9. 2012. April XNUMX Prill XNUMX Oliver BIENKOWSKI

09. 2012. April XNUMX Prill XNUMX

Ne testojmë transmetimin e sinjaleve video në FPV (Pamja e parë e personit) në një varkë. Me antena të forta ju mund të plotësoni një sinjal video në mënyrë që të fluturoni përmes avionëve ajrorë në të gjithë Luksemburgun, siç e ka provuar tashmë Raphael Pirker i TeamBlackSheep. Në të ardhmen ne duam të përdorim avionët e transportit, internetit dhe ndihmës së parë në mbarë botën, të financuara nga tarifat PixelHELPER të platformës Livestream Crowdfunding.