Fushata për "Më shumë Demokraci" në Turqi

Gjenocid arti i lehtë PixelHELPER kundër Erdogan

Liria e fjalës kërcënohet shumë në Turqi. Që nga përpjekja për grusht shteti në korrik 2016, qeveria turke ka ndërmarrë veprime të ashpra kundër gazetarëve dhe mediave kritike ndaj qeverisë. Kjo e përkeqëson situatën tashmë të tensionuar për mediat në Turqi. Gazetarëve u konfiskohen pasaportat, autorët burgosen. Mbi 130 shtëpi mediatike tashmë janë mbyllur, përfshirë 29 botues librash që gjithashtu janë shpronësuar.

Frika dhe mjetet e jetesës mbizotërojnë mes publicistëve dhe botuesve. Në Turqi, liria e shprehjes shkelet nën këmbë. Liria e fjalës është një e drejtë e njeriut dhe nuk është e negociueshme. Liria e opinionit, informacionit dhe liria e shtypit janë baza e një shoqërie të lirë dhe demokratike. Ne i bëjmë thirrje Qeverisë Federale dhe Komisionit të BE -së të marrin një qëndrim të qartë mbi situatën në Turqi, të kërkojnë pa kompromis dhe në mënyrë aktive lirinë e shprehjes në vendimet, veprimet dhe deklaratat e tyre dhe të mos e bëjnë atë objekt negociatash. Nëse liria e shprehjes sulmohet dhe kufizohet masivisht në Turqi dhe gjetkë në botë, Qeveria Federale dhe Komisioni i BE -së duhet të rishikojnë politikën e tyre ndaj vendeve të tilla. Për më tepër, gazetarët dhe autorët e prekur kanë nevojë për ndihmë të shpejtë nga Gjermania dhe Evropa, për shembull përmes lëshimit jo -burokratik të vizave emergjente.
Gazetarët, autorët dhe botuesit, librat, gazetat dhe revistat japin një kontribut të rëndësishëm në demokracinë dhe lirinë. Kjo është arsyeja pse ne jemi të vendosur me vendosmëri për lirinë e shprehjes, informacionit dhe lirinë e shtypit. Mbështetni peticionin tonë dhe bashkohuni me ne për këto të drejta themelore! Për fjalën dhe lirinë!

Veprimet tona mbajnë të zënë mediat dhe sigurojnë që këto çështje të rëndësishme humanitare të mos harrohen. Ju lutemi ndani projektet tona në Facebook! Nëse mbështesni kauzën tonë, ne do të jemi mirënjohës për çdo donacion në mënyrë që të mund të vazhdojmë fushatat tona përgjithmonë. Edhe pak euro bëjnë diferencën! Ndarja është kujdes. Ju lutemi mbështesni punën tonë bamirëse.

vend më të mirë
PayPal

Lexo më shumë

Mirësevini në Buntesregierung

Buntesregierung është një projekt artistik i PixelHELPER që adreson probleme të rëndësishme shoqërore në mënyra të tjera duke krijuar "Buntesministerien" fiktive. Sigurisht, Buntesregierung ndërhyn ndryshe në çështjet aktuale sesa qeveria federale. Këtu është një deklaratë nga Angela Merkel mbi Julian Assange.

Këto kërkesa nga qeveria federale kanë implikime ndërkombëtare. Këtu është një reagim nga Mbretëresha dhe Boris Johnson.

Vendet e tjera po u përgjigjen kërkesave të Kancelares Angela Merkel me një fjalim tjetër të Vitit të Ri, këtu nga Zvicra

Pas Angela Merkel, Mbretëreshës, Boris Johnson dhe presidentit kombëtar të Zvicrës, Donald Trump gjithashtu duhej të thoshte diçka për këtë.

"Të pastrehët Bugen të Buntesministerium" shpërndau kapsolla të ftohta për të pastrehët në një rregullim artistik nga Angela Merkel. Këtu do të gjeni dy video që ilustrojnë këto aktivitete.

Për të ndryshuar shoqërinë nga pikëpamja artistike, PixelHELPER ka përfshirë projekte të ndryshme "shumëngjyrëshe":

Buntesrat, Buntespolizei, Buntes Ministria e Financave, Bunteskanzler, Buntesnachrichtendienst, Bunteskriminalamt, Buntestag, Buntespresseversammlung, Buntesamt për mbrojtjen e kushtetutës dhe Bunteswehr. Së bashku me artistë nga e gjithë bota, fushatat për projektet individuale po botohen gradualisht.

Weir shumëngjyrësh

Shërbim i inteligjencës me ngjyra

Laborator Deep Fake për të Drejtat e Njeriut

Falso e thellë: Një gënjeshtër për shpresën që çon në revolucion!

Një falsifikim i thellë është një formë e re e redaktimit të videos. Nga zërat sintetikë deri te rregullimi i lëvizjes së gojës, mund të krijojmë çdo video. Krerët totalitarë të shtetit paraqesin dorëheqjen e tyre në video, një luftë e gjatë ka përfunduar, një revolucion është shpallur, lind një adresë alternative e Vitit të Ri - mundësitë e ofruara nga deepfakes janë të pafund. Laboratori i PixelHELPER Deep Fake tashmë ka prodhuar deepfakes të ndryshme. Shihni një përzgjedhje në këtë faqe në internet. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni përmes kontaktit të pikës.

Angela Merkel kërkon faljen e Julian Assange nga Mbretëresha dhe Boris Johnson
Mbretëresha dhe Boris Johnson reagojnë menjëherë, natyrisht.
Donald Trump fal Julian Assange dhe Edward Snowden
Angela Merkel themelon Ministrinë Federale Gjermane të Ngjyrave kundër të pastrehëve

พิทักษ์ ประชาธิปไตย ไทย - เรา ยกเลิก ระบอบ ราชา ธิ ป ไต ย ใน

Ix แข่งขัน ฟุตบอล เปลือย จัด โดย PixelHELPER ใน พระ ราชูปถัมภ์ ของ รา มา 10 จะ แข่งขัน กัน ระหว่าง ผู้หญิง ใน ฮาเร็ม ฮาเร็ม 26 คน มี ราชินี นุ้ย เจ้าคุณ พระ เป็น ผู้ รักษา ขณะ ขณะ เรา แต่ง แต่ง เครื่อง จะ มี การ ถ่ายทอด สด ให้ ชม ตลอด การ 112
PSE?
24 มิถุนายน เป็น วัน

แห่ง
เรา มา สุมหัว กัน ที่ เยอรมันนี เพื่อ ขับเคลื่อน ประชาธิปไตย ใน ประเทศไทย เรา ทำ แอ ค ชั่ น “# ส่ง กษัตริย์ ไทย ไป ขึ้น”กัน ตลอด นับ ตั้งแต่ บัด นึ้ จนถึง ช่วง วัน เกิด รา 10
ผู้ ร่วม ก่อการ “ส่ง คิง ไป ขึ้น ศาล” ใน นาม #PixelHELPER dhe # ACT4DEM มา ร่วม พลัง กัน แล้ว รับรอง แอ ค ชั่ น 1 เดือน นี้
เรา เรา จัด หนัก จัด เต็ม ตั้งแต่ 24 มิถุนายน เป็นต้น ไป จนถึง วัน วัน เกิด ใน วัน ที่ 28 กรกฎาคม จัด หนัก จัด เต็ม ตลอด หนึ่ง เดือนเต็ม
เรา จะ เคลื่อนไหว ทุก
4916095353045 คน ที่ จะ ร่วม กิจกรรม กับ เรา ติดต่อ จรรยา ได้ ที่ ที่ XNUMX XNUMX +XNUMX
ผู้ ที่ สามารถ สนับสนุน เรา ได้ ขอ เชิญ มา ร่วม ลงขัน กัน
สู้
# ถึง เวลา ที่ เรา จะ ต้อง เป็น ฝ่าย รุก กัน บ้าง แล้ว

คุณ ต้องการ สนับสนุน เรา หรือ
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
DASH: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
KZZ: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

ด่วน - @PixelHELPER
N วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioTraveler # รา มา 10 ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน ก็ มา รอ.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า
#PixelHLEPER กำลัง ช่วย ตาม หา หมุด ของ มา 10 ขโมย ไป เพื่อ ส่ง กลับคืน มา มา ให้ ไทย
ถ้า รา มา 10 จะะ อยู่ และ ประชาชน ก็ ยัง ต้อง จ่าย ค่า เลี้ยงดู ให้ เขา อีก
50% ของ เครื่อง ดื่ม กระทิง คดี ด้วย ข้ออ้าง ว่า จับ ตัว เขา ไม่
ด่วน - @PixelHELPER
N วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioTraveler # รา มา 10 ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน ก็ มา รอ.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า
เรา ฉาย แสง
เรา ฉาย แสง การ์ตูน ด้วย ข้อความ "" คิง ถูก ฟ้าผ่า ตาย ขณะ นั่ง บน โถส้วม "ถูก ฉาย ที่ ตึก ของ ของ รัฐบาล 112 ช่วย ชีวิต ที่ ยุโรป ใน ประเทศไทย 112 XNUMX คือ หมิ่นพระบรมเดชานุภาพ และ ยุโรป ใน XNUMX XNUMX หมิ่นพระบรมเดชานุภาพ และ ฆ่า คน
การ์ตูน ล้อเลียน: "กษัตริย์ กลัว คน ไทย ปลด พันธนาการ จาก พวก ถูก" ถูก ฉาย ไป ยัง ตึก ที่ทำการ นร. ที่ # เรา ขอ สนับสนุน ให้ คน ปฏิบัติการ ต่อต้าน การ กดขี่ ข่มเหง ข่มเหง
N จะ สร้าง อนุสาวรีย์ พิทักษ์ รัฐธรรมนูญ พร้อม ล้อ แล้ว เรา จะ เข็น มัน ไป รอบ ๆ โรงแรม Sonnenbichl
ยกเลิก ระบอบ กษัตริย์ ของ
ถูก ฆ่า ตาย เพื่อ
ที่ ไม่ ต้องการ - ทั้ง ใน เยอรมนี และ ไทย!
ความ
ของ
ต้อง ลา ออก ประเทศไทย ต้องการ

เลือก

H PixelHELPER เป็น มูลนิธิ ที่ ไม่ แสวง ยุติธรรม ใน โลก ใน สิทธิ โลก เฉพาะ ใน เรื่อง สิทธิ มนุษย ชน

พวก เรา ได้ คน ใน ประเทศ ของ ตัว

พวก เรา จะ เมือง นี้ และ ยัง ะ ชา ชน ของ ตัว เอง ที่ บ้าน

กิจกรรม ฉาย ภาพ คำ

เรา ต้องการ การ สนับสนุน

กลุ่ม คน คน ไทย ที่ ประชาธิปไตย กลุ่ม กลุ่ม กลุ่ม กลุ่ม กลุ่ม PixelHeLPER ที่ เปิด การ รณรงค์ เพื่อ ประท้วง ปกครอง ประเทศ บน การ

กษัตริย์ อายุ 67 ปี นี้ นี้ ได้ ขึ้น สู่ 2560 เขา แทบ แทบ จะ ไม่ Arm น บิ ช ล์ ที่ เมือง Garmisch-Partenkirchen ใน ประเทศ เยอรมนี ใน ฮา เร ม ที่ ประกอบ ไป ด้วย ผู้หญิง 20 คน และ คณะ ข้า ข้า ราช บริพาร และ ผู้รับ คน 100

ผู้หญิง หลาย คน บา วา เรียก ล่า ทึก ภาพ ไว้ เพราะว่า

ประเทศไทย กษัตริย์ ๆ พวก เขา จะ

ใน ช่วง เวลา ไม่ 3 คน ราช น้อย XNUMX คน ว่า ทั้ง สาม คน ถูก ทรมาน และ ถูก ฆ่า

นับ ตั้งแต่ ปี 2559 กิจกรรม เพื่อ ประเทศ ประเทศ ประเทศ 9 คน ได้ ถูก สังหาร โดย มี หลักฐาน ที่ หนักแน่น โดย มี หลักฐาน ที่

ประเทศไทย กษัตริย์

กษัตริย์ รับ การ ปกป้อง และ โดย นาย พล อุ ต ร้า รอยัล ลิ ต์ แห่ง กองทัพ ไทย เช่น กับ สถาบัน กองทัพ ไทย ก็ ก็ ศัตรู กับ ประชาธิปไตย ช่วง ที่ มา ทำ ทำ ทำ ครั้ง เข้า มา แทรกแซง อย่าง ต่อ เนื่อง ประเทศไทย จึง สามารถ พัฒนา ประชาธิปไตย อย่าง ยั่งยืน เพราะว่า ราช และ ทหาร ต่าง ก็ สม ร่วม คิด กัน ใน ลด ลด อำนาจ ทาง การเมือง ที่ มา ว มี มี ,12 ใน การ กำกับ ทหาร พระองค์ พระองค์ 50,000 นาย ให้ สามารถ ปราบปราม ผู้ ประท้วง

สี่ ครั้ง แล้ว ใน ประวัติศาสตร์ กรุงเทพ - ใน ปี 2516 2519 2535 กรุงเทพ 2553 ทหาร ได้ สังหาร

ปัจจุบัน นี้ ว ชิ รา ที่ เขา 4 เขา ทอดทิ้ง ภร ที่ ไล่ ไส ส่ง ไป จาก พร้อม 2539 2557 หย่า กับ ภรรยา ภรรยา 3 ให้ ใน ใน XNUMX XNUMX บีบบังคับ ให้ เธอ เธอ กักตัว อยู่ หญิง XNUMX คน รวม ทั้ง ลุง และ ญาติ อีก หลาย คน ถูก จับ เข้า คุก 

ชิ รา ช ล์ ใน ขณะ

,50,000 รา ลง กร เป็น กษัตริย์ ที่ รวย ที่สุด ใน โลก ทรัพย์สิน มูลค่า ,29,000 XNUMX ล้าน ยูโร แต่ ความ นั้น ไม่ พอ สำหรับ ใน - ใน แต่ละ ปี ได้ เรียก เงิน จำนวน มหาศาล จาก นี้ ปี ปี ,XNUMX รับ เงิน จำนวน กว่า XNUMX ล้าน บาท จาก งบประมาณ แผ่นดิน ”

ผู้ คน ทั่ว ประเทศไทย และ 19 -XNUMX ใน ขณะ XNUMX XNUMX XNUMX -XNUMX ใน ขณะ ที่ กษัตริย์ ใช้ ประชาชน จำนวน มหาศาล ั บ ผล กระทบ ไป

คน ไทย ส่วน

มัน ไม่ใช่ แค่ มนุษย ชน ใน ดิน แดน ของ ทั้ง - ทั้ง นำพา ผู้หญิง เข้า มา และ ทำร้าย พวก เธอ ทำร้าย ข้า อดทน ยอม ให้ พฤติกรรม เหล่า นี้ เกิด ขึ้น ใน ประเทศ ของ ตัว

Ix คือ เหตุผล ว่า ทำไม กิจกรรม กิจกรรม ชาว ไทย สนับสนุน องค์กร PixelHELPER ใน การ ทำ แอ ค ชั่ น นี้

เรา ต้องการ ให้ โลก

ต้องการ ให้ เขา หยุด ทำร้าย คน

เรา ต้องการ ให้ ประเทศ เยอรมนี ไป เพราะ เขา ได้ ละเมิด ละเมิด

เรา ต้องการ ให้ เขา

และ เรา จะ ไม่

Ix คุณ สนับสนุน เรา โปรด เผยแพร่ ข้อความ และ สนับสนุน การ รณรงค์ ครั้ง นี้ ix PixelHELPER ที่ เว บ ไซ ด์ https://pixelhelper.org/en/hilfe/

เมื่อ เรา สู้ ร่วม

Fondi Thai mbrojtës i demokracisë - ne shfuqizojmë monarkinë në Tajlandë

Zgjidhni gjuhën tuaj:

Futboll lakuriq. Mbreti Tajlandez merr përsipër patronazhin për projektin XXXSoccer nga PixelHELPER. Në ndeshjen e parë, 26 zonjat e tij nga haremi garojnë kundër njëra-tjetrës, Rama X. është arbitri, dy mbretëreshat e tij janë në gol. Tani po kërkojmë një fushë futbolli, kosto rrobaqepësie dhe transmetim të lojës në një transmetim të drejtpërdrejtë. Na ndihmoni në këtë formë mbështetjeje:
24 มิถุนายน เป็น วัน
Fjalimi i dorëheqjes King of Thailand
Rrota e demokracisë është e pandalshme. Aktivistja e njohur Junya Yimprasert nga ACT4DEM dhe themeluesi i PixelHELPER Oliver Bienkowski u bashkua me forcat dhe u takua në shtëpinë e mbrojtësve të të drejtave të njeriut të PixelHELPER në Gjermani, për të planifikuar artin e ri dhe demonstrime për një ndryshim të sistemit në Tajlandë.

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”17 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 22 ″]

Ju doni të na mbështesni anonim? Ju lutemi përdorni kuletat tona dixhitale
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
DASH: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
KZZ: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

PixelHELPER është një organizatë jofitimprurëse që ndërmerr veprime për drejtësi globale, veçanërisht për të drejtat e njeriut, lirinë dhe barazinë dhe ndihmën humanitare.

duke kërkuar të vërtetën. Jo Drejtësi 10 vjet më vonë.

Ne vendosëm të ndërmarrim veprime për të protestuar kundër mbretit Thai, i cili është banor në Gjermani, sepse ne nuk mund të lejojmë që një monark me një histori të gjatë sjelljeje abuzive të përfitojë nga liria dhe liria në Gjermani ndërsa vjedh vendin e tij.

versioni gjerman i kësaj është në videot e RTL & Bild, ne e ndryshojmë atë gjatë 24 orëve të ardhshme
versioni gjerman i kësaj është në videot e RTL & Bild, ne e ndryshojmë atë gjatë 24 orëve të ardhshme

Ne do të vazhdojmë veprimet tona në forma të ndryshme, përfshirë një peticion për autoritetet lokale në Bavari për të revokuar lejen që mbreti të qëndrojë atje. Ne do të vazhdojmë të vazhdojmë derisa ai të dërgohet përsëri në Tajlandë dhe të përballemi me njerëz Thai.

Protesta jonë e projeksionit të lehtë në Grand Hotel Sonnenbichl është vetëm fillimi i luftës sonë për ta bërë mbretin të përgjegjshëm para popullit të Tajlandës. Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj, ju lutemi dhuroni në fushatën tonë.

Thais që luftojnë për demokracinë dhe lirinë e fjalës mbështesin grupin ndërkombëtar Fondacioni PixelHELPER për të filluar një fushatë proteste kundër mbretit Vajiralongkorn të Tajlandës, një monark mizor dhe i dhunshëm i cili mbretëron përmes frikës dhe frikësimit me ndihmën e aleatëve të tij në ushtri.

versioni gjerman i kësaj është në videot e RTL & Bild, ne e ndryshojmë atë gjatë 24 orëve të ardhshme

Monarku 67-vjeçar u bë mbret në vitin 2017, por harxhon vështirë se çdo kohë në Tajlandë. Për disa vite ai ka kaluar pjesën më të madhe të kohës në Grand Hotel Sonnenbichl në qytetin gjerman të Garmisch-Partenkirchen, së bashku me një harem të 20 grave dhe një rrethim të më shumë se 100 shërbëtorëve dhe zyrtarëve të pallatit.

Shumë nga gratë në haremin e tij dhe shërbëtorë në rrethimin e tij janë të burgosur në Gjermani. Ata nuk duan t’i shërbejnë Vajiralongkorn por nuk kanë zgjidhje tjetër. Burimet që punojnë për mbretin në Bavari thonë se personeli që nuk e pëlqen atë rrihet në mënyrë rutinore dhe fshihet nga gjeli i Vajiralongkorn si ndëshkim. Rrahjet janë filmuar sepse Vajiralongkorn kënaqet duke shikuar video të personave që vuajnë.

Në Tajlandë, mbreti ka ngritur një burg burgimi dhe ndëshkimi në një nga pallatet e tij. Zyrtarët dhe oficerët ushtarakë mund të dërgohen atje me muaj për vepra të vogla. Ata janë torturuar, rrahur dhe abuzuar, me urdhër të Vajiralongkorn.

Vitet e fundit, të paktën tre njerëz që punojnë për mbretin kanë vdekur. Pallati pretendon se dy prej tyre kryen vetëvrasje dhe i treti vdiq nga një infeksion gjaku, por dihet shumë se të tre u torturuan dhe u vranë.

Që nga viti 2016, nëntë aktivistë të demokracisë Thai, të cilët kërkuan mërgim jashtë vendit, janë vrarë. Ekzistojnë prova dërrmuese se ata u vranë nga ushtarët Thai, që u bindeshin urdhrave nga Vajiralongkorn.

Mbreti është mbi ligjin në Tajlandë, i aftë të veprojë pa u ndëshkuar. Kushtetuta i jep atij pushtet absolut dhe askush nuk mund të ngrejë padi civile ose penale kundër tij.

Ai mbrohet dhe mbështetet nga gjeneralë ultra-mbretëror që udhëheqin forcat e armatosura Thai. Ashtu si monarkia, ushtria Tailandeze është një armik i demokracisë. Gjatë shekullit të kaluar ushtria ka kapur pushtetin 12 herë në grushta ushtarake, dhe ajo përzihet vazhdimisht në politikë. Tajlanda kurrë nuk ka qenë në gjendje të zhvillojë demokraci të qëndrueshme, sepse monarkia dhe ushtria kanë komplotuar për të minuar politikën zgjedhore. Vajiralongkorn ka komandë të drejtpërdrejtë të një force prej më shumë se 50,000 ushtarëve të Gardës së Mbretit në Tajlandë për të shtypur çdo mospajtim.

