Campaña para los Consumidores

Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

Desde 2008 пиксели ayudante luchar por sus derechos como потрошувач. Con acciones impudentes de Presidente del asiento, la Cancillería Federal y el Parlamento alemán, que reciben su atención directamente a donde la grabación de medios de comunicación. Tanto si pierde dinero en el Hypo Real Estate, el fabricante del pudín invertido en negocios de armas - el ayudante del pixel le mantiene informado sobre los abusos hasta la fecha.

2009 година Атак претставува претставник на фондацијата на Пиксел, ајудантно прецизно „Комисија за провизија на револуцијата“ од суб трабахо пред лас персонас. 2013 puso en marcha una campaña de pixelles помагател Shitstorm sin hogar, se puso en en los diversos medios de comunicación alemanes, incluyendo the Süddeutsche Zeitung con un artículo de fondo en nuestra acción. 2014 година, со 10 кампањи на академската кампања во рамките на Универзитетот на Единствените универзитети и елиминациите на НСА, според вашите алканзадо, за мандатот на академијата за новогодишни промоции, темите на НСА и медиумите. А менидо тамбие е есенцијално делумно револуционерно дело: хуманитарна работа: 2014 година пиксели програми ајуданте на 14 месеци од главната платформа на преносот на финансирање од опкружувачки фондови en vivo en el mundo. Ninguna otra organización está tan activo como píxeles ayudante y más allá tan bien репрезентативниот и лос медиум де comunicación con proyecciones од luz sobre los problemas sociales. 2015 adquirieron el nuevo distribuidor de armas del Dr. Групацијата Отеркер работи како долгорочно работење на деловно работење и елиминација на министрите на Федералната дефанзива за која се известува за неволност и дополнување на работите.

Видео клипови и видео клиповиПодобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не ги разделите! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico.

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

 

Кампања против егзистенција

Лајф слики на лошите артикли
Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

„NSA in da house“ и „Estados Stasi de América“ се основани во пардесот на амбасадата на Берлин и другите државни институции во Алеманија, вклучувајќи ги и Дизелдорф, Франкфурт и Хамбурго. La razón es el descarado espionaje de la NSA y la inteligencia estadounidense.

Одбраната на NSA su estrategia de control si es necesario para luchar contra el terroristo. Además, se justifica diciendo: „Si no tienes nada que ocultar, no tienes nada que temer“. Por desgracia, la vigilancia de la NSA va mucho more allá en cuanto a la lucha contra el terroristo. Телефони, Skype, Whatsapp дискусии проследени со мониторирање, песар де не тине нада верба за терористи, база за елиминација на „амиго на 3-ти степен“.

Пор Otra parte, se impidió Gracias на estas técnicas де monitorizacion соло 4 Ataques. ¿Вале ла Пења Nuestra privacidad став una aparente перо нема вистинска де seguridad abandonar? Ayudante де pixeles не кри Que es por que ЕСО hemos puesto en marcha esta Campana. El прајмер éxito después del 13 de la luz Proyección de, en el Ritmo y una Gran semanal cobertura de los medios: la Салида de la parte чувствувате del cocinero del hombre de la ЦИА de Alemania.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 2 ″]

Видео клипови и видео клипови


Оливер е во TED Разговор во сајтови ниска претовар, проектите во кои тој е вработен: светло фестивал на уметноста, активизам, на пример, светлина карикатури против Саудиска Арабија, НСА, итн, и медиумите хакирање на видливоста на бездомниците и други теми се игнорира од страна на медиумите ќе донесе.

Во краткиот документарец на ZDF 37 °, PixelHELPER & Оливер покажуваат како ја организирал проекцијата на светлината во американската амбасада во Берлин. Од колекцијата од неговиот проектор во бункер во Дизелдорф, средбата со печатот, до реалната проекција на лесната уметничка карикатура „НСА во да хаус“, која треба да заврши со доаѓањето на полицијата.

