14. Nëntor 2014 Oliver BIENKOWSKI

3D prodhimi i protezave dore

3D prodhimi i protezave dore

Filluam shtypjen e Robohand në printerin Ximum XD të Ultimaker. Me kalimin e kohës, kemi fituar përvojë dhe e kemi zhvendosur prodhimin në Spanjë në një kompani profesionale të shtypjes, e cila na siguron duart e mbledhura plotësisht pasi të kemi matur fëmijët dhe të rriturit.

dorë