24. Декември 2014 Оливер Bienkowski

333 детски подарочни кеси

333 подарок торби за деца

На Божик дистрибуиравме помошни кеси во сиромашните квартови на Маракеш. Овој Божиќ промоција е во традицијата со постари дистрибуции на Божиќ за основачот на пиксели Помошник Attac доби наградата "Започнете ја вашата сопствена револуција".

Божиќ