Ројот на Livestream помага за развој на софтвер

Помош за рој на лист. Софтвер за координирање на акции на јавни настани

Со инсталација на пиксели Помошник во живо тек рој Помош софтвер на еден сајт во Северна Африка, ние направивме факти за областа тест на нашиот проект. Сега можеме да работиме на проблемите на африканскиот континент со нашиот софтвер за помош. На нашите интерактивни производство сајт ние се постави неколку интерактивни работни места. А шиење, заварување станица, пекарница, одгледување на алги, за 3 километри кабелска мрежа за да се поврзете покажуваат најновите слики на живо производство 20 камери со едни со други за нашите гледачи и секогаш.

Јадро на хидрауличната камера од 15 метри одзади со глава од камера од 360 степени и WiFi

Посетите на фармата се многу тешки, барем изнајмување, но само продаваат

Во Мароко пристигнала кујна со кујна 23.06.18

Ја возевме кујната за просперитет за 600, гладни луѓе во Мароко. Кујната е во обичаи за две недели и ние се уште треба да активира, цената изнесува околу 400 €. Портокаловата количка со алатки за нашата фарма Спирулина е веќе во Маракеш. Во моментов бараме фарма за изградба на фармата Спирулина. Поради ниската донација на околу 2500 € донации во годината 2017, ние само можеме постепено да одиме напред во проектот. Очекуваме изнајмување на најмалку 600-1200 € во зависност од локацијата на фармата. Бидејќи ни треба брз 4G интернет на фармата, ние треба да направиме тест за брзина на секоја страница, бидејќи подоцна ќе работиме со најмалку внатрешни IP камери 20, како и да испратиме два надворешни речници на Facebook и Twitch.
Големиот недостаток е тоа што има многу малку фарми кои не се засадени со маслинови дрвја до врвот, но имаат отворена површина со електрична енергија и вода.
Ние веќе ги погледнавме фармите 10 и единствената што беше погодна беше за продажба за 80.000 € нудат, а не за изнајмување.

18.06.18 царината се уште држи во кујната, тенкови се полесно за извоз

Тековни бројки и инвестиции

Во моментов веќе инвестиравме за 25.000 € во алатки за Spirulina Farm и 25.000 € во логистички трошоци, купување автомобили и да ја донесам нашата опрема во Северна Африка.
Ние треба вашата помош што е можно поскоро да испратиме дневник на 24 час од Мароко. Штом Фарм Спирулина е активен, ние ќе ја водиме нашата супа кујна со трактор Defender во Сенегал. Треба ли да не добиеме дозвола за постојан престој за Мароко, ќе продолжиме кон југ кон Мавританија, Сенегал и Гамбија и ќе пробаме таму
за да добиете локација и Дауерауфентесемимигунг. Очигледно, полесно е извозот на тенкови во Африка отколку хуманитарната помош.

Електротехничко инженерство за мобилно напојување на лаптопите во нашите животи

360 одделни камери на мобилни носила. Wi-Fi конекција со автомобилот за мобилна надворешна употреба

11.05.18/XNUMX/XNUMX Defender & Caravan да ги задржат трошоците што е можно пониски во Африка

Пример за производство на црева од Spirulina, со цел да не се изградат бетонски басени

Хуманизмот како интерактивен искуство стриминг во живо, се движи на дистрибуција во текот на емоции во Фејсбук. Зомби не знаат никаква раса, боја или религија. Само мозоци! Проектот Zombies without Borders се гледа себеси како интерактивна платформа за роеви. Името е дериват на голем број зомби компјутери кои се контролираат однадвор. Нашата цел не е ништо помалку од решение за сите хуманитарни катастрофи преку интерактивни помош на гледачите на живо поток. Наша цел: 24 часови на жив свет од искри на светот. Во придружба на новинарите во воените зони, дистрибуција на хуманитарна помош во бегалски кампови или лов за ловокрадците во Националниот парк Кругер, можностите нашата контрола рој се Безгранична Нашиот инструмент: икони на емоции на Фејсбук контрола на помошни рој и да одлучи што е направено.

Затоа, целта на зомби без граници е на многу места, со користење на развиена технологија, вклучувајќи и мобилни батерии со облека; за RTMP Фејсбук живеат поток за контрола на внатрешните контроли безжична камера, интерактивна база на податоци софтвер за контрола рој, додатоци големи групи на луѓе за позитивни цели преку прелистувачот со цел за решавање на големите проблеми на време.

Првите локации во живо се Сенегал, Палестина и нашиот логистички центар во Европа во Мароко. PixelHELPER сака да ги снабди сите други земји со хуманитарна помош од нејзината локација во Мароко. На пат кон Мадагаскар, ние сакаме да инсталираме барем една интерактивна локација во живо во секоја земја. Локациите во живо треба да постават можности за вработување, како фарма на алги и да произведуваат производи заедно со бегалци, со цел да ви понудат добра иднина на африканскиот континент. Сè што е во живо, вие сте секогаш таму и одлучувајте што ќе се случи. Секоја локација е прикажана во живо во текот на денот, интерактивна телевизија со цел да се подобри светот преку помош од рој. Во Мадагаскар сакаме да ја користиме грузиската терапија со фаги на лице место за да ги заштитиме луѓето од пулмонална чума што избива таму секоја година. Преку култ кон мртвите, жителите на островот стапуваат во контакт со патогените микроорганизми кои убија милиони луѓе во Европа во средниот век.

Интерактивна помош во реално време во живо видео поток во вашиот интернет пребарувач.

Технички работи така што започнуваме пренос во живо со транспарентни контролни елементи и потоа ги покануваме соодветните вработени во „Зомби без граници“ во нашиот пренос во живо. На овој начин, ние внимаваме на кореографијата на интерактивните оперативни елементи и брзо реагираме на промените во преносот во живо на локацијата на кризата.

2014-2015 го собравме првото искуство со помошта за рој

Фото авторски права: https://web.facebook.com/patryk.witt
Графика и лого: https://web.facebook.com/SNOB.desillruction

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????