Кој ги гледа стражарите. Кампања против надзор

Вестите се појавуваат и се шират ширум светот секоја секунда. После некои вести, светот се чини дека се врти поинаку од порано. Вестите влијаат на нашите животи. Стануваме со вас и ве носиме ноќта. Без оглед каде е во светот во кое било време, пеперутка ги размавнува крилјата. И може да се појави нешто што има значење за нас. Современите технологии го направија светот мал. Но, се чини дека регионалните и глобалните конфликти растат. Многумина се прашуваат кому може да му верувате. Кои информации се уште се веродостојни и дали мирот и просперитетот во Германија продолжуваат. Токму тука започнува нашата мисија. И во меѓународната мрежа создаваме сигурни темели, понекогаш со висок ризик, затоа што треба да се постигне должина на раката за да се делува одговорно. Цел број и лојално посветен на народот да ја заштити Германија.

Аплицирај сега - за пошарен свет!
ТЕД Разговор против надзор

Држава за надзор: "НСА во куќа"

und Обединето Штази на Америка стоеше на ѕидовите на американската амбасада во Берлин и други американски конзулати во Германија, вклучувајќи ги и Дизелдорф, Франкфурт и Хамбург. Причината за ова е бесрамно шпионирање на НСА и американската тајна служба.

НСА ја брани својата стратегија за надзор како што е неопходно за борба против тероризмот. Покрај тоа, се оправдува со тоа што вели: "Ако немаш што да криеш, немаш ништо да се плашиш". За жал, надзорот над НСА оди многу подалеку во однос на борбата против тероризмот. Вашиот телефон, Skype, Whatsapp повици може да се следат, иако немате никаква врска со терористите, врз основа на принципот "3rd Degree Friend".

Покрај тоа, овие техники за следење ги спречија само нападите на 4. Дали вреди нашата приватност за очигледна, но нереална сигурност се откажуваме? PixelHELPER не верува во тоа, затоа ја започнавме оваа кампања.

Првиот успех по проекцијата на 13 светло, во неделниот ритам и медиумската покриеност:

Заминувањето на главниот германски шеф на ЦИА.

Прочитај повеќе

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????