Кој ги гледа стражарите. Кампања против надзор

Пораките се појавуваат и се шират ширум светот секоја секунда. Според некои новости, светот изгледа дека се врти поинаку од порано. Пораките влијаат врз нашите животи. Стануваме со вас и ве носиме во ноќта. Без разлика каде во светот, една пеперутка ги мавта крилјата во секое време. И може да се појави нешто што има значење за нас. Современите технологии го направија светот мал. Но, регионалните и глобалните конфликти се чини дека растат. Многу прашања на кои можете да им верувате. Кои информации се уште се сигурни и дали мирот и просперитетот во Германија продолжуваат да постојат. Токму тука започнува нашата мисија. И во меѓународна мрежа создаваме сигурни темели, понекогаш со висок ризик, затоа што е потребно должина на раката да дејствува одговорно. Интерес и лојална посветеност на заштитата на Германија.

Аплицирајте сега - за пообоен свет!
ТЕД Разговор против надзор

Држава за надзор: "НСА во куќа"

und Обединето Штази на Америка стоеше на ѕидовите на американската амбасада во Берлин и други американски конзулати во Германија, вклучувајќи ги и Дизелдорф, Франкфурт и Хамбург. Причината за ова е бесрамно шпионирање на НСА и американската тајна служба.

НСА ја брани својата стратегија за надзор како што е неопходно за борба против тероризмот. Покрај тоа, се оправдува со тоа што вели: "Ако немаш што да криеш, немаш ништо да се плашиш". За жал, надзорот над НСА оди многу подалеку во однос на борбата против тероризмот. Вашиот телефон, Skype, Whatsapp повици може да се следат, иако немате никаква врска со терористите, врз основа на принципот "3rd Degree Friend".

Покрај тоа, овие техники за следење ги спречија само нападите на 4. Дали вреди нашата приватност за очигледна, но нереална сигурност се откажуваме? PixelHELPER не верува во тоа, затоа ја започнавме оваа кампања.

Првиот успех по проекцијата на 13 светло, во неделниот ритам и медиумската покриеност:

Заминувањето на главниот германски шеф на ЦИА.

Прочитај повеќе

???????????? Нашата непрофитна Не можете да се направи тоа без вашата донации ???? Во името на толеранцијата, ние shoulderstand claimsoft правото да не се толерира нетолеранција ??????? ?????????