ГО РЕГОВИРАМЕ МОНОСТИ.

Оператор на оваа веб-страница е и организацијата PixelHELPER International во Мароко.

Колективот на уметници на глобално ниво, официјално е претставен од организацијата за чадори:

PixelHELPER International SARL
Imm.El Massoudi, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Маракеш, Мароко
Комерцијален регистар Маракеш 64023
Управен директор: Оливер Биенковски
Надлежност е Маракеш, Мароко

Учиме. Играме. Ние развиваме идеи. Ние добиваме идеи надвор од темнината. Ние го користиме контрастот. Ние го правиме тоа спектакуларно, или да направиме нешто да исчезне. Го фокусиравме погледот. Ние правиме врски. Ја менуваме вашата перспектива. Ние работиме во сенка. Ние бараме зошто со светлина. Ние даваме одговори. Се залагаме. Ние го обвинуваме. Играме со искра на светлина во нашата најдлабока. Го носиме надвор.
И ние велиме: Ние сме PixelHELPER. Ова е наше правно известување. Доколку сакате да не тужите, препорачуваме добар адвокат во Мароко. За сите други партнери, пријатели и поддржувачи, оваа страница е управувана од меѓународната организација PixelHELPER International во Мароко. Заедно со другите групи PixelHELPER во Бразил, Европа и Азија, ние се бориме за човекови права и интерактивна итна помош во дигиталниот пренос во живо. Во светски рамки.

Убедете се за нашата вредна работа во извештаите за нашите активности. Дали сте над 55 години? Дали вашите роднини ви влеваат нерви? Направете тестамент и донирајте дел од нив за човекови права пред да биде предоцна. 

Со секое евро од вашата донација, можеме да спроведеме спектакуларни, одржливи уметнички проекти за зачувување на човештвото за човештвото. Во исто време, можете да ја користите нашата форма за донации за да направите насочени донации за помош за развој во Африка или проекти за животна средина.  

   

Протест во амбасадата на Саудиска Арабија
Поддржувачот на PixelHELPER, Нусеир Јасин, на неговата светска турнеја на Рубинската коцка