Katër herë në historinë moderne të Tajlandës - në 1973, 1976, 1992 dhe 2010 - ushtria Thai ka masakruar civilë që protestonin në rrugët e Bangkok për të kërkuar demokraci. Ushtria ka vrarë shumë më tepër civilë Thai sesa ka vrarë ndonjëherë ushtarë të huaj në një luftë të vërtetë.

Vajiralongkorn tani është në martesën e tij të katërt. Ai braktisi dhe poshtëroi gruan e tij të parë menjëherë pasi u martuan, dhe përfundimisht u divorcua nga ajo. Gruaja e tij e dytë u dëbua nga Tajlanda së bashku me katër djemtë e çiftit në 1996. Ai u divorcua nga gruaja e tij e tretë në vitin 2014, duke e detyruar atë të jetonte në arrest shtëpiak dhe filloi një spastrim brutal të familjes së saj. Prindërit e saj, tre vëllezër, një motër, xhaxhai i saj dhe disa të afërm të tjerë u burgosën.

Vajiralongkorn u martua me mbretëreshën e tij të tanishme një vit më parë, por ai rrallë e sheh atë, duke preferuar të kalojë pjesën më të madhe të kohës me haremin e tij në Grand Hotel Sonnenbichl, ndërsa gruaja e tij jeton në një hotel në qytetin zviceran të Engelberg.

Vajiralongkorn është monarku më i pasur në botë, me një pasuri personale prej më shumë se 50 miliardë euro. Por kjo pasuri nuk është e mjaftueshme për të - çdo vit ai kërkon një sasi të madhe nga buxheti i shtetit, i financuar nga taksapaguesi Thai. Këtë vit mbreti po paguhet më shumë se 815 milion euro nga buxheti Thai.

Njerëzit e zakonshëm janë të dëshpëruar dhe të uritur, ndërsa fshikëzat pandemike covid-19 në të gjithë Tajlandën dhe botën, ndërsa mbreti jeton me luks në Grand Hotel Sonnenbichl, duke harxhuar shuma të mëdha parash të tatimpaguesit dhe duke abuzuar me haremin dhe shërbëtorët e tij. Stafi që rrihet dhe abuzohet nuk guxojnë t'i afrohen policisë gjermane, sepse ata janë të tmerruar që familjet e tyre të kthehen në Tajlandë do të përballeshin me ndëshkim.

Shumica e këtyre thanëve janë të vetëdijshëm për krimet dhe egërsinë e mbretit të tyre, por zërat e tyre heshtin nga ligjet drakoniane. Kushdo që kritikon monarkinë përballet me vite në burg.

Nuk janë vetëm Thais ata që vuajnë për shkak të mbretit Vajiralongkorn. Ai është gjithashtu një barrë për taksapaguesit gjermanë, sepse shteti duhet të paguajë sigurinë dhe mbrojtjen për të. Ai po kryen abuzime të të drejtave të njeriut në tokën gjermane - trafikim dhe abuzim të grave dhe duke brutalizuar shërbëtorët e tij që ai i trajton si skllevër. Gjermanët nuk duhet të tolerojnë këtë që po ndodh në vendin e tyre.

Kjo është arsyeja pse aktivistët e demokracisë Thai mbështesin PixelHELPER për të ndërmarrë veprime.

Ne dëshirojmë që bota të dijë për korrupsionin dhe egërsinë e Vajiralongkorn.

Ne dëshirojmë që ai të ndalojë së torturuari njerëzit Thai.

Ne duam që Gjermania ta largojë atë për shkeljen e ligjeve të shumta.

Ne dëshirojmë që ai të përballet me gjyqin në Tajlandë për krimet e tij.

Dhe ne nuk do ta ndalojmë fushatën tonë derisa ai të kthehet në shtëpi për t'u përballur me drejtësinë.

Nëse na mbështesni, ju lutemi ndani mesazhin tonë dhe ju lutemi dhuroni PixelHELPER në faqen tonë të internetit: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Së bashku, ne mund t'i japim fund mbretërimit të frikës së Vajiralongkorn dhe të sjellim demokracinë e vërtetë në Tajlandë. 

Fondi i Mbrojtjes së Demokracisë Tailandeze

Zgjidhni gjuhën tuaj:

Futboll lakuriq. Mbreti Thai merr përsipër patronazhin për projektin XXXSoccer nga PixelHELPER. Në ndeshjen e parë 26 zonjat e tij nga haremi garojnë kundër njëra-tjetrës, Rama X. është arbitri, dy mbretëreshat e tij janë në gol.
Tani po kërkojmë një fushë futbolli, duke rrobaqepur kostume dhe duke transmetuar lojën në një transmetim të drejtpërdrejtë. Na ndihmoni këtu:
Ne e festojmë demokracinë në Tajlandë në 24 qershor 2020. Banda Faiyen ka shprehur fjalimin e dorëheqjes së mbretit

Vrau për Ramën X.
Në kërkim të drejtësisë

Thais që luftojnë për demokracinë dhe lirinë e fjalës po mbështesin Fondacionin Ndërkombëtar PixelHELPER për të filluar një fushatë proteste kundër mbretit Vajiralongkorn të Tajlandës, një monark mizor dhe i dhunshëm i cili, me ndihmën e aleatëve të tij, rregullon përmes frikës dhe frikësimit në ushtri.

Monarku 67-vjeçar u bë mbret në 2017, por vështirë se kalon kohë në Tajlandë. Për disa vite ai ka kaluar pjesën më të madhe të kohës në Grand Hotel Sonnenbichl në qytetin gjerman të Garmisch-Partenkirchen, së bashku me një harem prej 20 grave dhe një rrethim të më shumë se 100 punonjësve dhe zyrtarëve të pallatit.

Shumë nga gratë në haremin e tij dhe shërbëtorët në prag të tij janë të burgosur në Gjermani. Ata nuk duan të shërbejnë Vajiralongkorn, por ata nuk kanë zgjidhje tjetër. Burimet që punojnë për mbretin në Bavari thonë se punonjësit që nuk e pëlqejnë atë rrihen dhe rrahin rrëmbyesit e Vajiralongkorn si ndëshkim. Goditjet janë filmuar sepse Vajiralongkorn i pëlqen të shikojë video të të vuajturve.

Në Tajlandë, mbreti ngriti një burg burgimi dhe ndëshkimi në një nga pallatet e tij. Zyrtarët dhe personeli ushtarak mund të dërgohen atje me muaj për shkelje të vogla. Ata torturohen, rrihen dhe keqtrajtohen me urdhër të Vajiralongkorn.

Të paktën tre persona që punojnë për mbretin kanë vdekur vitet e fundit. Pallati pretendon se dy prej tyre kryen vetëvrasje dhe i treti vdiq nga një infeksion gjaku, por dihet që është e zakonshme që të tre u torturuan dhe u vranë.

Që nga viti 2016, nëntë aktivistë të demokracisë Tailandeze që kërkojnë mërgim jashtë vendit janë vrarë. Ka prova dërrmuese që ata u vranë nga agjensitë e inteligjencës Thai, të cilët ndoqën udhëzimet e Vajiralongkorn.

Mbreti është mbi ligjin në Tajlandë dhe mund të veprojë pa ndëshkim. Kushtetuta i jep atij fuqi absolute dhe askush nuk mund të ngre kundër tij akuza civile ose penale.

Ai mbrohet dhe mbështetet nga gjeneralë ultra-mbretëror që udhëheqin forcat e armatosura Thai. Ushtria Tailandeze, si monarkia, është një armik i demokracisë. Në shekullin e kaluar, ushtria ka kapur fuqinë në grushta ushtarake dymbëdhjetë herë dhe po ndërhyn vazhdimisht në politikë. Tajlanda kurrë nuk ka qenë në gjendje të zhvillojë demokraci të qëndrueshme sepse monarkia dhe ushtria kanë komplotuar për të minuar politikën zgjedhore. Vajiralongkorn është në komandë të drejtpërdrejtë të një ushtrie me më shumë se 50.000 ushtarë të Gardës Mbretërore në Tajlandë për të shtypur çdo kontradiktë.

Katër herë në historinë moderne të Tajlandës - 1973, 1976, 1992 dhe 2010 - ushtria Tailandeze masakroi civilët që protestonin në rrugët e Bangkok për të kërkuar demokraci. Ushtria ka vrarë shumë më tepër civilë tajlandezë sesa ka vrarë ndonjëherë ushtarë të huaj në një luftë të vërtetë.

Vajiralongkorn tani është në martesën e tij të katërt. Ai u largua dhe poshtëroi gruan e tij të parë menjëherë pas martesës së tyre dhe më në fund u divorcua nga ajo. Gruaja e tij e dytë u dëbua nga Tajlanda në 1996 së bashku me katër djemtë e çiftit. Ai u nda nga gruaja e tij e tretë në 2014, e detyroi atë në arrest shtëpiak dhe filloi një pastrim brutal të familjes së saj. Prindërit e saj, tre vëllezër, një motër, xhaxhai i saj dhe disa të afërm të tjerë u arrestuan.

Vajiralongkorn u martua me mbretëreshën e tij aktuale një vit më parë, por ai rrallë e sheh atë dhe preferon të kalojë pjesën më të madhe të kohës me haremin e tij në Grand Hotel Sonnenbichl ndërsa gruaja e tij jeton në një hotel në qytetin zviceran të Engelberg.

Vajiralongkorn është monarku më i pasur në botë me një pasuri personale prej më shumë se 50 miliardë euro. Por kjo pasuri nuk i mjafton - çdo vit ai kërkon një shumë të madhe nga buxheti i shtetit, i cili financohet nga taksapaguesi Tailandez. Këtë vit mbreti do të marrë më shumë se 815 milion euro nga buxheti Thai.

Njerëzit e zakonshëm janë të dëshpëruar dhe të uritur pasi fshikëzat pandemike Covid-19 në të gjithë Tajlandën dhe botën, ndërsa mbreti në Grand Hotel Sonnenbichl jeton në luks, harxhon shuma të mëdha parash të tatimpaguesit dhe abuzon me haremin dhe shërbëtorët e tij. Punonjësit që janë rrahur dhe abuzuar nuk guxojnë të kontaktojnë policinë gjermane sepse kanë frikë se familjet e tyre mund të hakmerren në Tajlandë.

Shumica e Thais janë të vetëdijshëm për krimet dhe egërsinë e mbretit të tyre, por zërat e tyre heshtin nga ligjet drakoniane. Kushdo që kritikon monarkinë është në burg vite më parë.

Nuk janë vetëm Tailandezët që vuajnë nga Mbreti Vajiralongkorn. Ai gjithashtu rëndon taksapaguesit gjermanë sepse shteti duhet të paguajë për të për sigurinë dhe mbrojtjen. Ai kryen shkelje të të drejtave të njeriut në tokën gjermane - trafikim dhe abuzim i grave dhe brutalizim i shërbëtorëve të tij, të cilët i trajton si skllevër. Gjermanët nuk duhet të tolerojnë këtë në vendin e tyre.

Kjo është arsyeja pse aktivistët e demokracisë Thai mbështesin Fondacionin PixelHELPER për të marrë masa së bashku.

Ne dëshirojmë që bota të mësojë për korrupsionin dhe egërsinë e Vajiralongkorn.

Ne dëshirojmë që ai të ndalojë së torturuari njerëzit Thai.

Ne duam që Gjermania ta largojë atë sepse ai shkelte disa ligje.

Ne dëshirojmë që ai të gjykohet në Tajlandë për krimet e tij.

Dhe ne nuk do ta përfundojmë fushatën tonë derisa ai të dërgohet në shtëpi për t'u përballur me drejtësinë.

Nëse na mbështesni, ju lutemi na dërgoni një mesazh dhe dhuroni PixelHELPER në faqen tonë të internetit: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Së bashku ne mund t'i japim fund mbretërimit të frikës së Vajiralongkorn dhe të sjellim demokracinë e vërtetë në Tajlandë.

Ndihma urgjente e bukës së konservuar evropiane - stabiliteti i ushqimit për Afrikën


Dorëzimi i bukës për popullatën e varfër rurale të Ait Faska

Mirë se vini në projektin AfrikaHilfe të PixelHELPER. Menjëherë pas vdekjes së Karl Heinz Böhm nga Menschen für Menschen, ne e çuam 2014 në Marok për të hedhur themelet për aktivitetet tona në Afrikë. Tani, 5 Vite më vonë, kemi arritur shumë pak dhe jemi në gjendje të sigurojmë ndihmë për zhvillim në të gjithë Afrikën. Është më e lehtë të organizohesh nga selia jonë e Afrikës Veriore sesa nga Evropa.

Fillimi i projektit në mes të shkretëtirës së gurit.
Statusi i projektit gusht 2019

Ne kemi një fermë të vogël, 40 km larg Marrakech në Marok, e kthyer në një studio interaktive livestream. Në prodhimin nën sytë e kamerave, ne përdorim programin tonë vetë-programuar interaktiv të ndihmës së gjallë të jetesës, i cili gjithashtu do t'u ofrojmë organizatave të tjera të ndihmës zhvillimore për përdorim në të ardhmen. 

PixelHELPER dëshiron t'u japë njerëzve lirinë për të formuar jetën e tyre të vetë-përcaktuar dhe të pavarur pa vështirësi materiale dhe t'u japë fëmijëve të tyre një të ardhme të mirë. PixelHELPER kontribuon në përmirësimin e qëndrueshëm të kushteve ekonomike, sociale, ekologjike dhe politike në mbarë botën. PixelHELPER lufton varfërinë dhe promovon të drejtat e njeriut, sundimin e ligjit dhe demokracinë. PixelHELPER kontribuon në parandalimin e krizave dhe konflikteve të dhunshme. PixelHELPER promovon një formë shoqërore të barabartë, ekologjikisht të qëndrueshme dhe kështu të qëndrueshme të globalizimit.

Ne prezantuam softuerin tonë të ndihmës për tufën e gjallë në një TED Talk në Marrakech në 2014. Ferma është vendi i parë praktik ku ne përdorim softuerin tonë. Ne shpresojmë që mbështetësit dhe vizitorët e rinj të projektit tonë.

Ndezja e sobës më të madhe të qymyrgurit në Afrikën e Veriut, Ait Faska Marok
(5 metër ndërtim i çatisë së sheshtë, shumë e rrallë)

Me bukë të konservuar kundër mungesave të ushqimit të shkaktuara nga lufta dhe ndryshimi i klimës

Për të parë burimin e Instagram-it duhet të shtoni API Token tuaj në faqen e opsioneve Instagram të shtojcës tonë.

 platformat interaktive të prodhimit për furnizimet e ndihmave

Rrjeti i Livestream do të ndihmojë softuerin

Ne prezantuam softuerin tonë të ndihmës për tufën e drejtpërdrejtë në një TED Talk në Marrakech. Një Bisedë TED është një ngjarje ku mbahen fjalime për përcaktimin e trendit mbi tema që na lëvizin neve dhe do të na lëvizin në të ardhmen.

Ndihma emergjente evropiane e bukës së konservuar

Kampi i refugjatëve Mbera është 2000 kilometra nga selia e transmetimit të drejtpërdrejtë të PixelHELPER. Furra e ndihmës tonë emergjente të bukës së konservuar prodhon bukë me jetë të gjatë për kampet e refugjatëve dhe zonat e katastrofave. Algat spirulina të prodhuara në Marok supozohet se ndihmojnë kundër kequshqyerjes dhe kequshqyerjes në depo. W.Ne duam të ndërtojmë një lokacion para kampit të refugjatëve dhe të përdorim softuerin tonë të ndihmës së shpejtë për të ndihmuar njerëzit. Kampi i refugjatëve është qyteti më i madh 4 në Mauritani, ne duam të sigurohemi që vuajtjet e refugjatëve të luftës të lehtësohen.

PixelHELPER kanë krijuar një hapësirë ​​unike dhe e afrojnë audiencën me prodhimin e mallrave të ndihmës në Afrikë. Kubët e urgjencës vijnë me një thes gjumi, sobë me gaz, çantë të ndihmës së shpejtë & amp; Elektrik dore e pajisur. Gjithçka që ju nevojitet kur humbni shtëpinë tuaj pas një katastrofe natyrore.

Mbështetni projektin tonë

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Fjala kyçe: Promovimi i Artit dhe Kulturës

Ne krijojmë vende pune dhe perspektiva

Ne krijojmë vende pune dhe krijojmë një zhvillim të përsosur me ndërtimin e hapësirave të futbollit publik, kabineteve të këmbimit publik dhe ofertave kulturore. Ndërsa rajoni ynë është në mes të një rajoni ekonomikisht rural, shumë kompani lokale dhe furnizues të lëndëve të para përfitojnë nga urdhrat dhe mund të punësojnë punonjës të rinj vetë.

Maroku është vendi më modern në Afrikë.

Nga Maroku ne i arrijmë të gjitha vendet afrikane me kontenierë detare me portet e detit të thellë në Tangier dhe Casablanca. Lidhja me Evropën është e shkëlqyer. Nga kontinenti spanjoll në Marrakech, ka vetëm 6 orë me makinë.

Ne kemi krijuar një qendër këtu për të bashkërenduar shpejt ndihmën humanitare dhe për ta sjellë atë në destinacionin tuaj shpejt me makinë, kontejnerë deti ose aeroplan. Këtu në sit mund të prodhojmë lehtësisht gjithçka që u nevojitet njerëzve në kampe refugjatësh. Ne do të vendosim postin e parë përpara kampit të UNHCR-së në Mauritania.

Teknologjia jonë livestream gjeneron kutitë interaktive 6 në anën e majtë të videove të drejtpërdrejta. Këto kuti mund të ndryshohen nga ne në çdo kohë në lidhje me aktivitetin dhe shumën e donacioneve. Ne kemi krijuar një funksion ndërhyrje interaktive që do të na mundësojë t'i përgjigjemi situatës aktuale në kampet e refugjatëve dhe të sigurojmë ndihmë direkte.

Aftësitë e softuerit tonë Schwarmhilfe janë gjithashtu në dispozicion për OJQ të tjera. Bisedoni me ne.

Kampi i detyruar i punës Bou Arfa Një memorial i Holokaustit në Marok

Prishja nga 2 buldozerë nëpër shtetin Marok. Obelisk ishte një diell dhe nuk kishte asnjë lidhje me memorialin e Uygur.

Megjithëse një popullatë me shumicë myslimane jeton në Marok, Uighurët nuk mbështeten në Kinë. Ne ndërtuam një memorial për këtë, i cili u vu re vetëm nga shtypi arab pasi një gazetë në Izrael raportoi për të njëjtën formë me memorialin e Holokaustit të Berlinit. BBC arabisht raportoi për projektin. Kjo shkaktoi një bumerang ndërkombëtar shtypi në të cilin mbulimi nuk u përqëndrua më tek Ujgurët, por në konfliktin Izrael / Palestinë. Punimet e artit patën sukses!  

Historia e Holokaustit Marok në Wikipedia nuk përmendi kurrë kampet e skllevërve në shkretëtirën ku vdiqën hebrenjtë. Memoriali ynë u shkatërrua nga Ministria Marokane e Brendshme pas një viti ndërtimi. Ne e futëm temën e punës së detyruar në historinë e Marokut në Wikipedia për të luftuar kundër falsifikimit historik dhe antisemitizmit. Dhe kjo megjithëse ishte një instalim arti që nga fillimi për të treguar shkeljet e të drejtave të njeriut të Kinës kundër Ujgurëve. 

Bumerangi i artit edhe një herë fluturoi një hark krijues për të luftuar racizmin antimusliman dhe për të përmendur punëtorët e harruar të detyruar brenda Wikipedia.

Fatkeqësisht, Maroku nuk njeh forma të tilla të artit të veprimit. Ekipi
Në sitin tonë Marok, me kopjet e kullës Orthanc nga Lordi i Rings, autoritetet marokene e vështirësojnë jetën. U konfiskua një kuzhinë me supë për 500 persona nga THW gjermane, u shkatërrua një varr për një punëtor gjerman zhvillimi me buldozerë dhe u shkatërrua një furrë e ndihmës për zhvillimin, nga e cila popullata përfitonte drejtpërdrejt. 

D

Në kampet e punës të detyruar në Marok, mijëra njerëz vdiqën duke punuar në hekurudhën e Saharasë. Si rezultat, Maroku gjithashtu ka një histori të Holokaustit. Ata e quajnë Bouarfa Aushvicin e shkretëtirës

Letër e hapur për mbretin Mohamed 6 të Marokut.

E dashur Lartmadhëri Mohammed VI, Arti nuk është krim. Organizata jonë gjermane për të drejtat e njeriut dhe promovimin e artit dhe kulturës urgjentisht duhet të ankohet tek ju për shkelje serioze të të drejtave të njeriut në Marok. Gjithçka filloi me një kuzhinë supë të lëvizshme për Afrikën, të cilën autoritetet tuaja doganore në Tangier e kanë konfiskuar që nga maji i vitit 2018 sepse supozojmë se duam të shesim supa komerciale në Marrakech. Për një vit tani kemi parë njerëz që hanin nga koshat e plehrave dhe kuzhina jonë e supave me siguri do të kishte ndihmuar disa njerëz të ngopeshin. Pse zyrtarët tuaj po shkatërrojnë kopshtin tonë të artistëve? Autoritetet tuaja nuk iu përgjigjën aplikimit të ndërtesës në shtator 2018. Çdo ditë ne u përpoqëm të krijonim kontakt me administratën tuaj përmes të gjitha kanaleve në vend nga Parlamenti përmes ambasadave tuaja marokene, të cilat nuk funksionuan. Ata kurrë nuk u përgjigjën. Në dhjetor 2018, punëtori ynë i zhvillimit të PixelHELPER Tombia Braide vdiq sepse ishte aq i mërzitur për sjelljen e autoriteteve sa vdiq nga një sulm në zemër. Sigurisht, ai u varros si një memorandum pa askënd të pranishëm dhe faji u vu sipërmarrësit marokene. Ne ndërtuam një orë diellore në kujtim të tij, ajo u shkatërrua nga buldozerët e saj. Ne investuam 100.000 € në Marok brenda një viti. Funksiononte një furrë buke të konservuar për të siguruar stabilitetin e ushqimit në Afrikë dhe i siguroi fshatit tonë bukë falas çdo ditë. Xhandarmëria juaj merr vizitorë nga ne në stacionin e policisë me arsyetimin se është e ndaluar të na vizitoni. Një pyetje me pretendime se i ftuari ynë do të ishte një tradhtar dhe një Frimason nuk duhet të tolerohet. Pastaj kishte goditje në fytyrë për vizitorin tonë. Gazetarët u ndaluan të vizitonin pronën tonë nga policia në disa raste. Megjithëse ne kemi të gjitha dokumentet për të marrë vizën e investitorit në vendin tuaj, përfshirë një qira 3-vjeçare me mundësi blerjeje, policia juaj dëshiron të na dëbojë fort. Ne bëjmë thirrje për dëmshpërblime për shkatërrimin dhe rindërtimin e furrës së bukës së konservuar. Ju gjithashtu duhet të informoni oficerët tuaj të policisë lokale që artistët nuk janë terroristë. Sepse kështu trajtohemi. Punonjësit tanë kërcënohen fizikisht nga Mkadem, dora e majtë e Caid, për të mos mbyllur vrimat në muret tona të jashtme. Në Festivalin e Sheqerit, ekipi ynë kishte nevojë për një injeksion të tërbimit për shkak të kafshimit të një qeni. Fatkeqësisht, departamenti i tyre shëndetësor në Ait Ourir dhe Marrakech u mbyll. Ne kërkojmë 100.000 euro për rindërtimin dhe një falje personale nga shefi juaj i policisë në Ait Ourir dhe kaseta në Ait Faska. Të cilët kurrë nuk flasin me veten, por komunikojnë vetëm me kalimtarët. Për shkak të dhunës policore ndaj mysafirit tonë, ne kemi nevojë për 100 punonjës të zgjedhur prej nesh për 100 vjet nga Ait Faska & Ait Ourir për të punuar në projektet tona artistike.

Punëtorët e harruar të detyruar të kampit në Marok. Shumë hebrenj vdiqën këtu.

Në verën 1942 vizitoi një Dr. Wyss-Denant Misioni Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq (IRC) drejtoi kampet Boudnib, Bou Arfa dhe Berguent. Sot askush nuk e kujton diellin në këto fshatra të largëta.
Stelet e zeza formojnë memorialin e Holokaustit në një njësi. Vizitorët enden nëpër këto
Simulimi i memorialit më të madh të Holokaustit në botë
Paraqitja para shkatërrimit. Ndërtim viti 1 me marokenët 10.
Gjithashtu një murale nga Walter Lübecke u shkatërrua dhe u pikturua sipër. Flamuri i BE është thyer në tokë.

Në total kishte 14 kampe të llojeve të ndryshme me 4.000 burra në protektoratin francez të Marokut. Një e treta ishin hebrenj me kombësi të ndryshme. Të burgosurit ishin të gjithë burra, përveç në Sidi Al Ayachi, i cili kishte gra dhe fëmijë. Disa kampe ishin burgje të ruajtura, dmth burgje të vërteta për kundërshtarët politikë të regjimit të Vichy. Të tjerët ishin të ashtuquajtur kampe tranziti për refugjatët. Akoma të tjerët ishin të rezervuar për punëtorë të huaj. Ose hebrenj në kampin Bou Arfa nën Vichy, Hekurudha Transsahara u bë një simbol i rëndësishëm për bashkëpunimin me Rajhun e Tretë. Prandaj, kishte shumë nevojë për punëtorë. Ata që nuk mund të punonin më shumë të vdekur.

Mijëra republikanë spanjollë u bënë përgjegjës në grupe të punëtorëve të huaj për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e shinave të trenit. Ritmi i punës pasi u largua nga shtypjet e Franco ishte brutale dhe çnjerëzore.Punëtorët spanjoll u kthyen në të dënuar të vërtetë. Hebrenjtë e dëbuar nga Evropa Qendrore dhe komunistët francezë u transferuan atje. Jeta e përditshme atje ishte e tmerrshme. Shumë vdiqën nga abuzimi, torturat, sëmundjet, uria ose etja, goditjet e akrepit ose kafshimet e gjarprit.

Depoja e Berguent (Ain Beni Mathar) drejtohej nga Departamenti i Prodhimit Industrial. Ishte rezervuar ekskluzivisht për hebrenjtë (155 në korrik 1942 dhe më pas 400 në fillim të vitit 1943 sipas raportit të CRI). "Por ai rehati shpirtërore nuk e zvogëloi faktin se kampi Bergue ishte ndër më të keqët," tha Jamaa Baida. Kryqit të Kuq iu kërkua të mbyllej, hebrenjtë që jetonin në Bergued, veçanërisht nga Evropa Qendrore, kishin ikur më parë në Francë. Vullnetarët e Legjionit të Huaj, të cilët u demobilizuan pas disfatës në 1940 dhe më pas u internuan "për arsye administrative". I tillë ishte rasti i Saul Albert, një shtetas turk i cili erdhi në Francë në 1922. Ai u burgos në Bergua deri në lirimin e tij në Mars 1943. Në ditarin e tij ai shkruan:

“10 Shkurt (1941): Thyeu gurë tërë ditën. 2 Mars ...: Dorëzimi në grupin e pestë me hebrenjtë gjermanë. Nuk me pelqen aspak. Puna nuk është e njëjtë; Na u desh të bënim një çakëll ... 6 Prill: Ne nuk mund ta durojmë më këtë jetë. Kam ethe, dhimbje dhëmbi ... 22 shtator: Rosh Hashanah: Askush nuk donte të punonte ... 1 tetor: nuk hëngri ... "

Rojet, shumë prej të cilëve ishin gjermanë, silleshin në mënyrë tiranike, armiqësore dhe keqdashëse. "Ata duhet të ishin bashkuar me NS-SS famëkeq." Disa të burgosur shpëtuan, arritën në Casablanca dhe u bashkuan me forcat.

Në Boudnib, një qytet i vogël me 10.000 banorë, kazermat aktuale ushtarake janë dëshmitarët e fundit në kampin e ushtrisë franceze. Banorët e moshuar mbajnë fragmente të kujtesës: “Unë mund t'ju them dy gjëra me siguri. E para është krahu Boudnib, i cili përbëhet kryesisht nga hebrenj. E dyta është se shumica e fushuesve të qytetit ishin arsimuar në shkollën fillore ”(Revista Tel Quel Nr. 274, 19-25 maj, 2007).

Maurice Rue, një gazetar komunist, u internua atje. Ai na tha që "nga 40 të burgosur, tre të katërtat ishin komunistë, socialistë dhe gaulistë para se 40 hebrenj të mbërrinin për disa muaj".

Pas zbarkimit amerikan në 8. Nëntori 1942 iu bashkua Marokut në anën e Aleatëve. Në janar 1943, Aleatët u takuan në një konferencë në Kazablanca. U nënshkrua një marrëveshje strategjike dhe ushtarake. Menjëherë pas kësaj fillon me pushtimin e Siçilisë (Operacioni Husky, korrik 1943) fundi i Evropës i pushtuar nga Gjermania.

Ndërtimi në Bou Arfa nuk u ndërpre dhe kushtet nuk ndryshuan dukshëm për mirë. Ata paguheshin më mirë sesa të burgosurit italianë dhe gjermanë të cilët zëvendësuan komunistët dhe hebrenjtë. Sidoqoftë, ndërtimi i Trans-Saharasë mbetet një ferr i përditshëm. Projekti, i cili u përcaktua si i përvetësuar, u braktis vetëm nga Franca 1949.

Përndryshe, kushinetat u çmontuan me ngut midis fundit të 1942 dhe fillimit të 1943.

Dokumentari nga Bill Cran dhe Karin Davison, transmetuar në Arte, ent

 

Memoriali i parë i Holokaustit në Afrikën e Veriut 

Një shenjë kundër pakicave të persekutuara në të gjithë botën. Ndërtimi i memorialit të parë të Holokaustit në Afrikën e Veriut ka për qëllim të shërbejë si një burim informacioni për Holokaustin për shkollat ​​dhe popullsinë.

Kur secili bllok vlen një mijë fjalë. Në 17.07 korrik, filloi ndërtimi në memorialin e parë të Holokaustit në Afrikën e Veriut. Ne vendosëm stelë për t'u dhënë vizitorëve në labirintin e blloqeve gri ndjenjën e pafuqisë dhe frikës nga vdekja që kishin njerëzit në kampet e përqendrimit asokohe. Ne duam të krijojmë një vend në Afrikën e Veriut që sjell përkujtim në epokën dixhitale. Me një transmetim të drejtpërdrejtë, shikuesit janë atje në vendin e ndërtimit dhe mund të ndikojnë në numrin e punëtorëve dhe blloqeve që do të ndërtohen me donacionet tuaja. Sa më shumë që shikoni dhe dhuroni, aq më i madh bëhet memoriali i Holokaustit.

Memoriali i Holokaustit në Marrakech thuhet se është më i madhi në botë. 5 herë madhësia e Memorialit të Holokaustit në Berlin do të jetë më vonë në një gur gurësh 10.000 rreth një qendre informacioni që edukon vizitorët rreth Holokaustit.

Themeluesi i Fondacionit PixelHELPER, Oliver Bienkowski, kërkoi mbiemrin e tij në bazën e të dhënave të Yad Vashem dhe gjeti disa shënime, atëherë ai shikoi se ku është Memoriali tjetër i Holokaustit në Afrikë dhe gjeti vetëm një në Afrikën e Jugut. Meqenëse është si gjysmë udhëtimi botëror nga Maroku, ai vendosi të ndërtojë një memorial të Holokaustit në sitin PixelHELPER. Pronat fqinje janë të gjitha bosh, kështu që ka vend për të ndërtuar të paktën stelet 10.000. 

Pavarësia nga fushata HongKong / Anti China

Fundi i Hong Kongut siç e dini

Kina po ndërmerr veprime juridike për herë të parë për të nënshtruar ish-koloninë e kurorës britanike. Udhëheqja kineze po ringjall lëvizjen protestuese dhe po sfidon botën perëndimore.

Kongresi i Popullit Kinez miraton Ligjin e Sigurisë # HongKong, i cili varros faktikisht "Një Vend, Dy Sisteme" dhe demokracinë. Projeksioni i dritës në flamurin e Gjermanisë #Bundestag #Bundesregierung & @HeikoMaas njohin pavarësinë e HongKong. #HongKongNeedsNdihma #HongKongProtestat

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë së koronës, mijëra kanë demonstruar në Hong Kong kundër ndikimit të Kinës në rajonin e veçantë administrativ. Policia përdori gaz lotsjellës, llak piper dhe topa uji. Dhjetra u arrestuan.

Protestat e së Dielës u nxitën nga planet e Pekinit për një ligj të sigurisë që synonte aktivitete subversive dhe separatiste në Hong Kong. Megjithë kufizimet në mbledhjet e koronës, mijëra dolën në rrugë në zonat e pazarit të Causeway Bay dhe Wan Chai.

Disa mbajtën pankarta që thoshin: "Parajsa do të shkatërrojë Partinë Komuniste Kineze". Ka pasur edhe thirrje të përsëritura për pavarësi. Një numër i madh i forcave të sigurisë shkuan kundër demonstruesve.

Protestat vazhduan në mbrëmje. Aktivistët radikal hodhën xhamat e dyqaneve. Për shkak të pandemisë koronare, rregullat në distancë që lejojnë grupe prej maksimumi tetë personash në të vërtetë zbatohen në metropolin e dendur ekonomik dhe financiar të Azisë.

Britania kishte marrë me qira Hong Kongun nga Kina për 150 vjet, së pari ishullin Hong Kong, më vonë Kowloon dhe Territoret e Re. Marrëveshja skadoi më 30 qershor 1997. Britanikët ia dorëzuan koloninë e tyre kurorës Kinës.

Reformatori kinez Deng Xiaoping (1904-1997) shpiku termin "një vend, dy sisteme" që në vitet 1980 për të bërë të mundur legalisht kthimin e Hong Kongut. "Dy sisteme në një vend janë të realizueshëm dhe të lejueshëm," tha Deng në 1982. "Ju nuk duhet të shkatërroni sistemin në territorin e as nuk duhet të shkatërrojmë tjetrin."

Ne luftojmë për Raif Badawi dhe Julian Assange!

Raif Badawi duhet të lirohet nga burgu. Menjehere!
PixelHELPER dhe Ungjilli Afrikan i Londrës Chor po interpretojnë "Diçka brenda kaq e fortë" për Julian Assange përpara burgut Belmarsh

falja mbretërore për Julian Assange nga Mbretëresha
Falja e Julian Assange dhe Edward Snowden nga Donald Trump
Faleminderit #Wikileaks dhe Stella Moris
Angela Merkel kërkon azil politik dhe falje nga Julian Assange
Projeksion i dritës Ambasada Amerikane në Berlin

Mos pyesni se çfarë mund të bëjë vendi juaj për ju, thoni çfarë mund të bëni për Assange, modifikimi i thënies historike të John F. Kennedy ndizet në ambasadën amerikane në Berlin. Amerikanët që kryejnë rregullisht krime lufte, nga defolianët në Luftën e Vietnamit që vranë qindra mijëra viktima te gazetarët e vrarë në luftën në Irak, duhet të tërheqin kërkesat e tyre për ekstradim.

Bëni një shënim për ditën tjetër të gjykimit; 25.02. është data e provës për ekstradimin në Shtetet e Bashkuara.

Dhe për shkak se e vërteta është mbajtur e fshehtë për kaq kohë dhe asnjë qeveri nuk merr anën e tij me Julian, anglezët me siguri do të dorëzohen tek amerikanët. Kjo është arsyeja pse këtë muaj ne do të fillojmë t’u drejtohemi ambasadave amerikane jashtë vendit, Shtëpisë së Bardhë dhe ndërtesave të tjera të SHBA jashtë vendit me protesta të lehta dhe shqetësime artistike.

Dhuroni tani për ta bërë të mundur këtë, qoftë 333 euro ose 5 euro, shuma të vogla ndihmojnë! Bëni diçka për cilësinë e informacionit të së nesërmes, në bazë të së cilës duhet të merrni vendime!

Mbretëresha duhet të falë Julian Assange

Nëse marrja dhe shpërndarja e mesazheve sekrete me vlerë publike bëhet vepër penale, çfarë tjetër mund të raportojë shtypi? Sepse çfarë klasifikohet dhe çfarë është sekrete vendoset nga qeveria.

Abuzimi i pushtetit të Sh.B.A-së kundër #Assange është e pabesueshme: Ai është i sëmurë rëndë në një burg të sigurisë maksimale, afër vdekjes. Kush ruan një zbulues shpëton lirinë! Snowden gjithashtu vazhdon të ulet në Moskë sepse të gjitha vendet perëndimore kanë frikë nga hakmarrja e amerikanëve.

@wikileaks ka qenë armiku i administratës amerikane që nga viti 2010. Ne kërkojmë lirimin e menjëhershëm nga #JulianAssange nga burgosja e tij në Londër. Mbretëresha duhet ta falë menjëherë dhe t'i japë azil politik.

Projeksion i lehtë në ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar

Fushata të vjetra për të burgosur të tjerë politikë

Mandati evropian i arrestit nuk duhet të përdoret për të ndjekur penalisht kundërshtarët politikë. Gjyqësori gjerman ka arsye të mirë për të mos ekstraduar Carles Puigdemont në Spanjë. Ligji penal është rizbuluar si një mjet për konfliktet e brendshme dhe persekutimin e kundërshtarëve politikë në një mënyrë të shëmtuar. Gjyqësori gjerman nuk duhet të marrë pjesë në konfliktin politik në Spanjë dhe jo më së paku, nga përvoja e dhimbshme historike e kriminalizimit të mendimit politik, nuk ofrojnë asnjë mbrojtje. Nëse ajo megjithatë pajtohet me ekstradimin, kërkesa juridike është e hapur dhe katalanishtja mund të apelojë përfundimisht në Gjykatën Kushtetuese Federale. Më së shumti atje, të drejtat e individit duhet t'u jepet prioritet mbi lojërat e pushtetit në Spanjë.

→ 10 Politikanët katalanas janë në burg
1. Jordi Cuixart - 161 ditë burg
2. Jordi Sànchez - 161 ditë burg
3. Oriol Junqueras - 144 ditë burg
4. Joaquim Forn - 144 ditë burg
5. Dolors Bassa - Burgosur për herë të dytë para ditëve 3
6. Raül Romeva - u soll në burg për herën e dytë para 3 ditëve
7. Jordi Turull - u burgos për herë të dytë para ditëve 3
8. Josep Rull - Dënuar për herë të dytë para ditëve 3
9. Carme Forcadell - burgosur në 3 ditë më parë
10. Carles Puigdemont - burgosur 3 ditë më parë

→ Përveç kësaj, politikanët e mëposhtëm kërcënohen me burgim dhe aktualisht jetojnë në mërgim:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Gabriel
6. Marta Rovira

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”17 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 21 ″]

Merrni presion dhe vëmendje - na mbështesni tani! Si donator, ju jeni duke dhënë një kontribut të çmuar në zgjimin e zemërimit të publikut - për një botë më të mirë. Merrni konkrete tani dhe bëni të mundur një skandal ndërkufitar. Askund tjetër nuk merrni kaq shumë rebelim dhe kryengritje për çdo euro të dhuruar sesa me ne. Ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit: PixelHELPER.org/Spenden ose mbështesni mbledhjen e fondeve në Facebook:

Fotograf për shtyp: Dirk-Martin Heimzelmann

Artist i dritës: Anëtar i PixelHELPER

Liria për #Puigdemont është ngulitur në burgun Stasi në Berlin. Ne po protestojmë kundër burgosjes së paligjshme, # Stasi, e politikanëve Katalanas në Spanjë. Ne kërkojmë lirimin e menjëhershëm të të gjithë të burgosurve politikë në Spanjë. #PixelHELPER i bën thirrje qeverisë federale të deklarojë menjëherë se Gjermania nuk do të miratojë politikisht ekstradimin. Një aprovim i tillë politik i kërkesës Spanjolle për ndihmë të ndërsjellë juridike është i nevojshëm në përputhje me rregullat e Ligjit për Ndihmën Juridike të Ndërsjellë Ndërkombëtare - pavarësisht nga vendimi ligjor i gjykatës. Duke pasur parasysh rëndësinë e çështjes, autoriteti dhënës është qeveria federale në formën e Ministres së Drejtësisë Katarina Barley. Ne i bëjmë thirrje qeverisë federale të sigurojë që Carles Puigdemont të lirohet menjëherë nga burgu në Gjermani!

Merrni presion dhe vëmendje - na mbështesni tani! Si donator, ju jeni duke dhënë një kontribut të paçmuar në zgjimin e zemërimit të publikut - për një botë më të mirë. Merrni konkrete tani dhe bëni të mundur një skandal ndërkufitar. Askund tjetër nuk merrni kaq shumë rebelim dhe kryengritje për çdo euro të dhuruar sesa me ne. Ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit: PixelHELPER.org/Spenden ose mbështesni mbledhjen e fondeve në Facebook: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Pranvera Arabe duhet të sjellë përparim dhe të fillojnë një epokë të re të demokracisë. Por rebelët e kaluar janë të burgosur politikë sot. Njerëzit kanë risikiert se vetë jeta juaj në Shtetet në shkallën lirisë së shtypit të Amnesty International janë shënuar në të zezë, janë tashmë në burg dhe të harruar nga bota. Këtu pixels Helper dëshiron të ndërhyjë dhe të burgosurit politikë.

Veprimi ynë i parë është të sjellim përsëri në dritë 13 njerëz në burg që nga marsi 2011. Bahnini 13 u arrestua pas kryengritjes së 2011 në Manana, Bahrein, me akuza për komplot kundër qeverisë. Shumë shtete dhe organizata, përfshirë Amnesty International dhe Human Rights Watch, vazhdojnë të tregojnë për torturë. Të burgosurit u vranë dukshëm.

Edhe shqetësimet nuk ndalen për familjet. Këta të burgosur politikë janë ende në burg sot, duke i shërbyer dënimeve 5 duke filluar nga dënimet e përjetshme me dënime të shumta të jetës. Gjithkush ka të drejtë të shprehë mendimin e tyre. Le të mos harrojmë njerëz të mirë që sakrifikuan lirinë e tyre për të sjellë demokracinë dhe paqen tek shumë njerëz.

