25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

Campagne pour les droits de l'homme

31.05.2016 Parlement allende геноцид armeniens

Juste à Temps pour le гласаат du Parlement Anglais, пиксели Помошник на PROJETE Les Mots «геноцид» et «Aghet" о derriere du Palais du gouvernement Берлин, conjointement avec en вагон Отоманската avec des Arméniens Депортес que pareil les слики de l'holocauste , Puisque l'ambassade turque maintenant est Протеже comme Ле Форт Нокс, на choisi d'allumer le биро де ла Chancelière. CA Touche l'протерување et le meurtre де jusqu'à 1.5 милиони d'Ерменија Araméens, Асирија, et les grecs Pontiques, du Vieux Отоманската империја. Comme successeur de l'Отоманската империја, ла Turquie doit admettre que CES atrocités, malgré les Денис véhéments, ont êtes ОН геноцид. Ердоган et сед camarades considèrent l'користат du МОТ "геноцид" Comme un attaque à la Turquie модерен


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 11 ″]

29.05.2016 Проекција Devant l'ambassade turque
PixelHELPER го објави објавувањето на поезијата на Бомерман авторизација на Трибуналот на Хамбур, а воедно е и претставник на турскиот амбасадор во Берлин. Прелистајте, #Erdogan е точно пребарување # Хитлер во делот за син терестрија во 1933. Les #dictateurs méritent кои ги претставуваат уметниците и активистите на забавите кои се поврзани со карикатури.

Nous que C'est Pensons complétement légitime comparer le деби du режим d'Хитлер Отре despotes et qui monarques gouvernent le monde aujourd'hui. Дојдете, шефовите на Слоновата Коска, Саудит, Катар, Оман, ЕАУ и Бахреин. Лидерите на овие држави сеуште не се согласуваат со системот "Кафала", затоа што не се согласувате со нив. Се разбира дека целата оваа програма е застарена за да може да се потсети на консензус на работодавачите.

Сè уште постојат монархии кои се одликуваат во Мојен-Ориент: ils ги надминуваат вкупните надзори, секс и бруталност. Холокаустот останува без лекари и плус историја на човештвото. Toutefois, Les активности inhumaines perpétrées par бр SOI-disant сојузници en Arabie saoudite, Turquie et Ailleurs sont des плус mauvais qui passent dans le monde.

Натпреварот против конфликтите се однесува на монарсите и на политичките партии на затвореници. За споредба, лидерите на Хитлер и на репортерот се многу важни за пронаоѓачот и не се согласуваат.

Непрофитна проекција и внимание на меѓународните медиуми и прашања кои се однесуваат на прашањата на човековите права кои се важни за нестабилни прашања. Partagez en Facebook! Сите посетители не се причина, на содржината на содржината на реквизитите на донации, кои се однесуваат на континуитет на кампањи. Même peux euros peuvent faire la diferéence! Сутенез не се труди!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Истурете го громот:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banque: Sparkasse Magdeburg
Титуларна: непрофитна PixelHELPER фондација

[type_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”all” sort_by = ”pic_id” animation_effect = ”отскокнување” album_title = ”true” album_id = ” 10 ″]

Слики од статијата де притиснете
Извештаи за радио и телевизиска визија
Сутенез не е кампања

1,8 милиони делумно учесници во „ескалацијата на модерните“ од Катар, организирање, но не профитабилен Pixel Helper veut une caricature d'art de lumière, sur le portail du bâtiment de l'ambassade à Berlin, se référer à ces повреди des droits de l'homme. хоте де ла Купе ду Монд Катар ветувања за амелиорери во услови на мигранти за траваји. Сур кви, цепендент, риен не’анге. Во случајот на експресија на работното место, les travailleurs sont privés de leurs droits.

Le soi-disant système kafala permet aux entreprises d'interdire à leurs Employmentes avec le changement d'emploi или de quitter le pays. Les вработените претпоставуваат делумно les passeports de leurs Employmentes et de le remettre uniquement lorsque le contrat expire à nouveau. Домашни претприемачи со богатство во континуитет, слободно работење и деловни активности на социјални мрежи и одобрување на договор за соработка. „Де номбре травалеур реховен сувент во август рекомпензации висулка и монтажни приврзоци за ограничувања на деловните активности на трговскиот сообраќај по повод прогонството. Dit le chercheur qatari d'Amnesty International en Allemagne, le temps Regina Spöttl.

Селон Л'ОНУ, Катар le le plus haut taux de travailleurs мигранти dans le monde, donc sont врз основа на вкупното население од 88% од населението од каде потекнуваат. dans le petit état de, y compris la construction de tous les stades pour la coupe du monde 2022. les travaux pratiques est dans la култура du Катар, влијанието на традиционалната традиција, désapprouvée.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 6 ″]

Видеа на камповите и приказните за телевизија | Deutsche Welle, RT |Јас сакам да учествувам во број на проекти на Фејсбук & засилувач; Твитер! Како резултат на тоа, не се случуваат нови сознанија за разузнавачи на сериите, кои се залагаат за постојан број на кампањи. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Better Place, Indiegogo или le classique на трансфер.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace