5. 2021. Januar XNUMX Јануари XNUMX Оливер Bienkowski

Лабораторија за длабоки лажни права за човекови права

Длабока лажна: Лага за надежта што води кон револуција!

Длабока лажна е нова форма на уредување видео. Од синтетички гласови до прилагодување на движењето на устата, можеме да создадеме какво било видео. Тоталитарните државни лидери ја поднесуваат својата оставка на видеото, завршува долга војна, се прогласува револуција, се појавува алтернативно новогодишно обраќање - можностите што ги нудат deepfakes се бесконечно длабоки. Лабораторијата за длабоки лажни PixelHELPER веќе произведе разни deepfakes. Погледнете избор на оваа веб-страница. Ако имате какви било прашања, влезете во дијалог со нас преку контакт-точка.

Ангела Меркел бара помилување на Julулијан Асанж од кралицата и Борис Johnонсон
Кралицата и Борис Johnонсон секако реагираат веднаш.
Доналд Трамп ги помилува Julулијан Асанж и Едвард Сноуден
Ангела Меркел го основа германското федерално Министерство за бои против бездомништво