6. Korrik 2014 Oliver BIENKOWSKI

06. Korrik 2014

Shpërndarjet e para në lagjet e varfra të Marrakech. Ne i japim rëndësi të madhe përmirësimit në mjedisin tonë të menjëhershëm. Pra, filluam me shkëmbimin e palmentore te portat e çelikut dhe morëm rrjeta për lojtarët e rinj të futbollit.

i parë