10. 2014. September XNUMX Септември XNUMX Оливер Bienkowski

Дистрибуција на училишни сетови

Назад на училиште во Мароко. Дистрибуција на училишни комплети во близина на училиштата - Нашите аватари PixelHELPER од Одличен тек во Маракеш секогаш се во директен контакт со децата од селата во близина на Маракеш што ги снабдуваме. Подготвивме доста за почетокот на училиштето.

училишен прибор