PixelHELPER на албумите на ARTE. Светлосна проекција на Сојузната разузнавачка служба, Берлин Ова кратко видео покажува лесен напад, кој Оливер го организираше во зградата на Федералната разузнавачка служба во Берлин. Проекцијата покажува "БМВ наместо БНД" за да протестира против методите за надгледување што ги користат разузнавачките служби против населението.

PixelHELPER со KimDotCom во Амбасадата на САД. Обединета Штази на Америка. Објавено во Шпигел „ДерПакт“. Ова домашно видео прикажува уште една акција против американската амбасада во Берлин. На theидот блеска: „Обединетите Штази на Америка“, но само додека не пристигне полицијата.

WDR Тековни час за Пиксел Помошник, БНД и NSA.In овој извадок од WDR Тековни час од 15.07.2013 новинарот објави на светлината проекција на "Обединети Штази на Америка" на логото, кој го организираше анонимни активисти на американскиот конзулат.

Двојна проекција во живо во WDR Studio од Anke Engelke. Ова домашно видео покажува како се поставени слајдовите со логото "НСА во куќата" и проектирани пред зградите на ОН во Бон и Виена.

Светската проекција на американската амбасада во Хамбург, педали се среќава со полициски брод. Видеото ги покажува Оливер и Сеп во прекрасна австриска фарма, повикувајќи ги Австријците да протестираат против НСА во Виена. Потоа тие се наоѓаат во Хамбург пред конзулатот на САД, до кој доаѓаат со брод. Тие проектираат австриско знаме, каде што НСА стои околу логото. Акцијата завршува како и секој друг: со полицијата.

Да, ние скенираме! Победи на Raab, Prosieben TV Prank. Видеото објаснува како Оливер и неговиот тим го насликале телото на еден млад човек за да направат акција на "Schlag den Raab" во Келн. На телото мотото "Да шпионираме" и лицето на Обама беа насликани. Акцијата, за жал, веднаш била откриена од страна на безбедноста.

Подобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не ги разделите! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico.

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

 

Индивидуална донација:

Campaña El amor no conoce fronteras

Ел ОНУ се обидува да ги спречи нападите на сиромашните луѓе, а хомосексуалците се полни со пари, па така тие се обвинети за човекови права. Иран, Нигерија, Арабија Саудита, Јужна Арабија, САД, хомосексуалци, кои сакаат да останат во мир. Ахора не се плаши да го реконструира официјалниот глас на хомосексуалците.
Ел amor no conoce sexo, color o religion, ninguna discapacidad o edad. El amor no conoce fronteras. PixelHELPER е излегува во кампусот на хомосексуалците, кои, исто така, се сметаат за претепани луѓе во исто време.
Колку повеќе може да се контролира, дебатата ќе биде вообичаена, и тоа ќе биде уште поважно. Вашите мислења се однесуваат на знаменоста, и сето тоа е од пензија.
PixelHELPER пишаната верзија е достапна за примена на таквите дракони за личности кои се безгрижни, во 2016. Филм и неопределен лем "Направете Љубов, не војна", еспераме што е забрането со политички активности и осуден од хомосексуалци. Една Гана, таа се смета за модел на демократија за лошо подредено време, сиромашни геј синови, трауди и матадони. Носатрос педимо сет на меѓународна интернационална интервенција.

Apoyar nuestra campaña


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 6 ″]

Видео клипови и апарати и телевизии | Дојче Веле, РТ |Подобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не се раздели! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Подобра форма на донација

 

Индивидуална донација:

Campaña por los derechos humanos

31.05.2016 година Proyección: „геноцид во куќата“

Хусто en Tiempo став la del votación Parlamento Inglés, пиксели Помошник ха proyectado las Palabras "Геноцид" Y "Aghet", junto на ОН Трен que Отоманската Deporta Лос armenios, simil Лас imágenes del Olocausto, atrás del Palacio del влада на Aleman. Дадо que la Turca embajada ahora ESTA como protegida Форт Нокс, hemos decidido alumbrar Ел Палацио де ла Cancillera.
Esta ACCION de protesta себе refiere a la протерување y el asesinato de хаста 1,5 millones de armenios, arameos, asirios y los llamados Griegos pónticos, que el entonces Империо Вивијан EN otomano. Комо sucesor del Imperio otomano, Turquía tiene que que admitir las atrocidades cometidas, Не obstante las repetidas negaciones, син на ОН genocidio. Ердоган y sus camaradas consideran que el utilizo del термино genocidio es un ataque a la Turquia de hoy.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 11 ″]

29.05.2016 Проект за деловни цели

PixelHELPER ја објави објавувањето на авторските права од Хамбург на поштата на Бомерман, проектиданолози и братучеди од турција. Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. Лос # одлучи да ги проследи провокациите на карикатурите на лошите уметници и активистите на хумористите.

Пенсамовите кои се комплетно легитимни споредуваат со принципите на режимот на Хитлер, со различни дебати и монарси кои се толку добри во светот. На нозете, кои се наоѓаат во близина на Арабија Сауди, Катара, Оман, ЕАУ и Бахреин, се најдени во Хитлер. Досега сите луѓе се согласуваат да се приклучат на системот "Кафала", и на тој начин се соочуваат со проблеми со безбедноста на информациите. Заради тоа, забранува ист дел од парите во консензусот на деловните партнери.

Тоа како функционирање на монархиските апсолути во Oriente Próximo. Се базира на целосна визија, секс и бруталидад. Ел Holocausto sigue siendo уно де лос Más capitulos feos де ла Historia de la humanidad. Гревот ембарго, Лас acciones por nuestros inhumanas cometidas llamados Aliados en Саудиска Арабија, Turquía y otro en lugares син unas de las peores криза Humanitarias que pasan en el mundo.

Најдобрите градови се борат против емоциите и монарсите, кои се залагаат за губење на човештвото во ослободувањето на политичките партии. За споредба, Хитлер е многу важен, затоа што тој е добар и нема никакви проблеми.

Професионалната работа е поврзана со меѓународните комуникации на меѓународно ниво и има за цел да ги запознае луѓето со важност без никакви информации. Придружни најнови проекти на Фејсбук! Како да се направи нешто повеќе, agradeceríamos многу рецибира донации, што е дозволено да продолжат со неодамнешните кампањи. Incluso pocos Euros pueden marcar la diferencia! Apoyad a nuestro trabajo!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Банко: Шпаркасе Магдебург
Титула: непрофитна PixelHELPER фондација

[type_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”all” sort_by = ”pic_id” animation_effect = ”отскокнување” album_title = ”true” album_id = ” 10 ″]

1,8 millones де "esclavos modernos" construyen los estadios став la Копа Мундијалот де Catar, ла organización не lucrativa пиксели Помошник quiere proyectar una caricatura де luces artísticas, en la Puerta главен дел Палацио де ла embajada де Берлин, Para Que ССЕ violaciones de los derechos humanos се конзокан. Posadero де ла Копа Мундијалот, Катар ха prometido que las condiciones de los Trabajadores mejorará migrantes. Ембарго за грев, нава цомбио. En los dormitorios huele на excrementos y los Trabajadores de Sus derechos син deprivados.

Ел llamado "Sistema-kafala" permite que las Empresas prohiben на sus Trabajadores que Cambien trabajo o se ven del Паиш. Лос empleadores, на menudo, retiran los pasaportes de Sus empleados y se los devuelven соло después terminacion la del contrato. Лос empresarios локации pueden transferir como en los Trabajadores otras Empresas quieran, гревот дин deber preguntar consenso. "Trabajadores Muchos, на menudo, без reciben ninguna compensación por muchos meses y син obligados грев ембарго на trabajar Bajo amenaza де ла completa pérdida del sueldo о ла deportación." Ха Дичо la experta де Catar став Амнести интернешенел en Alemania a la списание "The Време ", Регина Сполт.

Según Ел ONU Catar tiene Таса де ла Trabajadores migrantes del mundo del mundo, де Hecho, en función де ла población вкупно, ел 88% де ла población es de Ориген extranjera. Лос Trabajadores estranjeros, PRACTICAMENTE, desempeñan funciones manuales y Todos los proyectos de construcción que fueron llevados на Кабо en el estado Pequeno, incluyendo la construcción de los entera estadios став la Копа Мундијалот 2022. Ел trabajo práctico, Cultura en la catari, не es прикажаното един Buen Ojo.

