2. Korrik 2014 Oliver BIENKOWSKI

02. Korrik 2014

Fillimi i projektit; Testi paraprak i teknologjisë. Para së gjithash, duhet të themi se shpejtësia e internetit ishte me të vërtetë e keqe në fillim. Ne kishim për të ndryshuar shumë dhe për të rregulluar me Afrikën. Në fund ajo ka punuar por mirë dhe ne mund të prezantojmë të gjitha tiparet që kishim planifikuar.

start1

start2start3