18. 2013. April XNUMX Prill XNUMX Oliver BIENKOWSKI

18. 2013. April XNUMX Prill XNUMX

Test Alpha e drones ofrimit në Qendrën e Ekspozita Dusseldorf për Dokumi. Ne testuam shpinën tonë AVATAR me kamerë statike dhe hapësirë ​​të mjaftueshme për bankat e pushtetit të smartfonëve për një fluturim të vazhdueshëm në Kriesengebieten. Ky droni elektrik, do të përdoret në të ardhmen në Kriesgebieten nga avatars PixelHELPER që do të garantohet me telefon satelitor Internet të komunikimit të njerëzve të prekur me botën e jashtme.