28. 2015. Februar XNUMX Февруари XNUMX Оливер Bienkowski

TEDx Разговор во Маракеш

TEDx Разговор во Маракеш. Го претставивме нашиот концепт PixelHELPER и добивме гласен аплауз. Членовите на одборот од други организации за помош веднаш прашаа за нашата апликација за Android и сакаме да работиме со нас по лансирањето.

Тед