Пошумување наместо нагазни мини против климатските промени

Спуштање пикадо на дрво со готови садници и ѓубриво

Пошумување наместо нагазни мини. Најголемиот весник во Мароко денес известува за нашиот предлог до австралискиот парламент да побара од мароканскиот крал да ни даде авион за нагазна мина Херкулес-Ц130 за да можеме да го претвориме за пошумување на шумите во Мароко и Австралија. Една мала фабрика овде, на нашата мароканска локација, би требало да произведува дрво стрели, кои потоа се испуштаат. Но, не можеме да сториме ништо без помошта на кралот на Мароко. Бидејќи тој не реагираше на нашите последни писма, ние не предвидуваме никакви можности, но среќни сме за позитивните изненадувања. 

Пикадо на дрвото од 3Д-печатачот

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????