Lexo më shumë

Daphne Caruana Galizia

#PixelHELPER vlerëson € 100,000 për informacion mbi arrestimin e mbështetësve të Daphne Caruana Galizia. Ju lutemi të mbështetni fushatën tonë në pixelhelper.org/en/donate

"Manifesti i shkruar me gjakun e të tjerëve" - ​​kështu e quajti bombën e makinës historiani amerikan Mike Davis. Manifesti i fundit përbëhej nga Semtex, i quajtur gjithashtu eksploziv plastik, i bashkangjitur në dyshemenë e një Peugeot 108 të bardhë në një autostradë në Bidnija, 309 banorë, njëmbëdhjetë kilometra në perëndim të kryeqytetit të Maltës, Valletta.

Më 16 tetor, Daphne Caruana Galizia, 53 vjeç, është pas timonit të makinës së saj. Ajo e çon rrugën e zhavorrit në rrugën kryesore, kthehet majtas, poshtë kodrës nga ku mund të shihet drita e largët e detit, pranë një deponi të vogël, të egër dhe një fushe kungulleshkash, 270 jardë, në një shenjë me buzë të kuqe, në të cilën një iriq i kërkon shoferit të mos i rrafshojë të barabartët e tij. Shpërthimi, besojnë hetuesit, shkaktohet nga telefoni celular. Në orën 15.04 mbetjet e Peugeots janë 100 metra më tej në një fushë, pranë rrugës. Shtatë shkencëtarët holandezë holandezë që inspektojnë trupin e Galizia-s tre ditë më vonë në spitalin Mater-Dei të Valletta nuk kanë shumë për të parë. Ka mbetur pak nga trupi i gazetarit më të njohur dhe më të paqartë të vendit. Ajo i kishte postuar fjalët e saj të fundit në blogun e saj 29 minuta para vdekjes së saj: «Pavarësisht nga shikoni, ka mashtrues kudo. Toshtë për të dëshpëruar ”.

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 19 ″]

Një javë më vonë, tre djemtë e Galicia janë në Parlamentin Evropian në Strasburg, duke debatuar se çfarë thotë vrasja e nënës së tyre për Maltën dhe ndoshta për BE. Deputeti i Gjelbër Sven Giegold merr mikrofonin. “Dafni u vra në rrugë. Nuk kishte vend për fshehje, vrasësit e tyre as nuk u përpoqën ta bënin sulmin të dukej si një aksident. Përkundrazi, kjo ishte një demonstrim brutal i fuqisë, "thotë ai. Ishte e qartë pse bomba nuk ishte nën makinën e shefit të policisë ose prokurorit të përgjithshëm: "Ishte Daphne ajo që hodhi dritë mbi sistemin e pastrimit të parave dhe korrupsionit në Maltë - nuk ishin këto autoritete".

Ndërsa përkujtimi po zhvillohet në Strasburg, Rosy Bindi, kreu i Komisionit Italian Anti-Mafia, hyn në hotelin Excelsior në muret e Valletës. Për ditë të tëra, Komisioni ishte në Maltë, vizita ishte planifikuar për një kohë të gjatë, por tani, pas vrasjes së blogerit, interesi është i madh. I rrethuar nga truproja të vendosur mirë, kostumet e të cilëve futin kabllot transparente në veshet e tyre, Bindi ulet në një tavolinë dhe shikon gazetarët, të cilët i kanë pritur në kolltuqe prej lëkure të rëndë. Mafia, thotë Bindi, e sheh Maltën si "një parajsë të vogël". Dhe "ofruesit e shërbimeve financiare që mund të ofrojnë për të hapur biznese në Maltë" janë gjithashtu "pjesë e problemit".

Për Maltën, deklaratat e Bindi janë një problem. Ajo ka qenë një eksperte për mafian italiane për dekada, kështu që fjala e saj ka peshë. Malta ka luftuar për reputacionin e saj që nga vrasja e Galicisë.

Vrasja e saj, siç thuhet në ishull, çfarë është një manifest që ata që janë seriozë për luftën kundër krimit nuk janë më të sigurt për Maltën.

Giegold, i cili ka qenë i përfshirë në evazion fiskal për dekada dhe e njeh hulumtimin e Galizia, po bën thirrje për dërgimin e hetuesve ndërkombëtarë. Ai bën thirrje për dorëheqjen e Kryeministrit Socialist Joseph Muscat dhe siguron që Parlamenti Evropian dëshiron të dërgojë një delegacion në Maltë për të "rivendosur sundimin e ligjit".
Gjenocidi Light Art PixelHELPER për Daphne

Pesë makina bombe në dy vjet
Ajo nuk është e vetmja që e sheh atë kështu. Nëse këto ditë raportohen në shtetin ishull, atëherë flitet për para të zeza për ndërmarrjet e kutisë së letrave, parajsat e taksave, një lidhje të errët me Azerbajxhanin, kontrabandën e naftës, shitjet e kaluara dhe lojërat e fatit në internet. Historia më e madhe e Galizia-s gjithashtu ka kontribuar në këtë. Djali i saj Mathew punon në rrjetin kërkimor IJIC, i cili zbuloi Panama Papers 2016. Rreth tij Galizia mori dokumentet në lidhje me Maltën. Ajo zbuloi se Keith Schembri, shefi i kabinetit të Kryeministrit Muscat, dhe kolegu i tij Konrad Mizzi - i pari i energjisë, tani ministër i turizmit - mbanin kompani të mbuluara në Ishujt e Virgjër Britanikë dhe Panama. E gjithë kjo tani po shkrihet në një pamje të zymtë, në të cilën kufijtë midis bizneseve private të dyshimta të politikanëve, rrjedhat e diskutueshme të të ardhurave publike dhe krimi i organizuar duket se treten.

Isshtë një fotografi që nuk përputhet me periferinë e Valletës, plot me biznesmenë dhe studentë të nxirë, me qytetin e vjetër pa ngjyrë, me ngjyrë rëre që do të bëhet kryeqyteti kulturor i Evropës brenda nëntë javësh - një muze mesjetar i pashoq në ajër të hapur përmes të cilit çdo ditë Dhjetëra mijëra turistë ndjekin udhëzuesit me pendët e tyre shumëngjyrëshe si kryqëzatë të standardit të tyre, pastaj në mbrëmje, në St. Julian, në anën tjetër të gjirit, të kënaqur me spërkatjen, lepurin me verë të kuqe dhe majën e pintës Kampi i rrezikut.

Disa prej tyre shikojnë më tej Jonathan Ferris. Në ditën e tetë pas vdekjes së Galizia, ai ulet me syze të hollë me një kostum blu në hollin e Westin Dragonara. Pas fasadës së xhamit, dallgët godasin shkëmbinjtë, në divane rrijnë familje me takë të mirë me veshjen e marinarit. Ferris është shefi i sigurisë së hotelit me pesë yje dhe kjo sugjeron që gjërat nuk po shkojnë siç duhet në Maltë.

Sepse deri para një viti ishte oficeri i policisë Ferris, përgjegjës për pastrimin e parave. Blog-u i Galizia-s, thotë ai, e ka ndihmuar gjithmonë në hetime. “Ajo dinte gjëra që ne nuk i dinim. Njerëzit u besojnë gazetarëve më shumë si oficerëve të policisë. “Ferris arsimoi kolegë në Bruksel, Kinë, Gjermani, ai transferoi llogaritarin e Gaddaffi, në nëntor 2016, ai lëviz si një drejtor departamenti në Autoritetin Maltez Anti-Pastrimit të Parave (FIAU). Midis marsit 2016 dhe korrikut 2017, janë shkruar katër raportet për dyshime për korrupsion kundër zyrtarëve të qeverisë. Të gjitha, thotë Ferris, ishin bazuar në kërkime nga Galizia. Kush dëshiron ta ndjekë, nëse hyn në detaje, kërkon kohë.

Përmbledhja e hetimeve të FIAU shkon kështu: Shefi i kabinetit Keith Schembri gjithashtu përdori kompaninë e tij të kutive postare në Panama për të fshehur 100,000 euro, të cilat ai i mori nga shitja e tre pasaportave malteze rusëve. Ai gjithashtu pagoi gjysmë milioni euro ryshfet një menaxheri të gazetës malteze. Ferris beson se Schembri donte të siguronte që gazeta e qeverisë të mbetet e peshuar. Në të njëjtën kohë ai donte të sigurohej që letra të vazhdonte të merrte letrën e saj prej tij, sepse në profesionin sekondar Schembri është gjithashtu një shumicë letre. Dhe: Schembri dhe ish-Ministri i Energjisë Konrad Mizzi morën ryshfet nga Dubai nga një kompani që tregton gaz të lëngshëm në Maltë. Këto para u transferuan gjithashtu tek kompanitë e kutive të letrave. Hyrja e fundit e Galizia në blog "Kudo janë mashtrues" u referohej këtyre bizneseve.

Gjenocidi Light Art PixelHELPER për Daphne

1.07 milion euro për kontratat e gazit?
Schembri dhe Mizzi mohojnë gjithçka. Çfarë i lë shumë në dyshim për sundimin e ligjit në Maltë: Raportet e FIAU-së ose nuk u dërguan as në polici - ose u paraqitën drejtpërdrejt nga autoritetet - nga autoritetet. Ato nuk patën asnjë pasojë.

Raportet përfshinin ose Ferrisin, kolegun e tij Charles Cronin ose ish-shefin e FIAU Manfred Galdez. Askush nuk është më në detyrë. Galdez shkoi, me sa duket vetë, në pension të parakohshëm. Më 16 qershor 2017, pasardhësi i tij Ferris dhe Cronin shtypën një zarf të bardhë me njoftimin e tyre në dorë. "Unë kurrë nuk e dija arsyen," thotë Ferris. Që atëherë ai mund të binte në gjumë vetëm me pilula. FIAU i thotë tazit se ka "në interesin e saj më të mirë të shkarkojë Ferris dhe Cronin për" arsye të performancës ".

Nëse ai do të kishte qëndruar me FIAU, ai do të kishte ndjekur historinë e fundit të madhe të Galizia, thotë Ferris. Bëhej fjalë për Michelle Muscat, gruan e Kryeministrit. Llogaria e ndërmarrjes së tyre Egrant në Panama duhet të kishte rrjedhur nga Azerbajxhani në 1.07 milion euro - pikërisht pasi Malta dhe Azerbajxhani kishin nënshkruar një kontratë për furnizimet e gazit me 18 vjet. "Ata donin të parandalonin këtë hetim," beson Ferris. Ai ka paditur autoritetin anti-korrupsion për ta rivendosur në punë.

Që raportet e FIAU-t ishin të njohur, kjo është për shkak të një njeriu që e quan veten "homologu i Dafnës në politikë" dhe ishte i besuari i tyre. Simon Busuttil është deputet i konservatorit PN, partia e vetme e opozitës; një burrë me stilin dhe zërin e një predikuesi të televizionit amerikan, tempujt e tij me dantella me zi, në zi në jakë. "Lajmet vetëm përmes WhatsApp", thotë ai. "Telefoni im po monitorohet." Vizitorët përshëndeten në sallën e konferencave të Opozitës në Shtëpitë e Parlamentit, një hapësirë ​​e ngjashme me akuariumin që rri pezull mbi rrugën për këmbësorë të Valletës.

Tërheqja nuk është më e vlefshme
Ndërsa Galizia zhduki gjithnjë e më shumë material kundër qeverisë, Kryeministri Muscat preferoi zgjedhjet për qershorin e kaluar. Busuttil ishte kandidati kryesor i opozitës. Dikush ia vuri raportet FIAU. Busuttil përhapi të gjitha detajet me kënaqësi përpara shtypit. Nuk ndihmoi: Maltezët i qëndruan besnikë Muskatit. Busuttil humbi, gjë që mund të ketë qenë për shkak të faktit se ekonomia e Maltës po lulëzon. "Pas kësaj, unë doja të tërhiqem ngadalë nga politika," thotë ai. "Por tani, pas vdekjes së saj, gjithçka është ndryshe".

Në korrik, Busuttil ka paditur policinë për të hetuar ministrat. Schembri dhe Mizzi kanë paraqitur një kundërshtim. "Nëse humbas, do të shkoj në Strasburg", thotë Busuttil. Ai dëshiron të përfundojë punën e Galizia-s.

Blogger ka sulmuar rëndë Muscat, pjesën tjetër të qeverisë, si dhe pjesë të mëdha të opozitës. Pjesë me "artikuj të shkëlqyeshëm", siç thonë edhe armiqtë e tyre më të këqij në selinë e partisë në pushtet PL. Pjesërisht me sulme personale dhe tekste për jetën e saj seksuale. Por askush në Maltë nuk beson seriozisht se ishin politikanë të korruptuar ata që i futën bombën nën makinën e saj.

Teoria që dëgjohet më së shpeshti në Maltë - dhe Itali - është se Galicia ka ndërhyrë në përpjekjen e mafies për të kontrabanduar naftë nga Libia në Evropën Jugore. Ky supozim mbështetet nga fakti që në dy vitet e fundit ka pasur pesë sulme me bomba me makinë në Maltë, viktimat e të cilave janë nga mjedisi kriminal. Askush nuk u informua. Sa herë që përdorej Semtex. Kjo prodhohet, për shembull, në Libian Zuwara - nga vjen vaji i kontrabandës.

Opozita nuk është e padiskutueshme
Sidoqoftë, shumë në Maltë e shohin Muskatin si përgjegjës për vdekjen e Galicia dhe për të dhënë dorëheqjen. Jo aq shumë sepse policia nuk e mbrojti Galizinë. Në fakt, blogerja ka refuzuar mbrojtjen e policisë në të kaluarën sepse kishte frikë se kjo do të ndikonte në punën e saj. Duke mbrojtur pretendimet kundër Muscat, familjes së Galizia, opozitës dhe gazetarëve Maltese, eurodeputeti Busuttil shprehet: "Ju nuk mund të bëni asgjë kundër korrupsionit për sa kohë që ministrat e korruptuar lejohen të qëndrojnë në detyrë". Në mënyrë që të tolerojë biznesin e tyre, shteti po dobëson institucionet - dhe kështu toleron biznesin e kriminelëve të organizuar.

Sidoqoftë, opozita nuk është e papërfshirë në rrethana. Malta mbështetet ekonomikisht në taksat jashtëzakonisht të ulëta të korporatave, industrinë e lojërave të fatit në internet dhe shitjen e pasaportave të huajve të pasur. Busuttils PN kontribuon në atë. "Malta e ka shitur sovranitetin e saj parave të pista", thotë Green Giegold. "Ai ka zëvendësuar sundimin e ligjit me një kulturë të mosndëshkimit dhe miqësisë midis elitave politike dhe financiare."

Në Casinostadt St. Julians në Maltë kompleksi Mayfair është një nga ndërtesat shumë zyra në ishull,

Ελληνική Ολιγαρχία. Τελός

Ελληνική Ολιγαρχία. Τέλος

Παρά την πολύχρονη οικονομική κρίση και την επιβολή δυσβάσταχτων μεταρρυθμίσεων, η τύχη της Ελλάδας ορίζεται σταθερά από σύγχρονους ολιγάρχες. Η πολιτική της λιτότητας διαιωνίζει το status quo, συνεπώς αυξάνει τη δύναμη των λίγων που υπερισχύουν των απλών πολιτών. Με τις ευλογίες της τρόικας, τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία ιδιωτικοποιούνται και πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές σε εκείνους που παραδοσιακά κινούν τα νήματα.

Στις γιγαντοοθόνες και τα πανό του George Orwell στο βιβλίο 1984, ο Μεγάλος Αδερφός που πάντα παρακολουθούσε τους πολίτες, δήλωνε ότι το «αφεντικό" είναι ένα σκληρό, ολοκληρωτικό καθεστώς. Τα αφεντικά του σήμερα, τα πρόσωπα που διέπουν τις εξελίξεις είναι ακόμα πιο ύπουλα και χαμηλών τόνων. Γι 'αυτό και χρήζουν διαφορετικής μεταχείρισης.

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” img_in_row = ”3 ″ shfaqje =” të gjitha ”sort_by =” të rastit ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” false ”album_id =” 18]

Είμαστε οι pixels Helper και βρεθήκαμε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο για να ρίξουμε φως σε αυτά τα χαμηλών τόνων πρόσωπα. Είμαστε εδώ για να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη αδικία εναντίον του ελληνικού λαού. Οι προβολές του «Μεγάλου Αδερφού» στην έδρα της «Ομοσπονδίας» του ΟΠΑΠ, της Motor Oil Hellas και του ελληνικού κοινοβουλίου, διοργανώθηκαν από την pixels Helper, για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον στα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης και να φέρουν στο προσκήνιο την μυστική δύναμη των ολιγαρχών. Οι παρεμβάσεις μας επικεντρώθηκαν σε δύο κεντρικές προσωπικότητες της ελληνικής εξουσίας.

Η i pari nuk është tjetër nga ai, Dimiriti Melisansidi, i njohur dhe si "Tiger", i cili së bashku me një investim ndërkombëtar të marrëveshjes së tretë, nuk kërkohet të blini një monopoli shtetëror të OPP-së për një klasë të vërtetës së tij. Procesi i shitjes së OPAP-it nuk u bë në rastin e nënshkrimit nga shqiptari, dhe kjo sigurisht nuk lejon shtypjen pasi thuhet se OAPP-i nuk ka mundësi që të ketë një projekt-ligj më të fuqishëm, dhe kështu mund të infektohet. Οι δημοσιογράφοι që shqetësohen hapur për moderne oligarki, kanë shfaqur kopshtin kopshtar në kopshtin e kopshtit të kopshtit kopshtin e kopshtit të kopshtit të kopshtit të kopshtit

Ο Βάρδης Βαρδινογιάννης και η οικογένειά του θεωρούνται "κράτος εντός του κράτους". Φήμες θέλουν τις πετρελαϊκές εταιρείες του ομίλου να είναι ο κύριος λόγος που τα ελληνικά νησιά εξακολουθούν να λειτουργούν κυρίως με μη βιώσιμες και ακριβές γεννήτριες ντίζελ αντί για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η δύναμη της οικογένειας δεν αμφισβητείται στην Ελλάδα, καθώς μεταξύ άλλων ελέγχει επίσης σημαντικό μέρος των ελληνικών ΜΜΕ.

Η pixels Helper θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει πάλι δημοκρατία. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα πρέπει να ψηφιστούν αυστηροί νόμοι σε ότι αφορά τον έλεγχο της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των προσωπικών οικονομικών των πολιτικών. Αντί να γίνεται θέμα για σκάνδαλα και παρατυπίες του χτες, η βαρύτητα θα πρέπει να δίνεται σε λύσεις του σήμερα. Η πολιτική πορεία του παρακράτους στο σκοτάδι θα πρέπει να σταματήσει. Βέβαια η έλλειψη διαφάνειας δεν είναι μόνο ασθένεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Από κάπου όμως πρέπει να ξεκινήσουμε. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα πρέπει να αναλάβει έργο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και να αρθεί το καθεστώς ατιμωρησίας που ισχύει για τους πολιτικούς στην Ελλάδα.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είπε - όχι τυχαία - ότι οι "κρίσεις γεννάνε Κροίσους» και η τελευταία δεκαετία έχει δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για πάρα πολλούς. Για τον λόγο αυτό, η pixels Helper επίσης ζητά την επιβολή διαφάνειας και την επανεξέταση των πρόσφατων ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να διασφαλιστεί τουλάχιστον μια δίκαιη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό. Μια ανεξάρτητη έρευνα θα πρέπει να κρίνει εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα και να προχωρήσουν έννομες διαδικασίες όπου χρειάζεται.

Είμαστε αλληλέγγυοι με τον ελληνικό λαό στην πάλη του ενάντια σε ένα παγιωμένο και απαρχαιωμένο καθεστώς που ευνοεί την ευημερία των λίγων και όχι των αυτών που καθημερινά βιώνουν συνθήκες φτώχειας στην Ευρώπη του 2018. Η πλουτοκρατική διαφθορά πρέπει να τελειώσει τώρα ή δεν θα υπάρξει ποτέ ευκαιρία για πραγματική ανάκαμψη για την Ελλάδα.

Το Ίδρυμα pixels Helper είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός, καλλιτεχνικός σύλλογος και ένα από τα πιο καινοτόμα πολιτικά εκκολαπτήρια καλλιτεχνικής κινητοποίησης. Βλέπουμε την Τέχνη ως μέσο που πρέπει να προκαλέσει και να ευαισθητοποιήσει, ως μια μορφή κοινωνικής επιβεβαίωσης στο πνεύμα του Διαφωτισμού. Οι εκστρατείες μας δείχνουν τις δυνατότητες της τέχνης ως πέμπτης εξουσίας σε μια χώρα.

Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të vazhduar fushatën tonë në Greqi. Dhuroni përmes #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv ose https://PixelHELPER.org/de/Spenden

Për donacionet jashtë botës dixhitale:
Dhurimi:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Pronar: fitimprurëse PixelHELPER Foundation
Tema: Financimi për Artin dhe Kulturën

Shtypje falas. Kërkohet kopja e kuponit. ju lutemi përmendni "Fotografi i shtypit: Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Punëtor i detyruar në Bahlsen Oetker & Co. KG

Biskota kafe - të tretshme

Pas #PixelHELPER Kërkime në # Arkivat Federale duhet të #Wikipedia Artikulli nga Hans #Bahlsen mund të rishkruhet. Ai shërbeu në stafin mbrojtës të zv / komandës së përgjithshme deri në 1944. Kishte bashkëpunim për nazistët #Zwangsarbeiter & Fabrikat në Ukrainë #VerenaBahlsen

Pas një shfaqje në ngjarjen Rockstars Online Marketing ajo filloi. Papritmas kritika e brengosjes së Bahlsen mori një shënim më të errët: trashëgimtari, i cili është aq krenar për historinë e biznesit familjar, i detyrohet pasurisë së tyre edhe shfrytëzimin e viktimave të regjimit nazist.

Si Bild-Gazeta e trashëgimtares pyeti për këtë, ajo reagoi shumë ngadalë. "Nuk është në rregull ta shoqërosh fjalimin tim me të", tha ajo - dhe mund të ketë pak të drejtë për këtë: unfshtë e padrejtë t'ia hedhësh këtë dikujt që thjesht donte të fliste për të, si ata Ekonomia mund të jetë "një mjet" "për të na çuar përpara si një shoqëri".

“Kjo ishte para kohës sime dhe ne paguanim punëtorët skllevër ashtu si gjermanët dhe i trajtonim mirë. Gjykata hodhi poshtë pretendimet. Sot nuk ka më pretendime kundër Bahlsen. Bahlsen nuk ishte fajtor për asgjë ”.

Dhe kjo ishte një goditje e vërtetë në tualet, në të cilën Bahlsen mund ta fajësojë veten këtë herë. Pavarësisht nga kjo ...

Punëtori i detyruar i detyruar nga një fabrikë Bahlsen. Çfarë ndodhi me punëtorët e detyruar të cilët nuk mund të punonin më? Ata u vranë në kampet e përqendrimit.
[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”//livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]
Projektim i lehtë në Përkujtimin e Holokaustit në Berlin
Fotograf për shtyp: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster i kërkuar: Kush ka informacion për deportimin e punëtorëve të detyruar Bahlsen në kampet e përqendrimit? Fotograf për shtyp: Oleg Rostovtsev

Por pastaj Bahlsen vazhdoi të fliste. Dhe kjo dukej kështu:

  • ... se kompania nuk punon për punëtorët aq e madhe mund të ketë trajtuar nëse ata u ankuan më pas, ...
  • ... dhe se po guxon të pretendojë se Bahlsen "nuk ka qenë fajtor për asgjë" vetëm sepse një gjykatë ka drejtuar kompaninë për parashkrimin e krimeve të saj nuk mund të gjykojë më, ...

... a nuk është brutalisht pa shije që të merret me të kaluarën tuaj? Çfarë do të kishte kosto Bahlsen për të treguar veten pak pendues? Në vend të kësaj, ajo vendosi të ulte punën e detyruar në regjimin nazist.

Kompania Bahlsen Sipas një raporti në gazetën e përjavshme "Die Zeit", punëtorët e saj skllevër mund të kenë paguar më pak sesa pretendohej më parë gjatë epokës naziste. Gazeta citon një vlerësim të kartave të pagave të prodhuesit të biskotave nga vitet XNUMX.

Trashëgimtaria e kompanisë Verena Bahlsen kohët e fundit kishte të kaluarën naziste të paraardhësve të saj dhe kompaninë në gazetën "Bild" minimizoi. "Ne paguanim punëtorët skllevër njësoj si gjermanët dhe i trajtonim mirë," tha ajo. 26-vjeçarja që atëherë ka kërkuar falje për zgjedhjen e fjalëve.

Punëtorët e detyruar polakë dhe ukrainas thuhet se kanë marrë midis pesë dhe dhjetë Reichsmarks në javë, sipas raportit "Zeit". Deri më tani pjesa më e madhe e pagës bruto, e cila ishte midis 23 dhe 29 Reichsmarks, u mbajt: Për taksat dhe kontributet e sigurimeve shoqërore - nga të cilat këto gra nuk kanë përfituar kurrë - por edhe për gjobat dhe kostot e larta për strehimin e detyruar në kamp.

"Pse një familje mund të kujtojë ndryshe?"

Sipas raportit, megjithatë, kjo nuk mund të krahasohet me pagesën e punëtorëve gjermanë gjatë epokës naziste, siç u thirr në lidhje me Arkivat e Arolsen në Bad Arolsen. Një zëdhënëse e arkivit i tha "Zeit": "Sipas studimit historik, punëtorët gjermanë morën një pagë mesatare prej rreth 44 Reichsmarks."

Grupi Bahlsen nuk dëshiron të komentojë në mënyrë specifike mbi këtë ndryshim deri më tani.

Siç raporton SPIEGEL në çështjen e saj të tanishme, familja Bahlsen nga Hanover ishte gjithashtu më e përfshirë thellë në regjimin nazist gjatë epokës naziste se sa ishte njohur më parë. Pra, ishin gjyshi i Verena Bahlsen dhe vëllezërit e tij në NSDAP dhe kanë promovuar SS. 

Der #Wehrmacht #Keks,  # Krümelmonster #VerenaBahlsen të Bahlsen duhet 40% e aksioneve të kompanisë tuaj në #Konzentrationslager#Auschwitz heq dorë. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoralRacimi i hekurt i Wehrmacht bëri të mundur rrethimet dhe luftërat rrufe në Luftën e Dytë Botërore. Dhuroni për një projeksion të lehtë kundër Bahlsen në: paypal@pixelhelper.tv Der #Leibniz Biskota nga kompania Verena Bahlsen ishte pjesë e këtij sistemi dhe vendimtare për luftën. Pa atë do të ishte #Stalingrad përfundoi më herët. Kompania Bahlsen gjithashtu mbart #Temmlerse #Hitler Coke kanë prodhuar, shumë për të fajësuar për luftën e asgjësimit #Nazis në Rajhun e tretë. Kjo Bahlsen një herë paguar kompensimin 1500 € për punëtorët e detyruar është një shaka e keqe. Bahlsen siguroi harta me Leibniz Feldpost, bazë e komunikimit para gjatë Luftës së Parë Botërore. #Kriegspropaganda do të thotë sot #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Në bastisjet e bombardimeve aleate, gratë e punëtorëve të detyruar prisnin vetëm një strehë prej druri, #Bahlsen nuk ka as edhe një për punonjësit tuaj #Bunker ndërtuar. Këtu tregon imazhin misantropik kapitalist të një #Nazi Familja pasuese. Vetëm përmes familjeve të tilla nazistët ishin në gjendje të mbanin sistemin e tyre të sëmurë fare. Le t'i tregojmë zonjës Bahlsen se e falim; por ju duhet të dhuroni 40% të aksioneve tuaja për #Auschwitz. Kërkojeni nga ju personalisht - mund ta gjeni këtu në Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen & Instagram @verenabahlsen

Oetker, Bahlsen & Co. janë duke u përmirësuar

Ndërsa ushtria në Siri shkon në luftë kundër IS dhe bota ka frikë nga tregjet e Krishtlindjeve të sulmeve terroriste, të pasurit investojnë në kompanitë e armatimeve të Gjermanisë. Kohët e fundit, disa aksionarë të Dr. Ing. Gusht Oetker KG përfshirë në blerjen e ESG Elektroniksystem- dhe Logjistikës GmbH, biznesi i të cilit fushat e vetëm të përfshijnë aeroplanë luftarakë gjermane. Industria e mbrojtjes nganjëherë është një fushë e vështirë investimi. Edhe pse tregu ka të ngjarë të jenë të siguruar, jo më pak nga shumica e eksporteve të armëve dhe misionet ushtarake, por të biznesit të sigurisë menduar shkopinj deri shumë gjak.

Përdorni artin e lehtë për të ndezur flakën mesatare

Pixel Helper ka vendosur veten në Advent heshtur qëllimin për të tërhequr vëmendjen për këtë investim nga familja Oetker. Kështu zënë periudha para-Krishtlindjeve kur blejnë përbërësit për cookie e Krishtlindjeve nuk do të shkojnë poshtë këtë mesazh të vogël paqësor, BIENKOWSKI ka nisur veprime të ndryshme protestës. Për shembull, artisti i dritës parashikoi një doktor Oetker logo në formë shell dhe nënshkrimi "mish për top" për fasadën e kompanisë së Dr. Oetker në Bielefeld. Ajo mund të ketë qenë vetëm një dritë pak më tej në qiellin e natës Bielefeld që ndriçuan rrugët dekoruar festively, por këtu ajo është në lidhje me vëmendjen e mediave. Ajo është në këtë kuptim BIENKOWSKI testuar në llastiqe Channel e famshme në YouTube me Jörg Sprave një top shtëpi puding.

Lufta si çështje private

Dhe çfarë reagimesh bënë të gjitha këto? Në fund të fundit, në ndërkohë ishte një deklaratë zyrtare e kompanisë Bielefeld. "Investimi është një çështje private e dy anëtarëve të familjes dhe nuk ka të bëjë me kompaninë. Oetker ", sipas një raporti gazete të Neue Westfälische Zeitung. Dhe kështu Bienkowski solli në grevën e ardhshme kundër Oetker familjes për të arritur ndërgjegjen e tyre. Çështja nëse ai është pronar i kompanisë së Dr. med. Oetker i takon biznesit të armatimit për t'u përfshirë, këtë herë ishte sheqer i ëmbël dhe absolutisht pa shije nga Kori i Berlinit.

A mund të jetë më e ftohtë se pica juaj e ngrirë?

Kështu, nga Rolf Zuckowskis Backhit "Në furrë e Krishtlindjeve" ado kritike shoqërore "në armët buke". Fëmijët pyesin familja Oetker është: "Ku është morali shkuar" do të prezantohet Shit veprimit së bashku me artistin Berlin HipHop Vokalmatador. Por jo vetëm në aspektin e teknikës vokale dhe përmbajtjes, pamja ka shumë për të ofruar, stadiumi është i vërtetë. Me maskat e derrit para një kutie të gjatë prej druri 1,45. Në këtë sfond të pashëm, të paktën Richard Oetker duhet të kalojë gëzimin e biznesit të armatimit. Në fund të fundit, ky fund 1976 u rrëmbye në një kuti të tillë dhe u mbajt i burgosur. Rrëmbyesi kishte një maskë derrash. A është veprimi pa shije? Sigurisht. Por sa pjekje përfunduar mixes ajo merr të harrojnë të kaluarën e tij dhe për të investuar në marrëveshjet e armëve, siguruar prodhimet e tyre para gati vjet 40 gati për vdekjen e tyre?

Një ndalim të menjëhershëm të eksporteve tank në Arabinë Saudite pixels Helper projektuar në bashkëpunim me britmës Veprimit - Stop tregtinë e armëve, e "Thanks ka tanke në Arabinë Saudite" fjalë në Kancelarinë Federale dhe Ambasada e Arabisë Saudite.

Sauditët janë ende në mesin e konsumatorëve më të rëndësishme të kompanive të armëve gjermane. Në gjysmën e parë eksportet 2015 armëve janë miratuar me vlerë pothuajse 180 milionë euro në Arabinë Saudite - me Britaninë dhe Izraeli ishin edhe të biznesit më të gjerë.

Gjermania është kampion evropian në eksportin e armëve. Në mbarë botën, ajo merr vendin e tretë prapa SHBA dhe Rusisë. Me miratimin e qeverisë federale, armët dhe armatimet gjermane ofrohen gjithashtu për diktaturat dhe regjimet autoritare si Arabia Saudite. Kjo nuk mund të vazhdojë kështu. Ne duam t'i japim fund biznesit me vdekje.

Ndihma emergjente evropiane e bukës së konservuar

FUSHATA KUNDËR ISLAMIT RADIKAL

Fushata kundër islamit radikal

Ne bëjmë thirrje për një ndalim të bashkësive islame politike të shkaktuara nga spiunazhi kundër ligjeve gjermane dhe të shkelura nga shpata në dorë për predikimin e luftës në #Kurdistan. Art i Lehtë #Karikaturen deri në xhaminë qendrore DITIB - Këln #Moschee Shoqata e madhe më e madhe e xhamisë në #Deutschland, #DITIB është e lidhur me Byronë fetare Turke #Diyanet. Kryesia e Çështjeve Fetare bën thirrje për "raporte të hollësishme" mbi aktivitetet tuaja #Imane të anëtarëve të komunitetit. Shteti turk Operon spiun nën maskën e lirisë fetare.

Raportet e spiunëve të një imami

1. NY: responsibleshtë përgjegjës për zonën A. dhe punon aktivisht për këtë strukturë. Prandaj ai mban pas #Putschversuch 15 korrik, Vazhdon t'i përmbahet pozicionit të tij. (...) 3 RA: Hap prapa në përpjekjen për grusht shteti nga bordi i #Moscheegemeinde. Ashtë një nip biologjik i urdhër arresteve të kërkuara AA, një ish-autor i #Zeitung #Zaman. Luan një rol në #Spendensammlungen këtë strukturë për të #Offerfest. (...) 7. T. e. Gjatë studimeve këtu, ajo ka jetuar në #Wohnheimen këtë strukturë dhe erdhi në #Deutschland si #Braut. Edhe nëse në të vërtetë nuk janë të përfshirë në aktivitetet e strukturës # të sintezës, ata duhet të jenë të prirur drejt kësaj strukture.

Raporti përfundon duke thënë: "Këta emra janë raportuar menjëherë pas përpjekjes për grusht shteti të 15 korrikut, nga disa anëtarë të komunitetit vëzhgues në organet kompetente të shtetit dhe në misionet turke jashtë vendit."

Donald Trump Special Edition nga Mein Kampf i Adolf Hitlerit

imagjinar Mein Kampf rilind duke zëvendësuar mijëra fjalë

Galeria e fotografive të artikujve të shtypit
Video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Ne kemi krijuar një version të ri të "Mein Kampf" të Adolf Hitlerit me Donald Trump si protagonist imagjinar - duke shkëmbyer mijëra fjalë në librin e vjetër. Autobiografia tashmë e trilluar ndjek rrugën e Trump nga një fëmijë i ri në New York te një biznesmen dhe politikan i fortë amerikan. Në këtë histori paralele, Trump fillon një grusht shteti pas zgjedhjeve të vitit 2016, i ngjashëm me atë të grushtit të shtetit të Hitlerit në Feldherrenhallen në Mynih në vitin 1923. Ai arrestohet dhe dërgohet në burgun e sigurisë maksimale, me shumë nga mbështetësit e tij republikanë që bien para Kapitolit dhe Shtëpisë së Bardhë themelon Partinë Nacionaliste Amerikane, bazuar në idetë e pastrimit racor dhe fetar, duke krijuar armiq nga meksikanët, myslimanët dhe kushdo që kërcënon botëkuptimin e tyre nacionalist.

Qëllimi i të shkruarit të një versioni të ri të "Mein Kampf" nga perspektiva e Trump ishte të rrisë ndërgjegjësimin për ngjashmëritë e ideve që përparojnë si Trump ashtu edhe Hitlerin. Ashtë një kohë ndryshe (vitet 1930 vs sot), një vend tjetër (Gjermania kundër Shteteve të Bashkuara) dhe një armik tjetër (Hebrenjtë vs Myslimanët), por konceptet janë të njëjta. Trump tashmë na ka dhënë një pasqyrë të rreziqeve që administrata e tij mund të paraqesë në SH.B.A. dhe botën përmes fjalimeve dhe cicërimeve të tij.

Presidenti Amerikan ka një fuqi dhe ndikim të jashtëzakonshëm jo vetëm mbi qytetarët amerikanë, por mbi të gjithë njerëzit në planet. Një presidencë e Trump mund të shënojë fillimin e një pjerrësi të rrëshqitshme të racizmit dhe paragjykimit ndaj diçkaje të keqe që nuk mund ta imagjinojmë ende. Nëse ky version i azhurnuar i Mein Kampf mund të nxjerrë në pah paralelet midis Trump dhe Hitlerit, atëherë PixelHELPER ka arritur të japë një paralajmërim të rëndësishëm për popullin Amerikan.

Çmimi në Amazon është $ 0.99, secili merr nga ne librin për një donacion simbolik. Të gjitha të ardhurat do të shkojnë në fushatat e të drejtave të njeriut dhe ngjarjet artistike të drejtuara nga PixelHELPER. Pas dhurimit ne do të ju dërgoj librin në formatin ePub * me e-mail. Ju lutemi shkruani adresën tuaj e-mail me donacionin tuaj. Ju gjithashtu mund ta shkarkoni nën:

Artisti kolektive pixel Helper, është një organizatë ndërkombëtare jofitimprurëse për pakicat dhe të drejtat e njeriut të frymëzuar nga idealet e Masonëve. Pa zhurmë nga zhurma e botës, ne shkojmë në rrugën tonë, të qetë dhe të sigurt, të patrembur në rreziqe, qëllime të larta në mendje për të mbrojtur tokën.

Ndarja është Kujdesi.
►Betterplace: https://www.betterplace.org/en/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER
Llogaria e Dhurimit:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
Banka: GLS Community Bank
BIC: NOLADE21MDG
Mbajtësi i llogarisë: organizata jofitimprurëse e Fondacionit PixelHELPER
Për më shumë informacion: https://PixelHELPER.org

Lexo më shumë

Campagna për të drejtat e njeriut

31/05/2016 Proiezione: "gjenocidi në shtëpi"

Giusto në tempo per la votazione del Parlamento Tedesco, pixels Helper ha proiettato le parole "Gjenocidi" e "Aghet" Assieme ad un treno che ottomano Deporta degli Armeni gjithë krahasim immagini dell'Olocausto, sul retro del Palazzo del Governo Tedesco. Visto che l'ora è ambasciata Turca protetta vijnë Fort Knox, Abbiamo deciso di illuminare il Palazzo della Cancelliera.
Quest'azione di protesta riguarda l'espulsione bot assassinio di fino a 1,5 Milioni di Armeni, aramei, Assiri ei cosiddetti pontici Greci, che risiedevano nell'allora Impero Ottomano. Ejani successore all'Impero Ottomano, la Turchia deve ammettere che le atrocità commesse, nonostante le negazioni ripetute, sono genocidio un. Erdogan ei suoi camerati ritengono che l'uso del termine genocidio sia un attacco all'odierna Turchia.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 13 ″]


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 11 ″]

29/05/2016 Proiezione davanti all'ambasciata turca

PixelHELPER publikoi vargjet e poezisë nga Boehmermann autorizuar nga tribunale e Hamburgut, duke projektuar në frontin e turqisë së ambasadës. Për ne, #Erdogan është saktësisht të vijë #Hitler në fillim të mbretërimit të tij të terrorit 1933. Unë dua të jem provokues me karikaturat nga artistët dhe aktivistët e të drejtave të njeriut.
Mendoni se është plotësisht legjitime krahasuar me fillimin e regjimit të Hitlerit, me të tjerë despoticë dhe monarkë që sot qeverisin botën. Për ne, kreu i shtetit të Arabisë Saudite, Katari, Omani, Arabia Arabe e Bashkuara dhe Bahreini janë pikërisht Hitleri. Të gjithë këta udhëheqës aktualisht përkojnë me punën e tyre me sistemin "Kafala", falë të cilit janë konfiskuar pasaportat e punëtorëve. Për këtë është e ndaluar të braktisin vendin pa konsensusin e tyre të punëdhënësve.

E 'kështu që funksionojnë monarkia absolute në Medio Oriente. Si bazë për mbikëqyrjen totale, seksualitetin dhe brutalitetin. L'Olocausto mbetet një nga kapitullin e historisë së humanitetit më brutale. Sidoqoftë, veprimet që kryejnë inat nga tonë sofistikët në Arabinë Saudite, Turqi dhe vende të tjera, janë nga më të këqijat e krizës humanitare që po ndodhin në botë.

La nostra fushatë kundër këtyre despoticëve dhe monarkeve mbështet të drejtat e njeriut edil lirimin e politikanëve të burgosur. Lideri i këtyre udhëheqësve të Hitlerit është një kujtesë e rëndësishme, për çfarë mund të ndodhë nëse bota nuk luftonte kundër tyre.

La nostra proiezione ka tërhequr vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe ka bërë disa çështje të rëndësishme humanitare shumë të rëndësishme për të mos lënë pas dore. Share your projects on Facebook! Se sstieni la nostra causa, do të jemi shumë të kënaqur të pranojmë dhurata, të na lejojë të vazhdojmë fushatat tona. Edhe pak euro mund të bëjë dallimin! Sostenete il nostro lavoro!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Duke dhuruar:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banka: Sparkasse Magdeburg
Pronar: fitimprurëse PixelHELPER Foundation

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”all” sort_by = ”pic_id” animation_effect = "kërcej" album_title = "e vërtetë" album_id = " 10]

Piktura e artikujve të shtypit
Raporto video da radio e televisione
Mbështetja e kampanjës sonë

1,8 milioni në "shkollën moderne" kushton gli stad për la Coppa del Mondo në Katar, organizimi i senzës së shkollës në lukso PixelHELPER vuole proiettare una caricatura di luci artistik, sulla porta principale del palazzo dell'ambasciata di berlino, queste violazioni dei diritti umani. Ospite della Coppa del Mondo, il Katar ha promesso di migliorare le condizioni dei lavoratori migranti. Tuttavia, jo è cambiato nulla. Nei dormitori c'è puzza di escrementi, ei lavoratori sono privati ​​dei diritti civili.

