30. Август 2014 Оливер Bienkowski

Maroc социјално креативно стартување

Финален круг Мароко социјално креативно стартување куп, 2. Место. Се разбира, Мароко не испраќа германски тим во Копенхаген за светските финалиња на "Криејтив бизнис купот". Затоа моравме да го поставиме со 2. Жирито беше импресионирано од нашиот концепт за финансирање на изнајмување.

mscsc1