2. Korrik 2014 Oliver BIENKOWSKI

02. Korrik 2014

Fluturo në Marrakech me ekipin PixelHELPER. Në fund të fluturimit, ne ishim në gjendje të merrnim një pamje në kabinën para se të shkonim në Medinë e Marrakech dhe të ballafaqohemi me të gjitha ndryshimet kulturore në Evropë.

fluturoj