Пошумување наместо нагазни мини против климатските промени

Спуштање пикадо на дрво со готови садници и ѓубриво

Пошумување наместо нагазни мини. Најголемиот весник во Мароко денес известува за нашиот предлог до австралискиот парламент да го замоли мароканскиот крал да ни даде нагазна мина Херкулес-Ц130 за да можеме да ја претвориме во шумски шуми на Мароко и Австралија. Една мала фабрика овде на нашата мароканска локација треба да произведува пикадо на дрвјата кои потоа се фрлаат. Без помош на кралот на Мароко, нема што да сториме. Бидејќи тој не одговори на нашите последни писма, ние не замислуваме никакви шанси, но ние сме среќни поради позитивните изненадувања.

Пикадо на дрвото од 3Д-печатачот

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????