29. Nëntor 2011 Oliver BIENKOWSKI

29. Nëntor 2011

Themelimi i Think Tank PixelHEPER eV në Neuss, Gjermani. Bazuar në këtë fondacion, ne kemi vendosur të fillojmë me PixelHELPER. Në atë kohë, ne donim të vendosnim Slumdog Tycoon, një lojë alternative që u transformua në platformën crowdfunding të livestream-it, pas sesionit të parë të think-tank dhe brainstorming.