[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 12 ″]

Apoyar nuestra campaña


Подобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не ги разделите! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico.

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

 

Campaña: Detener el comercio de armas!

Лајф слики на лошите артикли
Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

El cese inmediato de las exportaciones de tanques a Arabia Saudita píxeles ayudante proyectados junto con la protesta Acción - Detener el tráfico de armas, las palabras “Gracias no hay tanques a Arabia Saudí” en la Cancillería Federal y la Embajada de Arabia Saudita.

Los saudíes siguen estando entre los más importantes клиенти од лас емпресас на вооружување алемана. En la Primera mitad de 2015, las exportaciones de armas han sido aprobados vale casi 180 милиони де евра за Арабија Сауди - кон Гран Бретажа и Израел е повеќе од операциите.

Германија тоа е Campeón de Europe во извозот на облека. А именка мундијал, што е лева детес де лос Е.Е.У. y Русија во елтерцерк. Во врска со усвојувањето на Обама, Сојузот на Сојузот и опремата за воени цели, се залагаат за диктатури и региони на авторитети во Арабија. Esto не debe продолжиш. Queremos establecer las tiendas con el fin de la muerte.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 7 ″]

Видео клипови и видео клипови | Дојче Веле |


Светлосна инсталација во Федералната канцеларија од двокатен автобус


Подобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не се раздели! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

Кампања за лошите резултати

Лајф слики на лошите артикли
Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

La primavera árabe debe llevar el avance и comenzar una nueva época de la democracia. Ве молам да ги прочитате овие прашања во реално време. Ла Gente ха risikiert que sus propias Видас en los que Соединетите Están en marcadas Гора en la Escala de La Libertad де Prensa де Amnistía Интернационал, se encuentran ahora en la cárcel y ser olvidados por el mundo. Ако не сте сигурни, немојте да се колебате и споделување на Вашите искуства со другите!

Nuestra Primera acción traerá 13 personas que están en prisión desde noviembre de 2011, de nuevo en la luz. Ел „Бахреин 13“ за депонирање на десетици во декември 2011 година во главниот град на Бахреин Манана, хабер инсистирање на акусионирање на заговор на дело на Гобиерно. Повеќе информации за организации и коментари на Амниста Интернационал и Хјуман Рајтс Воч, también apuntan en varias ocasiones a la tortura. Los prisioneros воспостави видлив ангјустиадо.

Ал Есцухар лас преокупација нема тамбиен за семејства. Оставете се за да бидете сигурни дека се наоѓате во притвор, и да ги испратите на 5 и да ги испратите. Но, луѓето се изненадени. Без оглед на тоа што може да се промовира слободна жртва на многу демократија и навреда.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 3 ″]

Видео клипови и видео снимки и телевизори | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |Подобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не се раздели! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

 

Кампања против ИСИС

Лајф слики на лошите артикли
Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

Pixel ayudante comenzará llamado una campaña contra los финансиери на групата терористи “Estado islámico” o Daesh. Лос Естадос де Апојо арабија Сауди & засилувач; Катар пред ел тероризам се претпостави со оваа кампања пред финансиски средства. El lanzamiento de nuestra campaña era la luz de la proyección de una ES bandera con las palabras “Daesh Banco” y el indinador está.

Арабија Саудиска Арабија се смета за финансиска супериорна компанија која се наоѓа во светот. Навистина е важно да се придружи на многу луѓе кои се во друштво на причини за диносаурусите, вина и ескалација. Овие пиксели можат да се најдат на располагање, бидејќи тие се уште не можат да се релаксираат, но тоа е многу важно за тероризмот за да се приклучат на искуства со деца.

Дополнително, треба да се промовира анти-пропаганда и да се едуцираат за јавноста и да се покаже значењето на езерото за деца. Едно време тоа беше отфрлена од нејзината гломазна светлина, асоцијативно и во опозиција.


