12. Август 2014 Оливер Bienkowski

Gamescom Трејлер во Палмераи Марракеш

Снимање на Gamescom приколка во Palmeraie во Маракеш. Заедно со познатиот продуцент Youness Mouthadi го продуциравме Трайлор за нашата прва реклама. За да го нагласиме футуристичкиот концепт на PixelHELPER, адаптиравме ефекти од филмот Stargate.

приколка