Cosiddetto "sistema-Kafala" permette all aziende di vietare ai loro dipendenti di cambiare lavoro o di lasciare il paese. I datori di lavoro spesso ritirano i passaporti dei loro dipendenti e glieli riconsegnano solo alla scadenza del contratto. Gli imprenditori locali possono trasferire a piacimento i loro lavoratori in altre aziende, senza dover chiedere il loro consenso. "Molti lavoratori spesso non ricevono alcun compenso per mesi e sono comunque costretti a lavorare sotto la minaccia di una perdita Complea del Salario, o la deportazione." Ha detto l'esperta del Katar për Amnesty International në Gjermani alla rivista "Die Zeit", Regina Spöttl.

Secondo le Nazioni Unite, il Katar ha il più alto tasso di lavoratori migranti al mondo, infatti, sulla base della popolazione totale, l'88% della popolazione è di origjina straniera. I lavoratori stranieri svolgono praticamente lavori del tutto manuali e tutti i progetti di costruzione portati avanti dal piccolo stato, compresa l'intera costruzione degli stadi per la Coppa del mondo 2022. Il lavoro pratico, nella cultura del Qatara, caratterte Tradizione in quanto emirato, jo è visto di buon occhio.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 6 ″]

Video e kampanjës dhe shfaqjeve televizive | Deutsche Welle, RT |Ndani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campaña para los Consumidores

Radio dhe televizion informativ dhe përfaqësues
Apoyar nuestra campaña

Desde 2008 píxeles ayudante luchar por sus derechos como konsumit. Con acciones impudentes de Presidente del asiento, la Cancillería Federal y el Parlamento alemán, që reciben su atención directamente a donde la grabación de medios de comunicación. Tanto si pierde dinero në Hypo Real Estate, el fabricant del pudín invertido in negocios de armas - el ayudante del pixel le mantiene informado sobre los abusos hasta la fecha.

2009 di Attac përfaqësuesi i fondacionit të Pixel ayudante precio "Comience su propia revolución" por su trabajo para las personas sin hogar. 2013 puso en marcha una campaña de píxeles ndihmësi Shitstorm sin hogar, se puso en en los diversos medios de comunicación alemanes, përfshirë Süddeutsche Zeitung dhe artículo de fondo en nuestra acción. 2014, me kalimin e çmimeve në 10 fushata në Embajada të Estados Unidos dhe në shkallën e NSA y gestionados nëse alcanzado komo para mantenerse al día con nuestras promocione semanales el tema de la NSA en los medios. Një menaxhim también es sencillo una revolución de la humanidad: la puesta en marcha en el año 2014 pxxles programados ayudante në 14 mesa të kryeministrit plataforma të crowdfunding transmetimit en vivo en el mundo. Ninguna otra organización está tan activo como píxeles ayudante y más allá tan bien përfaqësuar dhe los medios de comunicación con proyecciones luz sobre los problemas sociales. 2015 adquirieron el nuevo distribuidor de armas del Dr. Grupi Oetker do të duhej të merrte detyrën tuaj për të prodhuar detyrat e Ministrisë Federale të Mbrojtjes të noterizuara dhe të pavullnetshme për t'u bërë në internet.

Videos de la campaña y apariciones en televisiónPor favor, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Ajo ka apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Përfshirja e hyrjes në euro për hacer një diferenciale! Compartir ajo bueno. Por favor favorizon nuestro trabajo de caridad. Ju gjithashtu mund të përdorni Paypal, Better Place, Indiegogo ose transferencia clásico.

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

vend më të mirë

 

Campagna për mbrojtjen e konsumatorëve

Video nga radio dhe televizioni
Sostenete la nostra campagna

Dal 2008 PixelHELPER lotta per i diritti dei konsumatori. Con azioni temerarie di fronte al palazzo della presidenza, del governo e del parlamento tedesco, portiamo le vostre preoccupazioni, direttamente pëllumb në media le riprendono. Se avete perso soldi nella Hypo Real Estate, o il vostro produttore di budini investe nel trafiko d'armi, Pixel Helper ti ti informon sui soprusi che stanno avvenendo.

Në Nel 2009, Attac ka dhënë mbështetjen e Pixel Helper në premierën "Comincia la tua rivoluzione", për sugjerime të lansuara për senzatetto. Nel 2013, PixelHELPER ha lanciato una tempesta mediatica per i senzatetto, su molti media tedeschi, tra cui il Süddeutsche Zeitung, che ha kontribueo con un articolo sulla nostra azione nell'inserto "Feuilleton". Nel 2014, noi di PixelHELPER në aizzammo contro il caso NSA con 10 campagne presso l'ambasciata americana, e siamo riusciti, quindi, a mantenere coperto dai media il tema dell'NSA con le nostre dimostrazioni settimanali. Spesso però, basta poco për një rivoluzione dell'umanità: në konferencën për 2014, PixelHELPER fillon një program për prima piattaforma Livestream Crowdfounding al mondo. Nessun'altra organizzazione è so attiva come PixelHELPER nel campo delle proiezioni con le luci, riguardanti temi sociali e, inoltre, nessuna organizzazione è coperta so largamente dai media. Kështu që, në vitin 2015, unë do të trafikoj më shumë ndërmarrjet nga Dr. Oetker (Cameo) ottenne, duke marrë një uni proiezione në luci presso il ministro della difesa tedesco, una fama nazionale.

Video e fushatës dhe shfaqjeve televiziveNdani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campagne pour les consommateurs

Reportazhet e radios dhe tele-vizionit
Soutenez notre campagne

Dhjetor 2008, PixelsHELPER luan për të humbur konsomatorin tuaj. Avec des action extraordinaires au palais de la Chancellerie fédérale et de l'Assemblé Nationale allemande, nous portons vos soins directement à l'atention des médias. Nëse ju doni të merreni me agjentët e tyre Hypo Real Estate, ose prodhuesit e votave derdhur investi dans le trafic d'armes - Ndihmësi i Pixel ju informon mbi aktet e abuzimit.

Në vitin 2009, përfaqësuesi d'Attac një donné au fondator i PixelHELPER le Prix "Fillimi i votimit révolution", derdhje djali travail pour les sans-abri. Në 2013, PixelHELPER një lancé une campagne de tempête médiatique pour les sans-abri, et a obtenu dans les nombreux médias allemands, përbënte Süddeutsche Zeitung avec a artikull dans l'insert "Feuilleton". Në vitin 2014, në PixelHELPER, në krye të skandaleve të NSA ka 10 fushata për të mbajtur ambasadën e Shteteve të Bashkuara dhe për të mirëmbajtur vëmendjen për mediat në temën e NSA, në avancimet e javës së hebdomadaires. Souvent, do të pësojë aussi peux pour une révolution de l'humanité: në dhjetor të vitit 2014, PixelHELPER réussit à programer, në 14 muaj, para premierë pjatë-forme drejtpërdrejtë të financimit të fondeve të drejtpërdrejta nga njerëzit. Organizata autonome autentike është gjithashtu aktive që nga PixelHELPER jep domenin e projeksioneve të lumturisë, shoqërinë shqetësuese të temave, dhe, plus, organizatën e aucune është si një procedurë e konsiderueshme e mediave. Donc, në 2015, les nouveaux marchands d'armes du Group Dr. Oetker obtenaient par des parashikimet lumineuses au ministère fédéral de la Défense, moskryerje, notoriété à l'échelle nationale.

Vidéos de campagne et apparitions à la télévisionJu do të gjeni pjesëmarrësit tuaj të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese hedhin tout don nous pouvons vazhdues në përhershmëri nos kampanja. Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari jep donacione në Betterplace

 

Campagna kundër lo stato di sorveglianza

Fotografitë e gazetave
Video nga radio dhe televizioni
Sostenete la nostra campagna

"NSA in da house" e "United Stasi of America" ​​erano sulle pareti dell'ambasciata americana a Berlino e di altri consolati americani në Gjermani, tra cui Dusseldorf, Francoforte e Amburgo. Motivi è lo espionaggio spudorato da parte dell'NSA ei servizi segreti americani.

NSA është e ndryshme nga strategjia loro e monitorimit të nevojave për luftën kundër terrorizmit. Inoltre, si è gi justificata dicendo che "se non hai niente da nascondere, non hai nulla da temere". Purtroppo, il monitoraggio dell'NSA dhe molto oltre la lotta kontro il terrorizëm. Le të bisedoni në telefon, në Skype, në WhatsApp mund të shikoni ndërfaqe, anche se non hai niente a che fare con i terroristi, sulla bazë del principio del "3rd Degree Friend".

Inoltre, grazie një pyetje teknike në monitoraggio sono stati sventati solo 4 Attacchi. Privatësia e la la pena svendere la nostra për një veshje të sicurezza, joreale? PixelHELPER nuk ka besim: për questo abbiamo lanciato questa campagna. Il primo successo dopo 13 proiezioni di luce (una alla settimana) e una grande copertura dei media? L'uscita dal paese dell'alto commissario per la CIA në Gjermani.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 2 ″]

Video e kampanjave dhe shfaqjeve televizive | ZDF 37Grad, Tracks ARTE, TED X Netherlands |


Oliver mostra, në një TED-Bisedë në Olanda, unë do të kërkoj si impegnato: Festival delle Luci, Attivismo (ad esempio, karikaturë luminose kontro l'Arabia Saudita, l'NSA, ecc., Oppure, la tempesta mediatica, per guxoni të shikoni, ad esempio, al tema dei senzatetto, che sennò sarebbe injorato dai media).

Në un dokumentario del programma dell'emittente tedesca ZDF, 37 °, PixelHELPER e Oliver mostrano vijnë hanno organizzato una proiezione all'ambasciata americana a Berlino. Dal ritiro del suo proiettore në një bunker në Dusseldorf, il suksesivo incontro con la stampa, e, për gjobë, la proiezione della scritta "NSA in da house", fundo all'arrivo della polizia.

PixelHELPER da ARTE TRACK. Proiezione sui muri dei servizi segreti tedeschi a Berlino. Questo video mostra un attacco luminoso che Oliver ha organizzato davanti al palazzo dei servizi segreti. Procesi më i lartë i shkrimit "BMW invece di BND (Federal Intelligence Service, ovvero i servizi segreti)" nga protesta e kontratës dhe metodës në sorveglianza che usano sulla popolazione.

PixelHELPER me KimDotCom presso l'ambasciata americana. Stasi i Bashkuar i Amerikës. Pasqyrë Pubblicato sullo. In questo video fatto in casa viene mostrata un'altra operazione contro l'ambasciata americana. Sui muri brilla la scritta "United Stasi of America", ma solo finché non arriva la polizia.

Il notiziario WDR parla di PixelHELPER, servizi segreti e NSA. Në questo estratto dal notiziario del 15/07/2013, il giornalista riporta la proiezione del logo "United Stasi of America", organizon aktivitetet e aktivizimit të Anonimus al consolato americano.

Proiezione doppia LIVE nello studio della WDR di Anke Engelke. Quest'altro video fatto në casa mostra vijnë le diapositive logo logo "NSA in da house" sono montate shtetëror dhe proiettate davanti ai palazzi dell'ONU a Bonn ea Vienna.

Proiezione all'ambasciata americana di Amburgo, incontro tra un pedalò e una barca della polizia. Më shumë video Oliver e Sep në un'idilliaca fattoria austriaca, mentre chiamano gli austriaci alla protesta contro l'NSA a Vienna. Në seguito, si trovano davanti al consolato americano di Amburgo, che raggiungono në pedaleò. Proiettano una bandiera austriaca, con sopra lo stemma dell'Austria, e attorno la scritta NSA. L'operazione fu interrotta vijnë tutte le altre: policia e dallave.

"Po ne mundemi!" Mundi Raab, Prosieben TV Prank. Pasqyra e videos vjen Oliver dhe skuadra nuk do të ndreqte punën në unazë, për të mos operuar në "Schlag den Raab" në Colonia. motoja sul corpo dipinsero il "Po ne spiunojmë" dhe il volto në Obama. Purtroppo, l'operazione fu subito fushërta dalla sicurezza.

Ndani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Formulario per donare su Indiegogo:

Campaña contra el estado de vigilanza

Las fotos de los artículos de prensa
Radio dhe televizion informativ dhe përfaqësues
Apoyar nuestra campaña

"NSA in da house" dhe "Estados Stasi de América" ​​janë themeluar në paredes de la embajada estadounidense në Berlin dhe konsullatat e tjera estadounidens në Alemani, duke përfshirë Dusseldorf, Frankfurt dhe Hamburgo. La razón es el descarado espionaje de la NSA y la inteligencia estadounidense.

Mbrojtja e NSA-së su estrategjia e kontrollit është e nevojshme për të luftuar kundër terrorizmit. Además, se justifica diciendo: “Si nuk tienes nada que ocultar, no tienes nada que temer”. Por desgracia, la vigilancia de la NSA dhe shumë më tepër allá en cuanto a la lucha contra el terroristo. Diskutimet në telefon, Skype, Whatsapp janë nën kontroll të monitorimit, një zgjedhje e pavlefshme për terrorizëm, bazë për "parimin e tretë të amigos".

Por parte Otra, se impidió gracias a estas Tecnicas de monitorizacion sólo 4 Ataques. ¿Vale la pena Nuestra privacitetit para una aparente pero jo reale de seguridad abandonar? Ayudante de pixeles nuk Cree que es por eso que Hemos Puesto en marcha esta Campana. El primer Exito después del 13 de la Luz Proyección de, en el ritmo y una gran semanal cobertura de Los MEDIOS: la Salida de la parte lartë del cocinero del hombre de la CIA de Alemania.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 2 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión


Oliver është në një Talk përhap në vendet e ulëta transbordimit, projektet në të cilin ai është i punësuar: festival dritë art, aktivizmi, p.sh. karikatura të lehta kundër Arabisë Saudite, NSA, etj, dhe media thatë për të shikimit të mbeten pa strehë dhe tema të tjera injorohen nga mediat do të sjellë.

Në një dokumentar të shkurtër nga ZDF 37 °, PixelHELPER & Oliver tregojnë se si ai organizoi projeksionin e dritës në ambasadën Amerikane në Berlin. Nga koleksioni nga projektori i tij në një bunker në Dyseldorf, takimi me shtypin, te projeksioni aktual i karikaturave të artit të dritës "NSA in da house", e cila duhet të përfundojë me mbërritjen e policisë.

PixelHELPER në gjurmët e ARTE. Projeksion i lehtë në Shërbimin Federal të Inteligjencës, Berlin. Kjo video e shkurtër tregon një sulm të lehtë, të cilin Oliver ka organizuar në ndërtimin e Shërbimit Federal të Inteligjencës në Berlin. Projeksioni tregon "BMW në vend të BND" për të protestuar kundër metodave të vëzhgimit të përdorura nga shërbimet e inteligjencës kundër popullsisë.

PixelHELPER me KimDotCom në Ambasadën Amerikane. Stasi i Bashkuar i Amerikës. Botuar në SPIEGEL “DerPakt”. Kjo video e bërë në shtëpi tregon një veprim tjetër kundër ambasadës amerikane në Berlin. Në mur shkëlqen: "United Stasi of America", por vetëm derisa të vijë policia.

WDR orë aktuale në lidhje me Pixel Helper, BND dhe NSA.In Ky ekstrakt nga WDR orë aktuale nga 15.07.2013 raportuar gazetari në projektimin dritën e logos "United Stasi i Amerikës", i cili organizoi aktivistët anonime në Konsullatën amerikane.

Projektim i dyfishtë LIVE në WDR Studio nga Anke Engelke. Kjo video e bërë në shtëpi tregon se si u vendosën diapozitivët me logon "NSA në shtëpi" dhe u projektuan para ndërtesave të OKB-së në Bon dhe Vjenë.

Projektimi i dritës Ambasada e SHBA-së në Hamburg, anije me pedale ballafaqohet me anijen e policisë. Videoja tregon Oliver dhe Sep në një fermë të bukur austriake duke thirrur austriakët për të protestuar kundër NSA në Vienë. Pastaj ata ndodhen në Hamburg përpara Konsullatës Amerikane, të cilën ata arrijnë me anije. Ata projektojnë një flamur austriak, ku NSA qëndron rreth logos. Veprimi përfundon si çdo tjetër: me policinë.

Po ne scan! Beat Raab, Prosieben TV Prank. Video shpjegon se si Oliver dhe ekipi i tij e kanë pikturuar trupin e një djali për të bërë një veprim në "Schlag den Raab" në Këln. Në trup motoja "Po ne spiunim" dhe fytyra e Obamës u pikturuan. Veprimi për fat të keq u zbulua menjëherë nga siguria.

Por favor, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Ajo ka apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Përfshirja e hyrjes në euro për hacer një diferenciale! Compartir ajo bueno. Por favor favorizon nuestro trabajo de caridad. Ju gjithashtu mund të përdorni Paypal, Better Place, Indiegogo ose transferencia clásico.

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

vend më të mirë

 

Forma e dhurimit Indiegogo:

Campagne kundër l'état de mbikëqyrjes

Fotografitë e artikullit të shtypit
Reportazhet e radios dhe tele-vizionit
Soutenez notre campagne

"NSA in da house" dhe "United Stasi of America" ​​është në gjendje të pushojë në Amerikë Ambasada në Berlin dhe d'Autres Konsullatat Amerikane në Allemagne, krahasuar me Düsseldorf, Francfort et Hamburg. La raison est l'espionnage éhonté de la NSA dhe shërbimet sekrete të Amerikës.

NSA një staf strategjik për mbrojtjen e mbikëqyrjes për kontrollimin e terrorizmit të lutem. En outre, il se justifie en disant: "Si vous avez rien à cacher, vous avez rien à craindre". Malheureusement, la mbikqyrje e la NSA dhe bien au-delà de la lutte kontre le terrorizëm. Nga bisedat në telefon, Skype dhe Whatsapp ndihmojnë në kontraktimet, si për të kërkuar avez rien à voir avec les terroristët, mbi bazën e parimit "Miku i tretë i gradës".

Përveç kësaj, grate teknikat e mbikqyrjes, klasifikimi 4 attaches ont été empêchés. Est-il utile vendre notre vie privé pour une sécurité apparente, mais irréel? PixelHELPER croit que non: celle est la raison pour la source nous avons lancé cette campagne. Le premier succès après 13 projeksion dhe një rivale madh mediatike? La sortie du plus shefi i lëkurës në CIA në Allemagne.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 2 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | ZDF 37Grad, Tracks ARTE, TED X Vendet e Ulëta |


Oliver montre dans une TED Talk dans les Pays Bas, Les projets sur lesquelles il s'est angazhohen: Festival des Lumières, activisme (exemple par i karikaturave contre l'Arabie Saoudite, la NSA, etj, ou la Tempete médiatique, pour donner visibilité au Temë des sans-Abris, que sinon, serait injorojnë mediat par les.

Dans un documentaire du program 37º de la Chaîne de televizive allemande ZDF, pixels Helper et Oliver mont qira Komento ils ont organisé une projektimi dans l'Ambasada américaine de Berlin. Ju retrait de biri projecteur dans bunker un à Dusseldorf, Le Suivant Rendez-vous avec la Presse et, par finir, la projeksion des mots "NSA në da shtëpi" jusqu'au arrivée de la policinë.

Pista PixelHELPER chez ARTE. Projektim sur les murs des shërbimeve sekrete në Berlin. Cette vidéo montre une attaque de lumieres qu'Oliver një organizatë devant le bâtiment des services secrets. La projektimi montre les mots "BMW au lieu de BND (Bundesnachrichtendienst, ça veut dire les shërbimet sekrete)" pour protestues contre les méthodes de mbikqyrjes qu'ils utilisent contre le peuple.

PixelHELPER avec KimDotCom dans l'ambassade américaine. Stasi e Bashkuara të Amerikës. Publié sur le mirror. Dans cette vidéo në shtëpi i bërë, une autre opération contre l'ambassade américaine est montrée. Sur les murs brillent les mots "Shtetet e Bashkuara të Amerikës", mbjelljen e misrit që vijnë nga policia.

Revista WDR flet për PixelHELPER, shërbimet sekrete dhe NSA. Dans CET extrait du Journal de 15 / 07 / 2013, le journaliste raconte la projektimi du logo "United Stasi i Amerikës" organisée par les activistes d'Anonymous devant le consulat Americain.

Projektim i dyfishtë LIVE në studio të WDR de Anke Engelke. CET Autre Video Faqja bërë montre comme les diapos avec le logo "NSA në da shtëpi" ont été Unies et Montes projetés devant les BATIMENTS des Nations à Bon et à Vienne.

Projektim në një ambasadë amerikane, një konferencë për shtyp dhe një bateau të policisë. La Vidéo et montre Oliver në shtator dans une Ferme idyllique autrichienne, tandis qu'ils préparent les autrichiens à la protestat contre la NSA à Vienne. Në vijim, nuk është e nevojshme që të konsultohet amë në hambourg, në qoftë se ajo është e pandëshme. Ils projettent un drapeau autrichien, me blason de l'autriche et, autour, les mots «Agjencia e Sigurisë Kombëtare». Liria dhe ndërhyrja e policisë.

«Po ne mundemi! "Beat Raab, Prosieben TV Prank. Komenti i videove vizionare Oliver dhe djalin e tij janë në gjendje të mbulojnë trupin e një garazhi, për të dhënë një ndihmë të mirëfilltë «Schlag den Raab» në Këln. Sur le corps ils ont peint les mots "Po ne spiun" dhe fytyrën e Obamës. Malheureusement, opération a été découverte immédiatement par la sécurité.


