Campagne за консолидација

Извештаи за радио и телевизиска визија
Сутенез не е кампања

Декември 2008 година, PixelsHELPER се бори со косматерски производи. Avec des action extraordinaires au palais de la Chancellerie fédérale et de l'Assemblé Nationale allemande, nous portons vos soins directement à l'atteness des médias. Ако сакате да го направите Хипо недвижен имот, или да направите фабрика за излегување во јавноста, ви е потребна трафика на армијата - Pixel Helper ви одговара со закони за злоупотреба на закони.

Во 2009 година, претставникот d'Attac a donné au fondateur de PixelHELPER le Prix “Commencez votre révolution”, истури синот на теренот за les sans-abri. Во 2013 година, PixelHELPER a lancé une campagne de tempête médiatique pour les sans-abri, et a obtenu dans les nombreux médias allemands, го сочинуваше Зидојче Цајтунг авец со напис „Да го ставаме„ Фејетон “. За 2014 година, PixelHELPER, скандал со скандали во НСА со кампањи од 10 кампањи за универзитети и уникатни служби за одржување на вниманието на марки на телата на НСА, но и промоции на хебдомадитери. Souvent, il suffit aussi peux pour une révolution de l'humanité: au début de 2014, PixelHELPER руски програмер, на 14 месеци, премиерна плоча-формула во живо-стручно финансирање на народот од два наврата. Авторската организација е активна и во PixelHELPER, која е доминантна на проекциите на лумиерите, загрижени за социјалното друштво, и плус, организацијата за округ е промовирана медијација. Donc, en 2015, les nouveaux marchands d'armes du Group Dr. Oetker obtenaient par des проекции lumineuses au ministère fédéral de la Défense, неработење, notoriété à l'échelle nationale.

Видеа на кампусот и приказни за талентирањеБез оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не мора да се случуваат разузнавачи на нови серии, но не постојат кампањи за постојаност. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите се ставаат донации во Betterplace

 

Кампањи против надзор над лекаторот

Слики од статијата де притиснете
Извештаи за радио и телевизиска визија
Сутенез не е кампања

„НСА во куќата“ и „Обединетата Штази на Америка“ е надмината на амбасадата на Амбасадата во Берлин и австралиските конзулати во Алемањи и комлиите во Дизелдорф, Франкфорт и Хамбург. La raison est l'espionnage éhonté de la NSA et des services тајни американски.

NSA a défendu leur stratégie au besoin de surveillance pour lutter contre le terrorisme. En outre, il se justifie en disant: „Si vous avez rien à cacher, vous avez rien à craindre“. Malheureusement, la надзор de la NSA va bien au-delà de la lutte contre le terrorisme. Од разговори на телефон, Скајп и Whatsapp помагаат во контакт со други терористи, врз основа на принципот „пријател на 3-ти степен“.

Овде, плус на овие техники за надгледување, класификацијата на 4 се наоѓа на тој начин. Дали ви се допаѓа ова, освен ако не сте заинтересирани за посебен вид на искуство, нели? PixelHELPER не е важно: целата слика е за изворот на нашите клиенти. Le premier succès après 13 проекција и грандиозна медијација на couverture? Ла серија плус кожата готвач на ЦИА во Германија.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 2 ″]

Видеа на кампот и приказни за талентирање | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |


Оливер montre dans une TED Разговор dans les Плаќа Bas, Лес projets sur lesquelles Ил s'est вклучат: Фестивал des lumières, activisme (номинална exemple на карикатури contre l'Arabie Saoudite, ла НСА, итн, ОУ ла tempête médiatique, прелива Донер visibilité о тема des sans-abris, que sinon, serait игнорира par les медиуми.

Dans ОН documentaire du програма 37º де ла chaîne де алеманда телевизија ЗДФ пиксели Помошник et Оливер монт изнајмување коментар ILS ont organisé une проекција dans l'ambassade américaine де Берлин. Вие retrait де син projecteur ДАНС ОН бункер à Дизелдорф, ле suivant Rendez-vous avec et la Presse, par finir, ла проекција des Mots "зимскиот во da куќа" jusqu'au arrivée де ла полицијата.

PixelHELPER chez ARTE песни. Проекција за најдобра услуга на тајните на услугите во Берлин. Погледнете го видеото кое е прикажано на следниов начин. Ослободете го организациониот девица во тајност на услуги. Проекција за монтирање на мотори «BMW во лежиштето на БНД (Федерална разузнавачка служба, за највисоки служби за тајни на службите)» за демонстрантите спроведувајќи ги контролните прашања што се користат во спротивната насока.

PixelHELPER со KimDotCom во ambassade américaine. Обединето Штази на Америка. Објавување на огледало. Бидејќи дома се направени, тие не се согласуваат дека амбасадорот на САД е Монтреј. Сортирај ги најубавите моменти на "Обединетите штази на Америка", пристигнување на пченка, при што пристигнуваат полицајци.

Le списание WDR parle де PixelHELPER, услуги тајни и зимскиот. Dans CET extrait du Journal de 15 / 07 / 2013, ле journaliste raconte la проекција du логото "Обединети Штази на Америка" organisée par les activistes d'Anonymous devant le consulat Американ.

Двоен проекција LIVE во студиото на WDR де Anke Engelke. Доколку го направите домашниот мост, кликнете овде за да го напишете логото "НСА во куќата" и додајте ги деталите за деветте награди на нациите Унион во Бон и на Виен.

Проекција на амбасада на амбасадата на Обединетото Кралство, со цел да се вклучат во полицијата. Во текот на моментот кога Оливер и Сеп се наоѓаат во идилични ферти, тие се претежно присутни на протести против НСА во Виена. Во суштина, тој не може да се консултира со амбасадор на амбасадор, кој се наоѓа на аеродромот. Тој е дизајниран и дизајниран, со помош на авторот, авторот, моторите «Национална агенција за безбедност». Извршете интермед за полицијата.

«Да можеме! "Победи го Рааб, Просибен ТВ шега. Во врска со објаснувањето, Оливер и неговата сопруга се согласуваат дека ќе се обидат да ја промовираат "Schlag den Raab" во Келн. Sur le corps ils ont peint les mots "Да ние шпионираме" и лицето на Обама. Малтретирање, јас го оспорувам ова детективско убедување за безбедноста.


Без оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не мора да се случуваат разузнавачи на нови серии, но не постојат кампањи за постојаност. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace

 

Индивидуална донација:

L'amour ne connait pas des frontièrs

L'ONU детективското обелоденување коешто е поврзано со националните нации 7, хомосексуалноста е олицетворена со смрт, за криминал против човештвото. Иран, Нигерија, Мавританија, Судан, Јемен, Арабија Саудеит и ЕАУ се хомосексуални врсници во мозокот. Ил n'y a dog of nations islamiques où les couples homosexual sont reconnues officiellement.

Не ми се допаѓа да се биде сексуален, пријател, религиозен, кој се грижи за возраста. L'amour ne connait pas des frontières. PixelHELPER започнува со кампување да се пресели во хомосексуалноста, највисока битка во криминал и да се појави во моментот.

Најчесто се работи за прашања кои се однесуваат на пензија, и тоа е извор на санкција и плус соодветно за случаи. Мислењата се однесуваат на казнување на момчето.

PixelHELPER кроид кој најверојатно ќе ги удвои црвените светски мрежи за да се направи голем напредок во 2016. D'après le slogan «Направете љубов, не војна», зашто се 'уште се менува политиката и ставот на хомосексуалната личност. Една Гана, која е најстариот модел на демократијата во овие земји, не се соочуваат со хомосексуалци, маченици и татковци. На меѓународна конференција за интернационална интервенција.

[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 12 ″]

Сутенез не е кампања


Без оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не мора да се случуваат разузнавачи на нови серии, но не постојат кампањи за постојаност. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace

 

Кампања се прелива со полициски затвореници

Слики од статијата де притиснете
Видеото емитува радио и телевизија
Сутенез не е кампања

Le printemps arabe dev devie apporter un changement et commencer une nouvelle époque de la democrattie. Пченка, бунтовнички бунтовници Д-р Антан и Лез затворници политики авгурдхуи. Les gens qui ont risqués leurs propresiesies vies dans des Etats qui sont marqués en noir sur l'échelle de la liberté de la presse d'Amnesty International, sont maintenant en затвор и sont oubliés par le monde. Интервју за Ici PixelHELPER pour libérer les burgniers politiques.

Нот премиерна акција за да се постигне цел на затворање 13 лица по затвор во ноември 2011 година. „Бахреин 13“ на аеродромите во април 2011 година го организираше главниот град на Бахрејан Манана, обвинувајќи го спорот против владата. Организациите на странски мрежи и телефонски активности „Амнести Интернешнл“ и „Хјуман рајтс воч“ продолжуваат со духовникот на евидентите потпишуваат тортура. Затворениците се гледаат во детреса.

Занимањата не се следниве пари за други работи. Aujourd'hui, ces personnes sont encore en затвор, и слуга од 5 ангели на плусиерски предели на работно место. Tout le monde a le droit d'exprimer син мислење. N'oublions pas les bonnes gens qui ont жртвувано leur propre liberté pour la democrattie et la paix.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 3 ″]

Видеа на кампот и приказни за талентирање | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |Без оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не мора да се случуваат разузнавачи на нови серии, но не постојат кампањи за постојаност. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace

 

Campagne: Обидете се со трговија!

