникот d'Attac a donné au fondateur de PixelHELPER le Prix “Commencez votre révolution”, истури синот на теренот за les sans-abri. Во 2013 година, PixelHELPER a lancé une campagne de tempête médiatique pour les sans-abri, et a obtenu dans les nombreux médias allemands, го сочинуваше Зидојче Цајтунг авец со напис „Да го ставаме„ Фејетон “. За 2014 година, PixelHELPER, скандал со скандали во НСА со кампањи од 10 кампањи за универзитети и уникатни служби за одржување на вниманието на марки на телата на НСА, но и промоции на хебдомадитери. Souvent, il suffit aussi peux pour une révolution de l'humanité: au début de 2014, PixelHELPER руски програмер, на 14 месеци, премиерна плоча-формула во живо-стручно финансирање на народот од два наврата. Авторската организација е активна и во PixelHELPER, која е доминантна на проекциите на лумиерите, загрижени за социјалното друштво, и плус, организацијата за округ е промовирана медијација. Donc, en 2015, les nouveaux marchands d'armes du Group Dr. Oetker obtenaient par des проекции lumineuses au ministère fédéral de la Défense, неработење, notoriété à l'échelle nationale.

Видеа на кампусот и приказни за талентирањеБез оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не мора да се случуваат разузнавачи на нови серии, но не постојат кампањи за постојаност. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите се ставаат донации во Betterplace