TEDx Разговор во Маракеш

TEDx Разговор во Маракеш. Го претставивме нашиот концепт PixelHELPER и добивме гласен аплауз. Членовите на одборот од други организации за помош веднаш прашаа за нашата апликација за Android и сакаме да работиме со нас по лансирањето.

Тед

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????