Тековни кампањи

Избор на кампањи

Проекти во кои PixelHELPER работи за да го инаугури јавниот интерес во релевантни занемарени теми. Тука е потребен медиумски фокус со цел да се постигне класична и интернет-базирана комуникација, вирусен пренос на таа информација. Секоја размена на кампањи за социјално вмрежување помага и се охрабрува. Разговарајте со нашиот круг на пријатели за нашите кампањи и обидете се да не поддржите.

Нашиот фокус

Работата на пиксели Помошник почива на 3 колони. Како поддржувач и донатор, ќе најдете тема во основните области на 3 што ве интересира. По сликите на 3 ќе најдете тековни кампањи.

Светлосни проекции за човекови права
Нагласувајќи ги актуелните и важни теми во центарот на вниманието

Хуманитарна помош во ројот на рој за помош помага софтвер
Интерактивна помош за помош при катастрофи

banky.land Граница уметнички парк во Маракеш
Туристите го користат нашиот влез за да ги финансираат нашите уметнички проекти