Ju do të gjeni pjesëmarrësit tuaj të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese hedhin tout don nous pouvons vazhdues në përhershmëri nos kampanja. Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari për disa donacione në Betterplace

 

Forma e dhurimit Indiegogo:

L'amore non conosce confini

Le Nazioni Unite dovrebbero inviare dei Sette caschi arcobaleno nei paesi dove l'omosessualità è la morte punibile con, per questo fermare crimine contro l'umanità. Në Iran, Nigeri, Arabinë Saudite, dhe në Emiratet Arabe, të qenit homoseksual mund të sjellë në dënimin e vdekjes. Tani nuk ka asnjë shtet islamik që pranon zyrtarisht çiftet e homoseksualëve.
L'amore non conosce sesso, colore o religione, nessuna handicap o età. L'amore non consce confini. PixelHELPER është duke filluar një fushatë për dashurinë e homoseksualëve, që është konsideruar ende si një krim në shumë shtete të botës.

La cosa più controversa, në debat midis të gjitha shkollat ​​e mendimit, është e cila është edhe dënimi më i përshtatshëm rast për rast. Le opinioni variano nga flagellazione, alla pena e vdekjes.
PixelHELPER zbulon se këto masa draconiane janë aplikuar në njerëz që përpiqen të duan lirshëm, në 2016. Rimanendo fedeli al nostro slogan "Bëni dashuri, jo luftë", shpresojmë që këto vende të ndryshojnë politikën e tyre dhe të ndalojnë dënimin e homoseksualitetit. Në Gana, që është konsideruar si një model i demokracisë nga fuqitë perëndimore, homoseksualët janë persekutuar, torturuar dhe vrarë. Noi esortiamo bashkësisë ndërkombëtare, që, së fundi, intervenga.

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 12 ″]

Sostenete la nostra campagna


Ndani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campaña Nuk është në linjë fronteras

El ONU Tendria que enviar cascos Arcoiris en los siete paises donde la homosexualidad ajo punible con la muerte, para Parar este crimen contra la humanidad. Irani, Nigeria, Arabia Saudite, dhe Emiratet e Bashkuara Arabe, dhe homoseksualët mund të bëjnë një gjë të tillë. Asnjëherë nuk ka hay ningun estado islamico que reconoce oficialmente las parejas homosexuales.
El amor no conoce sexo, ngjyra e religjionit, ninguna disapacidad o edad. El amor no fronoce conoce. Pixel Helper está empezando una Campana por el amor homoseksuale, queer, Todavia, ajo considerado un crimen en muchos Shtetet del mundo.
Çështja tjetër është që të bëni një pyetje, dhe të debatoni në lidhje me ndryshimin e situatës, atë çka do të ndodhë me rastin e rastit. Mendimet e opinionit ndryshojnë në flagrancë, dhe shkaktojnë gabime.
PixelHELPER është një vend i përshtatshëm për aplikimin e një drakoniane për personat që mbahen në mënyrë të lirë, në 2016. Mente ra një Lema nuestro "bëjnë dashuri, jo lufte", esperamos que Estos Shtetet Cambien sus políticas y dejen condemnar la homosexualidad. En Gana, konsiderohet si një model i demokracisë porositë e të drejtave të njeriut, të homoseksualëve, të ndjekur, të torturuar dhe të maturuar. Nosotros pedimos la la comunidad internacional que intervenga, por fin.

Apoyar nuestra campaña


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 6 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión | Deutsche Welle, RT |Por favor, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Ajo ka apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Përfshirja e hyrjes në euro për hacer një diferenciale! Compartir ajo bueno. Por favor favorizon nuestro trabajo de caridad. Ju gjithashtu mund të përdorni Paypal, Better Place, Indiegogo ose transferencia clásico

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Mënyra më e mirë e donacionit

 

Forma e dhurimit Indiegogo:

L'amour ne connait pas des frontièrs

L'ONU devrait immédiatement envoyer des casques arc-en-ciel à kombet 7 où l'homoseksualité est pénible avec la mort, pour arrêter ce crime contre l'humanité. Irani, Nigeria, Mauritania, Soudan, Jemen, Arabie Saoudite dhe et les EAU janë duke pritur homoseksualët me peut de mort. Nganjëherë, kombet islamiques où les çiftet homoseksual sont reconnues officiellement.

L'amour ne connait pas de sexe, couleur, ou feja, pas des handicaps ou age. L'amour ne connait pas des frontières. PixelHELPER fillon një fushatë për të derdhur homoseksualitetin, duke e konsideruar këtë si një krim në betejën e perëndive të botës.

Çështja e diskutimeve, në të njëjtën kohë, është një burim i rëndësishëm për sanksionimin e rasteve të përshtatshme. Opinionet e ndryshme nga flamuri i fluturimit në heshtje.

PixelHELPER croit que c'est fou que punches draconiennes peuvent être infigées à quelles qui veulent aimer librement en 2016. D'aces le slogan «Bëni dashuri, jo luftë», në mënyrë që të kërkoni një politikë dhe një arrestim të homoseksualitetit. Në Ganë, qu'est considéré un modèle de democratie par les états occidentales, les gays sont persécutés, torturés, et toués. Në të njëjtën kohë, komunikimi ndërkombëtar dhe intervenimi.

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 12 ″]

Soutenez notre campagne


Ju do të gjeni pjesëmarrësit tuaj të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese hedhin tout don nous pouvons vazhdues në përhershmëri nos kampanja. Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari për disa donacione në Betterplace

 

Campaña por los derechos humanos

31.05.2016/XNUMX/XNUMX Proyección: “genocid in da house”

Justo en tiempo para la votación del Parlamento Inglés, pixels Helper ha proyectado las palabras "gjenocid" Y "Aghet", Junto një que un Tren Osmane Deporta një armenios los, SIMIL një las Imágenes del Olocausto, Atras del Palacio del Gobierno Alemán. Dado que la Turca embajada Ahora está como protegida Fort Knox, Hemos decidido alumbrar el Palacio de la Cancillera.
Esta acción de protesta SE refiere a la dëbimit Y El asesinato de Hasta 1,5 millones de armenios, arameos, asirios y los llamados Griegos pónticos, que Entonces el Imperio Vivian en otomano. Como sucesor del Imperio otomano, Turqi tiene que admitir que las atrocidades cometidas, No obstante las repetidas negaciones, bir un genocidio. Erdogan y sus camaradas consideran que el utilizo del término genocidio es un Ataque a la Turqi de Hoy.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 13 ″]


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 11 ″]

29.05.2016 Projeccio delante de la embala turca

PixelHELPER ka publikuar autorizimet e tij në tribunalin e Hamburgut të poezisë së Boehmermann, që ka të bëjë me turizmin e Turqisë. Para se të bëhet, #Erdogan es extactamente como #Hitler al principio de su reinado del terror en 1933. Los #dictadores merecen de ser provocados me caricaturas por los artistas y activistas los derechos humanos.

Pensamos que es teljesen legítimo comparar el principio de régimen de Hitler, me otros déspotas y monarcas que hoy gobiernan el mundo. Për të marrë pjesë në luftën e parë të Arabisë Saudit, Catar, Oman, EAU dhe Bahreini, biri ekzaktonte Hitlerin. Todos estos líderes actuales apoyan a la esclavitud con el sistema "Kafala", gracias al cual los pasaportes de los trabajadores confiscados bir. Por, ajo ndalon heqjen e parave në consensus de los empleadores.

Ajo si funksionon në monarkun absolut në Oriente Próximo. Se basa në vigilancë totale, sexismo y la brutalidad. El Holokausti është një nga vendet më të varfër të historisë së njerëzimit. Sin embargo, las acciones por nuestros inhumanas cometidas llamados Aliados en Saudite Arabia, Turqi y otro en lugares biri Unas de las peores kriza Humanitarias que Pasan en El Mundo.

Nuestra campaña contra estos déspotas y monarcas absolutos apoya a los derechos humanos ya liberación de los presos políticos. La comparación entre estos líderes y Hitler është një regjistër shumë i rëndësishëm, por në të njëjtën kohë nuk mund të ketë asnjë luchara contra ellos.

Nënkryetari i ka bërë thirrje medias për komunikimin ndërkombëtar dhe ka thënë se ka nevojë për humanizëm që nuk ka nevojë për njëri-tjetrin. Vizito Faqen E Internetit në Facebook! Si mund të bëni për shkak të kësaj, ju mund të merrni më shumë nga donacionet, të cilat janë të lejuara për të vazhduar me të rinjtë. Incluso pocos Euros mund të marcar la diferencia! Apoyad a nuestro trabajo!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banco: Sparkasse Magdeburg
Titullar: fitimprurëse PixelHELPER Foundation

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”all” sort_by = ”pic_id” animation_effect = "kërcej" album_title = "e vërtetë" album_id = " 10]

1,8 millones de "Esclavos Modernos" construyen los estadios par la Copa Mundial de Catar, la organización asnjë lucrativa pixels Helper Quiere proyectar una Caricatura de luces artísticas, en la Puerta kryesor del Palacio de la embajada de Berlin, para que ESAS violaciones de los Direchos Humanos se conozcan. Posadero de la Copa Mundial, Katari ha Prometido que las condiciones de los Trabajadores mejorará Migrantes. Sin embargo, nada Cambio. En Los dormitorios Huele a excrementos y los Trabajadores de Sus Direchos deprivados djalë.

El llamado "sistema-kafala" permite que las Empresas prohiben a sus Trabajadores que Cambien trabajo o se ven del País. Los empleadores, një menudo, retiran los pasaportes de Sus empleados y los vetvete devuelven solo después la terminacion del contrato. Los empresarios locales Pueden transferir como los Trabajadores en otras Empresas quieran, sin su deber preguntar consenso. "Trabajadores Muchos, një menudo, asnjë reciben ninguna compensación por muchos meses y biri, obligados sin embargo a trabajar bajo Amenaza de la completa Perdida del sueldo o la deportación." Ha dicho la expertà de Catar para Amnesty International en Alemania a la Revista "The kohë, "Regina Spöttl.

Según el ONU Catar tiene la tasa de Trabajadores Migrantes del mundo del mundo, de hecho, en función de la población total, el 88% de la población es de origen extranjera. Los Trabajadores estranjeros, PRACTICAMENTE, desempeñan funciones manuales y todos los PROYECTOS de construcción que Fueron llevados a cabo en el estado pequeño, incluyendo la construcción de los entera estadios para la Copa mundial 2022. El trabajo práctico, en la Cultura catari, asnjë es visto con buen ojo.

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 12 ″]

Apoyar nuestra campaña


Por favor, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Ajo ka apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Përfshirja e hyrjes në euro për hacer një diferenciale! Compartir ajo bueno. Por favor favorizon nuestro trabajo de caridad. Ju gjithashtu mund të përdorni Paypal, Better Place, Indiegogo ose transferencia clásico.

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

vend më të mirë

 

Campagna: ndaloni tregtinë e armëve!

Fotografitë e gazetave
Video nga radio dhe televizioni
Sostenete la nostra campagna

Për të ndaluar menjëherë të gjitha esportazioni di carri armati verso l'Arabia Saudita, PixelHELPER proietta, davanti al palazzo del governo e l'ambasciata dell'Arabia Saudita, il grido "Thanx no Tanks to Arabia Saudite".

I sauditi sono ancora tra i più importanti clienti dei produttori tedeschi di armi. Nel corso del primo semestre 2015, le esportazioni di armi verso l'Arabia Saudita sono shtet atestate për një valore prej kuazi 180 milioni di euro (solo con la Gran Bretagna e Israele il vëllimi d'affari epoka e madhe).

La Germania è il campione europeo dell'esportazione di armi. Një nivel mondiale, invece, pushtim, dietro gli Stati Uniti e la Rusia, il terzo posto. Con l'approvazione del governo tedesco, le armi e attrezzature militari tedesche sono fornite anche a dittature e regimi autoritari come l'Arabia Saudita. Tutto questo non può andare avanti. Vogliamo mettere fine agli affari con la morte.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 7 ″]

Video e kampanjës dhe shfaqjeve televizive | Deutsche Welle |


Instalimi i dritareve në pallatin e qeverisë gjermane, për shkak të autobusit një plan i duhur.


Ndani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

Campaña: Detener el comercio de armas!

Las fotos de los artículos de prensa
Radio dhe televizion informativ dhe përfaqësues
Apoyar nuestra campaña

El cese inmediato de las eksportaciones de tanques a Arabia Saudita píxeles ayudante proyectados junto con la protesta Acción - Detener el tráfico de armas, las palabras "Gracias no hay tanques a Arabia Saudí" en la Cancillería Federal y la Embajada de Arabia Saudita.

Los saudíes siguen estando entre los más importantes klientët nga las empresas de armamento alemanas. Në krye të mitrës së vitit 2015, në eksportimin e armëve të veta nga aprobados në vlerën e 180 milion eurove në Arabinë Saudite - në Gran Breta ea e Izraelit dhe më shumë operacione shtesë.

Alemania është ajo e Europës në exportación de armas. Një emër mundial, i cili është një detrás de los EE.UU. y Rusia en el tercer lugar. Me ndihmën e armatimit të Aleancës Federale të Armatosura dhe të Armatosura të Armatosura, si dhe një sërë detajetësh dhe regjistrimesh autoritetesh me Saudite Arabinë. Esto no debe continuar. Queremos establecer lexoni tiendas me el fin de la muerte.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 7 ″]

Videos de la campaña y apariciones dhe televizionit | Deutsche Welle |


Instalim i lehtë në Kancelarinë Federale nga një autobus dykatësh


Por favor, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Ajo ka apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Përfshirja e hyrjes në euro për hacer një diferenciale! Compartir ajo bueno. Por favor favorizon nuestro trabajo de caridad. Ju gjithashtu mund të përdorni Paypal, Better Place, Indiegogo ose transferencia clásico

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

vend më të mirë

Campagna për të burgosurit politikë

Fotografitë e gazetave
Video nga radio dhe televizioni
Sostenete la nostra campagna

La Primavera Araba dovrebbe portare a una svolta e Fillojme una nuova Epoca della Democrazia. Tuttavia, i ribelli di un ritmi sono i prigionieri politici di oggi. Le persone che hanno rischiato la loro stessa vita në Shtetet che sono contrassegnati në nero sulla Scala della libertà di stampa di Amnesty International, sono ora në carcere e sono dimenticati dal mondo. Qui, pixels Helper Entra në gioco per liberare i prigionieri politici.

La nostra prima dimostrazione ha l'obiettivo di riportare alla luce 13 persone che si trovano in carcere dal novembre 2011. Unë "Bahrain 13" sono stati arrestati dopo gli scontri del mese di febbraio 2011 nella capitale del Bahrain, Manana, con l'accusa di aver complottato kontro il governo. Molti Stati dhe organizatorët vijnë Amnesty International dhe Human Rights Watch vazhdojnë sottolineare la presenza di tortura. Unë prigionieri erano visibilmente feriti.

Le shqetësimet nuk përfundojnë edhe për familjet. Edhe sot, këta persona janë në burg, dhe skena që shkojnë nga 5 vite deri në shumë ergastoli. Çdo njeri ka të drejtë të shprehë mendimin e tij. Mos dimentichiamoci di brave persona që kanë sakrifikuar lirinë e tyre, duke sjellë demokracinë dhe ritmin.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 3 ″]

Video e kampanjave dhe shfaqjeve televizive | ZDF 37Grad, Tracks ARTE, TED X Netherlands |Ndani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campaña para los presos políticos

Las fotos de los artículos de prensa
Radio dhe televizion informativ dhe përfaqësues
Apoyar nuestra campaña

La Primavera árabe debe llevar el avance y una nueva Comenzar Epoca de La Democracia. Pero los Rebeldes de antaño biri los presos politicos en la actualidad. La gente ha risikiert que sus propias Vidas en los Estados que estan en marcadas negro en la escala de la libertad de Prensa de Amnistía Internacional, se encuentran ahora en la carcel y ser olvidados por el mundo. Aquí los pixeles ayudante va a intervenir y los presos politicos Libres.

Nuestra Primera acción traerá 13 persona që janë vlerësuar në princeshën e nëntorit 2011, de nuevo en la luz. El "Bahrain 13" për arrestimet e después de los disturbios de febrero 2011 në kryeqytetin e Bahreinit Manana, de haber instigado la acusación de la konspiracion del gobierno. Muchos estados y organizationses como Amnistía Internacional y Human Rights Watch también apuntan en varias ocasiones a la tortura. Los prisioneros vendosen të dukshme angustiado.

Al Escuchar Las Preocupaciones nuk también par Familen. Hoy en día todavia estan estas personas en Prision, y sirviendo de 5 años a shumëfisheve sentencias de por vida. Toda persona tiene Derecho a la mendimin expresar. No hay que olvidar la buena gente de su Propia libertad sacrificaron një muchos Democracia y la paz nos TRAEN.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 3 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Vendet e Ulëta |Por favor, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Ajo ka apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Përfshirja e hyrjes në euro për hacer një diferenciale! Compartir ajo bueno. Por favor favorizon nuestro trabajo de caridad. Ju gjithashtu mund të përdorni Paypal, Better Place, Indiegogo ose transferencia clásico

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

vend më të mirë

 

Campagna contro l'ISIS

Fotografitë e gazetave
Video nga radio dhe televizioni
Sostenete la nostra campagna

Pixel Helper inizierà una campagna contro i finanziatori del gruppo terroristico "stato islamico", chiamato anche Daesh. Gli stati sostenitori, Arabia Saudita e Katar, devono, quindi, essere scoraggiati dal Continareare a finanziare il terroristo. Campagna lancio della nostra è stato proiezione di one bandiera dell'ISIS me lirim me kusht "Daesh Bank".

L'Arabia Saudita è konsideron lo stato finanziatore dello Stato islamico numero uno al mondo. Con questa campagna vogliamo sostenere tutte le persone che, a causa di questo denaro, muoiono, vengono dhunati o ridotti in schiavitù. PixelHELPER vuole raggiungere anche i battletenti dell'ISIS che hanno imparato sulla loro pelle cosa importanta essere in guerra per il terroristo, per invogliarli a condividere le loro terribili esperienze con gli altri.

Në questo modo, vogliamo realizzare anche un'azione anti-propagandë, edukim dhe giovani nelle scuole, një kozme rëndësishëm e luftuar për lo stato islamico. Il mondo è troppo bello per riempirlo con la lotta, l'omicidio e l'oppressione.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 4 ″]

Video e kampanjës dhe shfaqjeve televizive | Deutsche Welle, RT |


Videoja e valës gjermane:

Proiezione presso il palazzo della Cancelleria tedesca e l'ambasciata saudita con un autobus a due piani


Ndani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

Campaña kundër ISIS

Las fotos de los artículos de prensa
Radio dhe televizion informativ dhe përfaqësues
Apoyar nuestra campaña

Pixel ayudante comenzará llamado una campaña contra los financues del grupo terrorista "Estado islámico" o Daesh. Los Estados de Apoyo a Arabia Saudí & amp; Katar para el terroristo puede prevenir con this campaña para seguir financiando. El lanzamiento de nuestra campaña era la luz de la proyección de una ES bandera con las palabras “Daesh Banco” y el indikator está.

Arabia Saudite konsideron një financim superior të estado islamike në el-mund. Për shembull, ata janë të gatshëm për të gjetur një person që quhet ekstravagant për shkak të mosmarrëveshjes, dhunës dhe shfajësimit. Pixel ayudante quiere llegar a los soldados de si que han aprendido lo que realmente ai par luchar në luftë dhe terrorizmit para compartir sus terribles experiencias con otros.

Queremos llevar a cabo una acción también anti-propaganda por educar a los Jovenes en las escuelas, lo que significa para el estado para islámico luchar. El Mundo es demasiado hermosa para la Lucha llenarte de, el asesinato y la opresión.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 4 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión | Deutsche Welle, RT |


Videoja e valës gjermane:

Projeksion i lehtë mbi kancelarinë federale dhe ambasadën e Arabisë Saudite me një biplan


Por favor, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Ajo ka apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Përfshirja e hyrjes në euro për hacer një diferenciale! Compartir ajo bueno. Por favor favorizon nuestro trabajo de caridad. Ju gjithashtu mund të përdorni Paypal, Better Place, Indiegogo ose transferencia clásico

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

vend më të mirë

Promozione degli aiuti umanitari

Raporto video da radio e televisione
Mbështetja e kampanjës sonë

"Molte piccole persone in molti piccoli luoghi che fanno tante piccole cose, di fronte a questo mondo può cambiare." Questa è la nostra visione di un mondo in cui tutti possono aiutare tutti, gjithashtu se migliaia di chilometri e confina con la gente separati. Interneti ofron tutte për mundësinë e lejes për personin, por nuk do të njohësh një teknikë të re. Ndër mediat dhe aplikacionet e tua: Uniamo një Pixel Helper financim i turmës me Transmetim Drejtpërdrejtë në ndihmën globale. Aplikoni në pixel Ndihmësi për të shikuar Streamer - ndihmës avatar i pikselit tuaj - mos harroni të ndjeheni, pa mundësi të reddito. Ndihmësi i Pixel dhe molto importon në veçanti avatar të provuar dhe të ditur në via di sviluppo aiuterà anche le proprie indagini. L'avatar di pixel aiutante può anche entrate (vedere come finanziamo noi stessi) sono në esecuzione dal suo live streaming me altri avatar e quindi ancora una volta sostenere un progetto di aiuto. Questo darà loro vijnë gli avatar dei paesi più alto reddito industrializzati.

