21. Октомври 2014 Оливер Bienkowski

Глобален самит за претприемништво Марракеш

Глобален претприемнички самит Марракеш 2014. Нашите Мароко лидер поглавје може да победи пиксели Помошник како делегат на проекти и да ја стартувате зад разговори сцената на понатамошна соработка. Бидејќи Белата куќа беше партнер во GES 2014, дури и се сретнавме со американскиот потпретседател Бајден во собранието на делегатите.

ГЕС