25. Мај 2016 Оливер Bienkowski

Унапредување на хуманитарот

Извештаи за радио и телевизиска визија
Сутенез не е кампања

"Beaucoup de petites gens dans beaucoup de petits endroits qui font beaucoup de petites choses, le visage de ce monde peut changer." Telle est notre vizion d'un monde dans lequel tout le monde peut aider tout le monde, même si des milliers de kilomètres et des frontières les personnes séparées. Интернетот нуди големи вести за технологии со можност за нови можности. Не е примена на апликација: Нови комбинации на Pixel Helper за групно финансирање во живо Стриминг во живо од Андреј. Апликација за пиксели Помошник за проследување на стримери - нови апелации помошни пиксели Аватари - плус d'aider le bon сентимент, без можност за приходи. Пиксел Помошник е важен аватар, кој е особено важен за плаќањето и обемот на услугата за ажурирање според законот. Пикселот за помош на аватарот го испраќа договорот за одмазда (гласни коментари за нови финансии) не треба да се спроведува курс за извршување на синот во живо, аватари и автори на донации и нови автентични книги. Cela leur donnera исто така има и аватари кои плаќаат за индустриски приходи.

Финансирање на проекти директно и директно
Vous avez toujours une idée créative pour rendre la vie plus plus colorée, ou pour aider quelqu'un et que vous ne savez jamais comment vous devez les financer? Авец Пиксел Помошник во живо-струјно финансирање на народот, ви се допаѓа можноста за одржување на средбата и одржувањето на вашиот проект. Почеток на главните активности за регулирање на гласовите прилив на групно финансирање преку директни и рекреативни дела на партизаните. Vous êtes libre d'encaisser vos sommes ou de réinvestir dans d'autres projets de crowdfunding.

Апликација Веб + Андроид
Авекс пиксели Помошник за апликација Андроид за повеќе пиксели помагачи аватар и пејзаж за поддршка на средства за финансирање на толпата во живо. Носители на нотар плоча-форма, ако имате пари, не сте вебап и финансиер, за да ги цените финансирањето на народот, директно преку конвертирање. Пиксели со помош на веб-страници Помошник за поддршка на арапските субјекти помагаат во насока на јавно-финансирање преку проект, директен директор за помош на пиксели, помошник на Аватар преку директен стриминг и поддршка за мали количини на овој проект.

Дон де vieux паметни телефони
Објективно е обележано со пермектурни aux пиксели „Помошник за апликации“, Лична аусиација и други извори на додаток за приходи. recueille donc пиксели Помошник vieux смартфони Андроид истурете ги донаторите за аватари и пиксели како дополнителни регистрирани данови за плаќања и обетки. L'Exédition ги претстави пикселите Помошник. Ауси и премиер за финансии од суши продаваат пристап до Интернет, но сега се сметаат за индивидуални.

Видеа на кампусот и приказни за талентирањеБез оглед на бројот на учесници на Фејсбук и Твитер! Како резултат на тоа, не се случуваат нови сознанија за разузнавачи на сериите, кои се залагаат за постојан број на кампањи.
Mеme quelques евра истурете разлика и разликата! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Доволно е да се искористи PayPal, Подобро место, Индиегого или лесен трансфер класик.

Комплетирајте ги донациите:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Детали за производот: PixelHELPER Foundation непрофитна друштво со ограничена одговорност

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Формуларите ги донираат донациите на Betterplace