Јас сум пиксел хелер!

Бидете сигурни дека имате притисок! Донаторите придонесуваат за возбуда на јавниот бес. Да се ​​овозможат прекугранични уметнички проекти. Никаде на друго место не добивате толку многу кампањи за слобода на уметноста и човековите права за секое донирано евро како кај нас.

Дали сакате да не поддржувате анонимно затоа што во спротивно ќе одите во затвор во вашата донаторска земја? Апсолутистичките и диктаторските држави го прават речиси невозможно да се вклучат. Ве молиме, користете го нашиот дигитален паричник, алтернативно движете се надолу и користете нормална форма за донирање на GLS Bank:
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
ДАШ: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
ZEC: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

Нусеир Јасин се запозна со PixelHELPER во Берлин. Коцката Rubiks од своите први милиони видеа сега е во сопственост на PixelHELPER.

Станете покровител!

Најдобро од PixelHELPER

Убедете се во нашите извештаи за нашата активност за нашата вредна работа.

Ве молиме донирајте преку PayPal на paypal@PixelHELPER.tv или користете сметка за донација на PixelHELPER Фондацијата. Ако сакате да ја користите вашата кредитна картичка, користете ја донацијата подолу.

IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Банка: GLS Community Bank
Сопственик: непрофитна PixelHELPER Foundation

Алтернативна Западна унија: донирајте
Оливер Биенковски, целна земја Германија

Преземете ја врската со сметката како текстуална датотека * .txt

даночна пријава
ДОЗНАЈ МИ КАКО СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАДИ ОД ДАНОК

Донациите за непрофитни организации може да се бараат како посебни трошоци до дел од 20% од вашиот приход.
Овие посебни трошоци го намалуваат вашиот приход под оданочување ако го надминат паушалниот износ на 36 Евра.
За донации до 100 Euro не мора да поднесувате дополнителни документи. Поедноставени обврски за доказ важат до 200 Euro. Значителен лизгање на дознаките е доволен.

Бидете храбри. Бидете гласни. Бидете таму кога една мала група луѓе ќе изврши голема промена во општеството.

Грижете се за печатење и внимание - поддржи нас сега! Како донатор, ќе направите непроценлив придонес за возбудата на јавниот огорченост - за подобар свет.

Сега стане конкретен и ќе може да се направи прекуграничен скандал. Никаде на друго место не добивате толку многу бунт и востание за секое еврото донирано како овде.

Ќе добивате електронски билтени со тековни кампањи. Гледате ли дека човековите права се нарушени и никој не изгледа? Со нетрпение ја очекуваме вашата порака! Како поддржувач / донатор, ќе добиете лична и ексклузивна можност да учествувате во кампањите на pixelHELPER. Нашата организација има призната добротворна состојба. Затоа, секоја донација се одбива од данок.

УЧАТ ОДГОВОРИ!

контакт

Е-пошта за поддршка на членови: Оливер Биенковски, oliver@PixelHELPER.org
Оливер Биенковски, Oliver@PixelHELPER.org 0049 / 163 71 666 23

Livestream crowdfunding стан во Маракеш, Мароко

3 ДОБРИ ПРИЧИНИ ЗА ПИКСЕЛ ХЕЛПЕР

  • Ние сме ефикасни! Работиме безбедно и транспарентно и без огромен административен апарат.
  • Ние сме гласни! Со вашата донација ќе овозможите ефективни кампањи за човекови права.
  • Ние држиме! Нашата работа бара трпение и долг здив. Со постојана донација ќе ни помогнете да останете вклучени!

ДОНАДЕТЕ НА САД ...

  • Фондацијата PixelHELPER е добротворна и признаена како посебно оправдана.
  • Вашата донација е одбитна од данокот.
  • Ние сме среќни да ви испратиме донација.
  • Се разбира, редовните донации може да се менуваат или прекинат во секое време без претходна најава.
  • Преку вашата директна донација на нашата донаторска сметка, ние немаме никакви трошоци за резервации.

ДОБИВКА

На PixelHELPER Фондацијата исклучиво и директно ги извршува добротворни цели во рамките на значењето на делот "Даночни цели" на даночниот законик. Тоа е во согласност со известувањето за изземање од даночната служба Магдебург од 28. Јануари 2016 е ослободен од корпоративниот и трговскиот данок бидејќи служи исклучиво и директно на добротворни и добротворни цели во рамките на значењето на §§ 51 ff. AO.