Станете покровител!

Соопштенија за медиумите за кампањите PixelHELPER

Што е објавено во печатот за фондацијата PixelHELPER и како се примаат нашите кампањи - ние поврзавме неколку статии овде. Ова е само мал преглед на известувањето и не е комплетен список.

БиБиСи арапско покритие за Пиксел ХЕЛПЕР Ујгурскиот Кина спомен во Маракеш
BILD.de покриеност
Bild.de Покриеност во хотелот Соненбихл
RTL извештај за PixelHELPER
Извештај на Абендешу за PixelHELPER

Видеа
[

Основачот Оливер Биенковски во интервју за Anke Engelke

ЗДФ „37 Град“ ја придружуваше битката PixelHELPER со НСА во американската амбасада

Во пекарница за оружје Не купувајте производи од Д-р Oetker

ZDF Wiso Светлина проекција на Хипо Недвижнини

Рој за помош софтвер првите тестирања на funtion внатре Северна Африка

Изградба на фудбалско игралиште во Мароко за помош за рој

Арте песни Скандалот за надзор на НСАПроекција Американска амбасада

Вечерва Tagesschau во првиот

Видеа

Против инвестиции со оружје добро познатиот производител на хранаД-р Oetkgar

HR3 Хесе квиз Основач на PixelHELPER се вика прашање за квизови

Нема тенкови во Саудиска Арабија автобус биплан, 2 светлосни проекции на Федералната канцеларија

Светлосни проекции Американска амбасада драматична полициска акција против една pedalo

TED Разговорите на основачот на PixelHELPER, Оливер Биенковски

TEDx Предавање на врвот на онлајн надзор FH AACHEN / HEERLEN ХОЛАНДИЈА

TEDx Воведување на апликација за Android со Android апликација Маракеш

Кликнете на малите слики за да ги отворите статиите

Зидојче
Берлинер цајтунг
Берлинер Morgenpost
Светската
Урбан Срање
Берлин курир
Дер Шпигел
n-телевизија
Независни
Tagesspiegel
3Sat културно време
Стерн
MobileGeeks
Франкфуртер Rundschau