7. Октомври 2014 Оливер Bienkowski

PixelHELPER Cubik во ОН

Кубик во Обединетите нации. Магичната коцка, купена од PixelHELPER и патувајќи низ 40 земји низ светот, беше презентирана од Нусеир Јасин до Обединетите нации, а потоа испратена во Мароко.

cubik