Слики од статијата де притиснете
Видеото на репортажите радио и телевизија
Сутенез не е кампања

Истурете les arrêter immédiatement exportations de l'Arabie тенкови à Saoudite, пиксели Помошник Projet, devant le bâtiment du gouvernement et l'ambassade de l'Arabie Saoudite, ле CRI "Thanx не тенкови во Саудиска Арабија."

Les Saoudites sont бис Entre les плус importantes клиенти des Producteurs Тогаш плацдарм allemandes. О Cours du премиерот semestre 2015, Les exportations Тогаш плацдарм vers l'Arabie Saoudite s'élèvent à PRESQUE 180 d'милиони евра (seulement avec la Гранд Бретања et le Израел chiffre амбасадор на ETE плус голема).

Л'Алманија е европски шампион во извозот. А нивото мондијален, плуто, заземаат тројство место на дериватот на буџетот-та и руси. Avec l'одобрување du gouvernement Anglais, les Armes et les equipements militaires Allemands sont aussi извозот стих dictatures et режими autoritaires Comme l'Arabie Saoudite. Сè уште не е во ред. На темата на мртвите, се погрижи за смртта.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 7 ″]

Видеа на камповите и приказните за телевизија | Deutsche Welle |


Проекција devant le bâtiment du gouvernement allemand, dans un autobus à l'imperiale.


Без оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не мора да се случуваат разузнавачи на нови серии, но не постојат кампањи за постојаност. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace

Campagne pour les droits de l'homme

31.05.2016 Parlement allende геноцид armeniens

Juste à Temps pour le гласаат du Parlement Anglais, пиксели Помошник на PROJETE Les Mots «геноцид» et «Aghet" о derriere du Palais du gouvernement Берлин, conjointement avec en вагон Отоманската avec des Arméniens Депортес que pareil les слики de l'holocauste , Puisque l'ambassade turque maintenant est Протеже comme Ле Форт Нокс, на choisi d'allumer le биро де ла Chancelière. CA Touche l'протерување et le meurtre де jusqu'à 1.5 милиони d'Ерменија Araméens, Асирија, et les grecs Pontiques, du Vieux Отоманската империја. Comme successeur de l'Отоманската империја, ла Turquie doit admettre que CES atrocités, malgré les Денис véhéments, ont êtes ОН геноцид. Ердоган et сед camarades considèrent l'користат du МОТ "геноцид" Comme un attaque à la Turquie модерен


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 11 ″]

29.05.2016 Проекција Devant l'ambassade turque
PixelHELPER го објави објавувањето на поезијата на Бомерман авторизација на Трибуналот на Хамбур, а воедно е и претставник на турскиот амбасадор во Берлин. Прелистајте, #Erdogan е точно пребарување # Хитлер во делот за син терестрија во 1933. Les #dictateurs méritent кои ги претставуваат уметниците и активистите на забавите кои се поврзани со карикатури.

Nous que C'est Pensons complétement légitime comparer le деби du режим d'Хитлер Отре despotes et qui monarques gouvernent le monde aujourd'hui. Дојдете, шефовите на Слоновата Коска, Саудит, Катар, Оман, ЕАУ и Бахреин. Лидерите на овие држави сеуште не се согласуваат со системот "Кафала", затоа што не се согласувате со нив. Се разбира дека целата оваа програма е застарена за да може да се потсети на консензус на работодавачите.

Сè уште постојат монархии кои се одликуваат во Мојен-Ориент: ils ги надминуваат вкупните надзори, секс и бруталност. Холокаустот останува без лекари и плус историја на човештвото. Toutefois, Les активности inhumaines perpétrées par бр SOI-disant сојузници en Arabie saoudite, Turquie et Ailleurs sont des плус mauvais qui passent dans le monde.

Натпреварот против конфликтите се однесува на монарсите и на политичките партии на затвореници. За споредба, лидерите на Хитлер и на репортерот се многу важни за пронаоѓачот и не се согласуваат.

Непрофитна проекција и внимание на меѓународните медиуми и прашања кои се однесуваат на прашањата на човековите права кои се важни за нестабилни прашања. Partagez en Facebook! Сите посетители не се причина, на содржината на содржината на реквизитите на донации, кои се однесуваат на континуитет на кампањи. Même peux euros peuvent faire la diferéence! Сутенез не се труди!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Истурете го громот:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banque: Sparkasse Magdeburg
Титуларна: непрофитна PixelHELPER фондација

[type_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”all” sort_by = ”pic_id” animation_effect = ”отскокнување” album_title = ”true” album_id = ” 10 ″]

Слики од статијата де притиснете
Извештаи за радио и телевизиска визија
Сутенез не е кампања

1,8 милиони делумно учесници во „ескалацијата на модерните“ од Катар, организирање, но не профитабилен Pixel Helper veut une caricature d'art de lumière, sur le portail du bâtiment de l'ambassade à Berlin, se référer à ces повреди des droits de l'homme. хоте де ла Купе ду Монд Катар ветувања за амелиорери во услови на мигранти за траваји. Сур кви, цепендент, риен не’анге. Во случајот на експресија на работното место, les travailleurs sont privés de leurs droits.

