25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

Campaña para los Consumidores

Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

Desde 2008 пиксели ayudante luchar por sus derechos como потрошувач. Con acciones impudentes de Presidente del asiento, la Cancillería Federal y el Parlamento alemán, que reciben su atención directamente a donde la grabación de medios de comunicación. Tanto si pierde dinero en el Hypo Real Estate, el fabricante del pudín invertido en negocios de armas - el ayudante del pixel le mantiene informado sobre los abusos hasta la fecha.

2009 година Атак претставува претставник на фондацијата на Пиксел, ајудантно прецизно „Комисија за провизија на револуцијата“ од суб трабахо пред лас персонас. 2013 puso en marcha una campaña de pixelles помагател Shitstorm sin hogar, se puso en en los diversos medios de comunicación alemanes, incluyendo the Süddeutsche Zeitung con un artículo de fondo en nuestra acción. 2014 година, со 10 кампањи на академската кампања во рамките на Универзитетот на Единствените универзитети и елиминациите на НСА, според вашите алканзадо, за мандатот на академијата за новогодишни промоции, темите на НСА и медиумите. А менидо тамбие е есенцијално делумно револуционерно дело: хуманитарна работа: 2014 година пиксели програми ајуданте на 14 месеци од главната платформа на преносот на финансирање од опкружувачки фондови en vivo en el mundo. Ninguna otra organización está tan activo como píxeles ayudante y más allá tan bien репрезентативниот и лос медиум де comunicación con proyecciones од luz sobre los problemas sociales. 2015 adquirieron el nuevo distribuidor de armas del Dr. Групацијата Отеркер работи како долгорочно работење на деловно работење и елиминација на министрите на Федералната дефанзива за која се известува за неволност и дополнување на работите.

Видео клипови и видео клиповиПодобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не ги разделите! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico.

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место