[gallery_bank type = ”images” format = ”masonry” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”избрана” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” отскокнување ”album_title =” true ”album_id =” 4 ″]

Видео клипови и апарати и телевизии | Дојче Веле, РТ |


Германски бран видео:

Проекција на светлината кон Федералната канцеларија и амбасадата на Саудиска Арабија со биплан


Подобрете ја вашата нарачка на Facebook и на Твитер! Таа има апоеа на неопходност, а се залага за донација на агресивноста која се состои од формирање на постојани населби. Вклучете го поевтините евра за да не се раздели! Припишете го буено. Поздравете го прислужниот настроение. Можете исто така да го користите Paypal, Better Place, Indiegogo или transferencia clásico

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

La promoción de la ayuda humanitaria

Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

„Mucha gente pequeña, en muchos lugares pequeños, haciendo muchas cosas pequeñas, la cara de este mundo puede cambiar.“ Esta es nuestra visión de un mundo en el que todo el mundo puede ayudar a todos, pesar de mile de kilómetros y limita con el pueblo separato. Интернет-адреса треба да се најде во опсегот на ајударот и да се биде потребен експерт за технологија. Ново медио и апликација: Комбинирање на асоцијација за финансирање на ауданте дел пиксели со трансмисион глобално како асистенција. Продолжи со пишување на ајудантни термински стримачи - пилави пила на главните аватари - помошник на аватари - адема на ајударот на бујна сензација, без можност за вклучување. Пиксел Помошник е мој увоз што треба да се претстави со детали за податоците на лос пасис и десарро на амбиентот, ајударот е истражен за прописите. Ел аватар ајуданте пиксел пијед тамбие лос ингрес (вер ком нос финансиамос) е естанџекандо сака да емисионира директно и кон авторски аватари и по ло тонто де нуево апојар отро пројекто де ајуда. Esto les dará como los avatares de los países industrialisados ​​más altos de renta.

Financiación de Proyectos en vivo en
Не можам да создадам идеи за да добијам повеќе бои, за да можам да добијам алкохол и нула за да се ослободам од финансиите? Con Pixel ayudante LiveStream изгуби многу време за да ви помогне да ги искористат предностите на вашите идеи. Регулативата на комисиите за финансирање и директни корекции и признавање на фондовите на партиципација. Уште тоа е слободно да се реконструира и да се продаваат други проекти.

Апликација за веб + Андроид
Con la aplicación Андроид pixeles ayudante se quiere на SI mismo Ал аватар ayudante pixeles y sus puede crear propios proyectos де crowdfunding де преносни en vivo. Лос Моментално де Nuestra Платформа entonces se puede apoyar на Nuestra aplicación веб-y sus финансиар objetivos де crowdfunding que se convierte entonces en vivo. Дог la aplicación de веб pixeles ayudante el актери puede seguir los diversos proyectos de Ayuda crowdfunding viven, chatear directamente con el ayudante de pixeles аватар преносни en vivo y por soporte pequeñas cantidades el Proyecto deseado.

Донација на телефонски разузнавачки интелегенции
Nuestro objetivo тоа може да дозволи користење на повеќе апликации за помош на луѓето повеќе отколку што е потребно за да додадете дополнителни податоци. Откако ќе ги препознаете поштенските телефони, помошните телефони ќе ви помогнат да го користите Android за да ги пратите вашите пријатели во социјалните мрежи и пораки. Ел envío tarda píxeles ayudante. Табл и дефиниција за финансирање за пристап до интернет, кој е индивидуален.

Видео клипови и видео клиповиНаклонете се, споредувајте ги своите проекти на Фејсбук и Твитер! Ако се користи апоја новостила кауза, тенденција пред квалификаторот, донативо аградекерија под подомос сегрум де форма перманентна новогодишна кампања. Incluso unos pocos евра за hacer una diferencia! Compartir es bueno. Посакајте го апоје ноестро трабајо де Каридад. Sólo tiene que utilizar este Paypal, Better Place, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

 

Индивидуална донација:

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????