Le soi-disant système kafala permet aux entreprises d'interdire à leurs Employmentes avec le changement d'emploi или de quitter le pays. Les вработените претпоставуваат делумно les passeports de leurs Employmentes et de le remettre uniquement lorsque le contrat expire à nouveau. Домашни претприемачи со богатство во континуитет, слободно работење и деловни активности на социјални мрежи и одобрување на договор за соработка. „Де номбре травалеур реховен сувент во август рекомпензации висулка и монтажни приврзоци за ограничувања на деловните активности на трговскиот сообраќај по повод прогонството. Dit le chercheur qatari d'Amnesty International en Allemagne, le temps Regina Spöttl.

Селон Л'ОНУ, Катар le le plus haut taux de travailleurs мигранти dans le monde, donc sont врз основа на вкупното население од 88% од населението од каде потекнуваат. dans le petit état de, y compris la construction de tous les stades pour la coupe du monde 2022. les travaux pratiques est dans la култура du Катар, влијанието на традиционалната традиција, désapprouvée.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 6 ″]

Видеа на камповите и приказните за телевизија | Deutsche Welle, RT |Јас сакам да учествувам во број на проекти на Фејсбук & засилувач; Твитер! Како резултат на тоа, не се случуваат нови сознанија за разузнавачи на сериите, кои се залагаат за постојан број на кампањи. Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Better Place, Indiegogo или le classique на трансфер.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace

 

Унапредување на хуманитарот

Извештаи за радио и телевизиска визија
Сутенез не е кампања

"Beaucoup de petites gens dans beaucoup de petits endroits qui font beaucoup de petites choses, le visage de ce monde peut changer." Telle est notre vizion d'un monde dans lequel tout le monde peut aider tout le monde, même si des milliers de kilomètres et des frontières les personnes séparées. Интернетот нуди големи вести за технологии со можност за нови можности. Не е примена на апликација: Нови комбинации на Pixel Helper за групно финансирање во живо Стриминг во живо од Андреј. Апликација за пиксели Помошник за проследување на стримери - нови апелации помошни пиксели Аватари - плус d'aider le bon сентимент, без можност за приходи. Пиксел Помошник е важен аватар, кој е особено важен за плаќањето и обемот на услугата за ажурирање според законот. Пикселот за помош на аватарот го испраќа договорот за одмазда (гласни коментари за нови финансии) не треба да се спроведува курс за извршување на синот во живо, аватари и автори на донации и нови автентични книги. Cela leur donnera исто така има и аватари кои плаќаат за индустриски приходи.

Финансирање на проекти директно и директно
Vous avez toujours une idée créative pour rendre la vie plus plus colorée, ou pour aider quelqu'un et que vous ne savez jamais comment vous devez les financer? Авец Пиксел Помошник во живо-струјно финансирање на народот, ви се допаѓа можноста за одржување на средбата и одржувањето на вашиот проект. Почеток на главните активности за регулирање на гласовите прилив на групно финансирање преку директни и рекреативни дела на партизаните. Vous êtes libre d'encaisser vos sommes ou de réinvestir dans d'autres projets de crowdfunding.

Апликација Веб + Андроид
Авекс пиксели Помошник за апликација Андроид за повеќе пиксели помагачи аватар и пејзаж за поддршка на средства за финансирање на толпата во живо. Носители на нотар плоча-форма, ако имате пари, не сте вебап и финансиер, за да ги цените финансирањето на народот, директно преку конвертирање. Пиксели со помош на веб-страници Помошник за поддршка на арапските субјекти помагаат во насока на јавно-финансирање преку проект, директен директор за помош на пиксели, помошник на Аватар преку директен стриминг и поддршка за мали количини на овој проект.

Дон де vieux паметни телефони
Објективно е обележано со пермектурни aux пиксели „Помошник за апликации“, Лична аусиација и други извори на додаток за приходи. recueille donc пиксели Помошник vieux смартфони Андроид истурете ги донаторите за аватари и пиксели како дополнителни регистрирани данови за плаќања и обетки. L'Exédition ги претстави пикселите Помошник. Ауси и премиер за финансии од суши продаваат пристап до Интернет, но сега се сметаат за индивидуални.

Видеа на кампусот и приказни за талентирањеБез оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не се случуваат нови сознанија за разузнавачи на сериите, кои се залагаат за постојан број на кампањи.
Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace

 

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????