30. 2014. April XNUMX Prill XNUMX Oliver BIENKOWSKI

04 Prill - 30 Prill 2014

Konvertimi i avionëve drones, drones anije dhe drones në stacionet e internetit celular për masat e ndihmës së parë në zonat e fatkeqësisë. Testi i performancës kryhet pas fillimit të suksesshëm të platformës crowdfunding Livestream.

drones1 drones2