25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

La promoción de la ayuda humanitaria

Информативен и репрезентативен радио и телевизија
Apoyar nuestra campaña

„Mucha gente pequeña, en muchos lugares pequeños, haciendo muchas cosas pequeñas, la cara de este mundo puede cambiar.“ Esta es nuestra visión de un mundo en el que todo el mundo puede ayudar a todos, pesar de mile de kilómetros y limita con el pueblo separato. Интернет-адреса треба да се најде во опсегот на ајударот и да се биде потребен експерт за технологија. Ново медио и апликација: Комбинирање на асоцијација за финансирање на ауданте дел пиксели со трансмисион глобално како асистенција. Продолжи со пишување на ајудантни термински стримачи - пилави пила на главните аватари - помошник на аватари - адема на ајударот на бујна сензација, без можност за вклучување. Пиксел Помошник е мој увоз што треба да се претстави со детали за податоците на лос пасис и десарро на амбиентот, ајударот е истражен за прописите. Ел аватар ајуданте пиксел пијед тамбие лос ингрес (вер ком нос финансиамос) е естанџекандо сака да емисионира директно и кон авторски аватари и по ло тонто де нуево апојар отро пројекто де ајуда. Esto les dará como los avatares de los países industrialisados ​​más altos de renta.

Financiación de Proyectos en vivo en
Не можам да создадам идеи за да добијам повеќе бои, за да можам да добијам алкохол и нула за да се ослободам од финансиите? Con Pixel ayudante LiveStream изгуби многу време за да ви помогне да ги искористат предностите на вашите идеи. Регулативата на комисиите за финансирање и директни корекции и признавање на фондовите на партиципација. Уште тоа е слободно да се реконструира и да се продаваат други проекти.

Апликација за веб + Андроид
Con la aplicación Андроид pixeles ayudante se quiere на SI mismo Ал аватар ayudante pixeles y sus puede crear propios proyectos де crowdfunding де преносни en vivo. Лос Моментално де Nuestra Платформа entonces se puede apoyar на Nuestra aplicación веб-y sus финансиар objetivos де crowdfunding que se convierte entonces en vivo. Дог la aplicación de веб pixeles ayudante el актери puede seguir los diversos proyectos de Ayuda crowdfunding viven, chatear directamente con el ayudante de pixeles аватар преносни en vivo y por soporte pequeñas cantidades el Proyecto deseado.

Донација на телефонски разузнавачки интелегенции
Nuestro objetivo тоа може да дозволи користење на повеќе апликации за помош на луѓето повеќе отколку што е потребно за да додадете дополнителни податоци. Откако ќе ги препознаете поштенските телефони, помошните телефони ќе ви помогнат да го користите Android за да ги пратите вашите пријатели во социјалните мрежи и пораки. Ел envío tarda píxeles ayudante. Табл и дефиниција за финансирање за пристап до интернет, кој е индивидуален.

Видео клипови и видео клиповиНаклонете се, споредувајте ги своите проекти на Фејсбук и Твитер! Ако се користи апоја новостила кауза, тенденција пред квалификаторот, донативо аградекерија под подомос сегрум де форма перманентна новогодишна кампања. Incluso unos pocos евра за hacer una diferencia! Compartir es bueno. Посакајте го апоје ноестро трабајо де Каридад. Sólo tiene que utilizar este Paypal, Better Place, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Банко: Шпаркасе Магдебург
BIC: NOLADE21MDG
Титула: PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

подобро место

 

Индивидуална донација: