Ве молиме, користете ја нашата форма за контакт
Reportе пријавиме што е можно побрзо!

За директни прашања и дополнителни информации, можете да контактирате со нас тука:
Фиксна: + 49 2131 4058 629
Е-пошта: support@PixelHELPER.tv

 Ние ги браниме човековите права и уметничката слобода во нашето седиште.
Дали имате проблем со нашата работа? Потоа посетете не во Берлин.
Gardeschützenweg 71 - 101,
12203 Берлин

 

 

  Име (задолжително)

  адреса на е-пошта (задолжително)

  betreff

  Mitteilung

  Изложба на роботи, Берлин Ванзе
  Фондацијата PixelHELPER | пластични уметности во Wannsee Берлин, Германија

  Ние се бориме за подобар свет

  Ви благодариме за вашиот интерес во PixelHELPER. Роботите на човештвото ви се заблагодаруваме за вашата посета. Нашите роботи на 4 Meter се создадени од нашите уметници за големи донатори. Ако одлучите да не поддржите, можете да добиете робот како подарок. Големите скулптури се вистински уметнички дела. Како голема пластика направена од papier-mâché, може да се вклопи во било која канцеларија мансарда, трговски саем или компанија детска градинка. Значи, ако имате нешто посебно за да ни кажете или сакате да донирате на нашата организација, со нетрпение очекуваме да ви ги покажеме можностите за нашата работа. Светлиот уметник Оливер Биенковски и неговиот тим изградиле 4 Meter високи големи скулптури за да ги натера децата да се смеат и да се изненадат. Нашиот Youtube ѕвезда Jörg Sprave изгради цветна катапулт за плажа. Сите приноси од скулптури одат во нашата добротворна организација. Ви благодариме за поддршката на нас.

  ???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????