Financimi i Projekteve në drejtpërdrejtë
È semper un'idea creativa per rendere la vita più colorata, o per aiutare qualcuno e non si sa mai come li si dovrebbe financa? Con Pixel Helper transmetim i drejtpërdrejtë i financimit të grupeve për të siguruar mundësinë e vënies në zbatim. Inizia ora regolarmente il crowdfunding diretta flussi e raccogliere fondi dal tuoi sostenitori. Siete liberi di incassare le somme o për ri-investim në altri progetti në crowdfunding.

Web + aplikacion Android
Ndihmoni pixel për ndihmësin Android si një avantazh i avatarit pixel të automjetit në grado të krijoni dhe të krijoni në drejtimin e financimit të popullatës. Gli utenti della nostra piattaforma allora si può sostenere la nostra webapp e finanziare i vostri obiettivi di crowdfunding che si converte poi dal vivo. Pixel me webapp ndihmës Ndihmës l'utente për të siguruar se ju do të ndihmoni në crowdfunding progetti nga vivo, biseda direkte me pixel avutin tuaj Avatar Streaming Live dhe të merrni pjesë në piccole sasi të madhe të progeto desiderato.

Donazione di vecchi smartphone
Il nostro obiettivo è quello di consentire i pixel Helper App anche povere persone un'ulteriore fonte di reddito. raccoglie pixel pixel Ndihmës smartphone smartphone për Android guxojnë një pyetje në pikturë avatar pixel ndihmës nei paesi në përmes di sviluppo. Pixel Ndihmës për spedizione avviene. Gjithashtu një mbështetje fillestare për financimin e aksesit në internet, supozojmë se nuk kemi nevojë për një rast.
Videot e fushatës dhe shfaqjet televiziveNdani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Forma e dhurimit Indiegogo:

La promoción de la ayuda humanitaria

Radio dhe televizion informativ dhe përfaqësues
Apoyar nuestra campaña

"Mucha gente pequeña, en muchos lugares pequeños, haciendo muchas cosas pequeñas, la cara de este mundo puede cambiar." Esta es nuestra vizión de un mundo en el que todo el mundo puede ayudar a todos, një pesar milje në kilometra dhe limita con el pueblo separado. Zyra e Internetit do të operohet në ayudar a las personas dhe do të nevojitet nga teknika e re. Mediumi juaj i ri është një kërkesë: Kombinimi i një financimi të gjerë nga njerëzit me pixel me Transmisión en vivo a la asistencia globale. Për të aplikuar në ayudante tener në Streamer - ku llamamos pixel Avatarres helper - además de ayudar a la buena sensación, una oportunidad de ingresos. Ndihmësi i Pixel duhet të jetë i vlefshëm për të dhënat e veçanta të los paises dhe desarrollo también ayudarán a su propia investigación. El avatar ayudante píxel puede también los ingresos (ver cómo nos financiamos) se están ejecutando desde su emisión en directo con otros avatares y por lo tanto de nuevo apoyar otro proyecto de ayuda. Esto les dará como los avatares de los países industrializados más altos de renta.

Financación de Proyectos en vivo en
Siempre një ide kreative për hacer la vida más colorida, për para ayudar a alguien y nunca se sabe cómo se debe financiarlos? Con Pixel ayudante LiveStream që mbështetet në turneun e lojtarëve dhe lojtarëve të lojërave të futbollit në kohën e duhur. Komente për rregullisht janë duke u mbështetur në drejtimin dhe njohjen e fondeve të suksesshme. Usted atë libre de kobrar sum sums o para reinvertir en otros proyectos de crowdfunding.

Web + aplikacion Android
Con la aplicación Android pixeles ayudante se Quiere a sí mismo al avatar ayudante pixeles y puede Crear sus propios PROYECTOS de crowdfunding de transmetimin en vivo. Los usuarios de Nuestra Plataforma Entonces se puede apoyar një Nuestra aplicación web y sus Financiar objetivos de crowdfunding que se convierte Entonces en vivo. Con la aplicación de web pixeles ayudante el Usuario puede Seguir los Të ndryshme PROYECTOS de ayuda viven crowdfunding, chatear directamente con el ayudante de pixeles Avatari transmetimin en vivo Y Por soporte Pequenas cantidades el Proyecto Deseado.

Donación de viejos teléfonos inteligentes
Për këtë qëllim, ai lejon një kërkesë shtesë për ndihmën e personave të tjerë që kanë lidhje me njëri-tjetrin. Megjithatë, ju duhet të shikoni për të ndihmuar përdoruesit e telefonave të mençur Android për të parë të dhënat e tyre në social dhe të humbasë. El envío tarda píxeles ayudante. Tambien një abetare ose financim për blerjen e një internet, ku në çdo rast individuale.

Videos de la campaña y apariciones en televisiónPër favorin tuaj, krahasoni proyectos në Facebook y Twitter! Nëse përdorni apoya nuestra causa, tenderim për cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Incluso unos pocos euro për hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por favorizoni apoye nuestro trabajo de caridad. Ju do të përdorni këtë Paypal, Better Place, Indiegogo o la transferencia klasik

Cuenta para donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titullar: Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

vend më të mirë

 

Forma e dhurimit Indiegogo:

Campagne pour les prisonniers politiques

Fotografitë e artikullit të shtypit
Vidéo de reportages radio et télévision
Soutenez notre campagne

Le printemps arabe dev devio apporter un changement et commencer une nouvelle époque de la demokratik. Misri, rebelët d'antan sont les burgosurit politiques aujourd'hui. Les gens qui ont risqués leurs propres vies dans des Etats qui sont marqués en noir sur l'échelle de la liberté de la presse d'Amnesty International, sont maintenant in burg et sont oubliés par le monde. Intervistë për Ici PixelHELPER pour libérer les burgniers politiques.

Aksioni Notre première a pour objectif de mettre en lumière 13 personnes qui sont en burg depuis November 2011. The "Bahreïn 13" ont été arrêtés après les émeutes de Février 2011 dhanë kryeqytetin e Bahreïn Manana, akuzat e d'avoir comploté contre le qeveria. De nombreux États et des organeses telles qu'Amnesty International dhe Human Rights Watch vazhdojnë vazhdimisht për shpirtin e fëmijëve nënshkruajnë tortura. Të burgosurit shfaqen dukshëm në ambiente.

Profesionet ne sont pas finies alsi pour les familles. Aujourd'hui, ces personnes sont encore në burg, dhe shërbëtori i 5 anëtarëve dhe plusieurs condamnes à perpétuité. Tout le monde a le droit d'exprimer opinion djali. N'oublions pas les bonnes gens qui ont sakrifica leur propre liberté pour la democrattie et la paix.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 3 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | ZDF 37Grad, Tracks ARTE, TED X Vendet e Ulëta |Ju do të gjeni pjesëmarrësit tuaj të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese hedhin tout don nous pouvons vazhdues në përhershmëri nos kampanja. Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari për disa donacione në Betterplace

 

Kampanja: Arrêtez le commerce des armes!

Fotografitë e artikullit të shtypit
Vido e reportages radio et télévision
Soutenez notre campagne

Pour les arrêter immédiatement Eksportet de l'tanke Arabie Saoudite à, pixels Helper Projet, devant le Batiment du gouvernement et l'Ambasada de l'Arabie Saoudite, le cri "Thanx pa tanke në Arabinë Saudite."

Les Saoudites sont encore les plus klientët e rëndësishme të producteurs d'armes alemande. Au cours du premier semestrale 2015, les Eksportet d'Armes vers l'Arabie Saoudite s'élèvent à Presque milionë 180 d'euro (seulement avec la Grand Bretagne et Israël le Chiffre d'affaires një ETE plus i madh).

L'Allemagne është kampion europian i eksportit të armëve. À niveau Mondial, plutôt, occupe la TROISIEME vend derriere des Etats-Unis et la Russie. Avec l'miratim Du Gouvernement albanais, Les Armes et les Equipements militaires allemands sont aussi eksportet vargun dictatures et regjimeve autoritaires comme l'Arabie Saoudite. Tout ça ne peut pas vazhduesit. Mbi temën e të vdekurve, afishe avec la mort.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 7 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | Deutsche Welle |


Projektimi devant le bâtiment du gouvernement allemand, dans un autobus à l'imperiale.


Ju do të gjeni pjesëmarrësit tuaj të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese hedhin tout don nous pouvons vazhdues në përhershmëri nos kampanja. Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari për disa donacione në Betterplace

Campagne pour les droits de l'homme

31.05.2016 Parlement allende Genocid arméniens

Juste à temps pour le të votojë du Parlement albanais, pixels Helper një PROJETE les mots «Gjenocidi» et «Aghet" au derriere du Palais du Gouvernement à Berlin, conjointement avec en wagon Osmane avec des Arméniens Deportes que les Pareil images de l'holocauste , Puisque l'Ambasada Turque maintenant est protégée comme le Fort Knox, në një Choisi d'allumer le byrosë de la Chancelière. Ça Touche l'dëbimi et le meurtre de jusqu'à 1.5 milion d'Armenia Araméens, Asiria, et les grecs Pontiques, du Vieux Perandoria Osmane. Comme successeur de l'Perandoria Osmane, la Turquie doit admettre que ces atrocités, Malgre les Denis véhéments, ont êtes Gjenocidi un. Erdogan et ses camarades considèrent l'përdorni du mot "Gjenocidi" comme un Attaque à la Turquie moderne


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 13 ″]


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 11 ″]

29.05.2016 Projektimi devant l'ambassade turque
PixelHELPER është një botues i autorizuar nga autoritetet e huaja për të drejtën e burgut, dhe në plan të largohen nga ambasada turke në Berlin. Merrni, #Erdogan est exactement comme #Hitler në debutimin e djalit të zonës në terren në 1933. Vendet e vlerësuara janë ato që i përkasin artistëve dhe aktivistëve të disiplinave humaine të provokuara me karikaturat e tyre.

Nous que c'est Pensons complétement Legitime Comparer le debutimin du Regjimi d'Hitler à autre despotes et qui monarques gouvernent le monde aujourd'hui. Pour nous, Les chefs d'Etat de l'Arabie Saoudite, Katari, Omani, Ujë e Bahrein sont comme exactement Hitlerin. CES Tous udhëheqësit soutiennent l'esclavage avec le Système "kafala" Hiri auquel les portet kalojë sont confisqués. C'est pour Cela que leur est Interdit d'abandonner le sens le Pais CONSENS e Employeurs.

C'est comme ça que les monarkitë fonctionnent en Moyen-Orient: ILS reposent sur la mbikqyrjes Totale le sexisme et la brutalité. L'Holocauste reste un des Chapitres les plus mauvais de l'Histoire de l'Humanité. Toutefois, Les veprimet inhumaines perpétrées par nr Soi-disant Alliés en Arabie saoudite, Turquie et AILLEURS sont des plus mauvais qui passent dans le monde.

Notre Campagne kontrrollo despotes e monarques soutien les droites humaines dhe libération des prisonniers politikques. Lajmërimi i liderëve dhe Hitlerit është një rrëfim i rëndësishëm i këtij kalimi që kalon si pasojë e pas lutjes.

Njoftimi i Notrit tërheqë vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe një sërë çështjesh në lidhje me pyetjet e humanitarë të rëndësishme në lidhje me pasojat. Partagez en Facebook! Ju nuk mund të shkaktojë, në serait très përmbajtjen e marrjes së donacioneve, të cilat janë të lejuara për të vazhduar me kampagne. Memo peux euro peuvent faire la différence! Soutenez notre travail!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Hidh bubullimë:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banque: Sparkasse Magdeburg
Titullar: fitimprurës PixelHELPER Foundation

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”all” sort_by = ”pic_id” animation_effect = "kërcej" album_title = "e vërtetë" album_id = " 10]

Fotografitë e artikullit të shtypit
Reportazhet e radios dhe tele-vizionit
Soutenez notre campagne

1,8 milion de “moderne të shkallëve moderne” les Stades au Katar, organizim por jo fitimprurës Pixel Helper veut une karikaturë e artit lumière, sur le portail du bâtiment de l'ambassade në Berlin, se référer à ces shkelje des droits de l'homme. hôte de la Coupe du Monde Katar një premtim i améliorer kusht kushteve të travailleurs migrantëve. Sur qui, cependant, rien n'a changé. Në l'hébergement pue d'excréments, les travailleurs sont privés de leurs droits.

Le soi-disant système kafala permet aux entreprises d'interdire à leurs jobsyés avec le changement d'emploi ou de quitter le pays. Punëdhënësit e punësuar paraprakisht pjesërisht pas pasporteve të leurs punësojnë dhe de le le remettre uniquement lorsque le kontrat skadojnë à nouveau. Sipërmarrësit lokalizojnë pasuritë e vazhdueshme të lirimit të shoqërive të au- tres dhe për të shmangur pëlqimin e biznesit tuaj. "De nombreux travailleurs reocoivent souvent aucune récompense pendant des mois et sont toujours contraints de travailler en les menaçant avec une perte complète de salaire ou d'exulsion." Dit le chercheur qatari d'Amnesty International en Allemagne, le temps Regina Spöttl.

Selon l'ONU, le Katar a le plus haut taux de travailleurs migrantë dans le monde, donc sont bazohet në popullsinë totale prej 88% të popullsisë së origjinës. Migrantët e punës étrangers poursuivre les travaux pratiquement tous les manuels and tous les projets de ndërtimit dans le petit état de, y compris la construction de tous les stades pour la coupe du monde 2022. les travaux pratiques est dans la culture du Katar, influencé par l'émirat de tradita, désapprouvée.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 6 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | Deutsche Welle, RT |Do të keni partager që nuk kanë projekte në Facebook & amp; Cicëroj! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese hedhin tout don nous pouvons vazhdues në përhershmëri nos kampanja. Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Do të duhej të përdorej PayPal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari për disa donacione në Betterplace

 

Promovim de l'aide humanitaire

Reportazhet e radios dhe tele-vizionit
Soutenez notre campagne

"Beaucoup de petites gens dans beaucoup de petits endroits qui font beaucoup de petites choses, le visage de ce monde peut changer." Telle est notre vizion d'un monde dans lequel tout le monde peut aider tout le monde, même si des miliers de kilomètres et des frontières les personnes séparées. Interneti ofron reklama për shanset d'aider les gens dans le besoin de nouvelles. Nuk do të aplikoni për një aplikim tjetër: Kombinoni të ndryshme për Pixel Helper, mbikqyrjen e fondeve të njerëzve nga Transmetimi i Drejtpërdrejtë i Bankës. Pikselë të aplikimit për Ndihmës Ndihmojë shmangien e Streamer - pixelë të ndryshëm ndihmës pixel Avatarë - dhe plus ndjenjën e ndjenjave, pa mundësi të të ardhurave. Pixel Helper është shumë i rëndësishëm për avatarët, të cilët marrin pjesë në pagë, për të mbështetur rregullat e ndihmës për legjislacionin e duhur. Le të ndihmojë ndihmësin e pikselit avatar të çështjes së hakmarrjes (komenti juaj tani është i vlefshëm) sont en cours d'exécution de son livestream avec d'autres avatars et donc soutenir à nouveau un autre projet d'aide. Cela leur donnera gjithashtu avatarë të paguanit për industritë e ardhshme.

Projekti Financave en streaming direct
Vous avez toujours une idée céative pour rendre la vie plus colourée, ou pour aider quelqu'un et que vous ne savez jamais comment vous devez les financer? Investimi i gjerë i Avec Pixel Helper LiveStream për të siguruar mundësinë e mbajtjes së detyrave për mirëmbajtjen e ideve tuaja. Fillimi i mirëmbajtjes së rregullave të votimit fluksi i financimit të turmës drejt partizanëve të drejtpërdrejtë dhe të kërkuar për fondet tuaja. Vous êtes libre d'encaisser vos sommes ou de réinvestir dans d'autres projets de crowdfunding.

Ueb + aplikacion Android
Pikselë të tjerë Ndihmoni aplikacionin Android që ju ndihmoni pikselët aux avatar dhe ndihmoni për krijimin e fondeve të huaja Stream Live. Shfrytëzuesit e notre pjatë-forme, që mund të përfitojnë nga soutenir notre webapp dhe financuesit e tyre për objektet e financimit të fondeve nga ju do të konvertohen në mënyrë të drejtpërdrejtë. Pixel nga webapp Ndihmojë ndihmësin tuaj të ndihmës për ndihma të ndryshme për financimin e projekteve të drejtpërdrejta, drejtimin e drejtpërdrejtë të avokatëve të pixelëve ndihmës Avatar në transmetim të drejtpërdrejtë dhe mbështetje të imazheve të imëta.

Don de vieux smartphones
Shënoni objektin tuaj të vlerësuar me pixel aux pixel për ndihmësin e personave, personat australianë marrin burimin e suplementit të fitimit. pixel donue pixel Ndihmë për smartphone smart Android hedh donner ces avatar të pixel auxiliaires regjistrime dans les pays en paketim. Paraqitni pixel L'exhedition Ndihmës. Aussi dhe kryeministri sutien financier hedh aksesin në internet, nën supozimet e dans le cas individualuel.

Vidéos de campagne et apparitions à la télévisionJu do të gjeni partnerë të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese derdhin vazhdimësi të domosdoshme të domosdoshme të kampanjave.
Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari për disa donacione në Betterplace

 

Fushata kundër Oligarkisë Greke

Shtrati i demokracisë është një oligarki

Pavarësisht nga recesioni shkatërrues ekonomik, pavarësisht "reformave", Greqia është ende në mënyrë të vendosur në duart e oligarkëve. Politika e kursimit po zbaton vetëm këtë status quo, duke rritur fuqinë e pakta mbi shumë. Me bekimet e trojkës, asetet shtetërore po privatizohen dhe shiten.

Big Brother është duke shikuar qytetarët e 1984 të Orwell. Në postera dhe ekranet masive, duke treguar të gjithë ata që janë bosi: një shtet mizor, totalitar. Bosi i sotëm, ai që drejton gjërat, është shumë më i fshehtë, i ulët, i fshehur. Ne jemi PixelHELPER dhe erdhëm në Athinë këtë shkurt për të ndriçuar një dritë masive në këto fytyra të harruara. Ne jemi këtu për të nxjerrë në pah padrejtësinë e madhe kundër popullit grek. Parashikimet Orwellian në "republikë federale" të OPAP, Motor Oil Hellas dhe parlamentit grek, vënë në skenë nga pixel ndihmës, shërbejnë për të krijuar një efekt të ndihet në greqisht dhe mediave ndërkombëtare për të sjellë fuqinë fshehur e oligarkëve të parat. Ndërhyrja jonë përqëndrohet në dy figura qendrore në lidhjen greke të energjisë.

[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” img_in_row = ”3 ″ shfaqje =” të gjitha ”sort_by =” të rastit ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” false ”album_id =” 18]

Dimitris Melissanidis, me nofkën "Tigër", së bashku me një konsorcium çek të investitorëve, ishte në gjendje të blinte monopolin e lojërave të fatit në pronësi të shtetit OPAP për një pjesë të vlerës së tij aktuale. Procesi i shitjes së OPAP nuk vihet në pikëpyetje nga media greke, pasi konsiderohet se OPAP ka një nga buxhetet më të forta, në mos më të fortat, të medias [II1] në Greqi, duke e bërë fuqinë e saj brenda mediave kryesore Greke të duket e pakufishme. Gazetarët që vënë në dyshim fuqinë e Melissanidis frikësohen dhe kërcënohen madje me jetën e tyre.

Vardis Vardinogiannis dhe familja e tij konsiderohen si një "shtet brenda shtetit". Thashetheme të besueshme janë konsideruar si arsyeja kryesore përse ishujt grekë kryesisht drejtohen me gjeneratorë të naftës të pista dhe të shtrenjta në vend të burimeve të ripërtëritshme të energjisë së pastër. Klauzola e Vardinnogiannis 'nuk është e diskutueshme në Greqi, pasi ato janë dy kanale kryesore televizive, ekipe të futbollit dhe më parë sektori bankar.

PixelHELPER kërkon që Greqia të kthehet në demokraci. Me anë të zbatimit të ligjeve të ashpra në lidhje me financimin e partive politike dhe financat personale të politikanëve. Skandali i Novartis, i cili po zhvillohet aktualisht dhe përfshin politikanët e rangut të lartë (duke përfshirë Kryeministrin, Kryeministrin Antonis Samaras), nënvizon se sa e rëndësishme është kjo çështje. Për fat të keq, komiteti i transparencës i parlamentit grek, i kryesuar nga kryetarja SYRIZA Tasia Christodoulopoulou, vazhdon të mbrojë interesat e politikanëve të majtë dhe të djathtë. Në një raport të publikuar kohët e fundit, komiteti i kritikon partitë politike për praktikat e tyre. Kjo është e papranueshme dhe tregon se si të bëjmë gjëra në botë.

PixelHELPER kërkon që privatizimet e tanishme të shqyrtohen dhe të rivlerësohen, për të siguruar një kompensim të drejtë për popullin grek. Një hetim i pavarur duhet.

Ne ishim në solidaritet me popullin grek në luftën e tyre kundër oligarkëve që janë parazitë brenda një vendi që ka më shumë se një të tretën e jetesës së tyre në varfëri. Korrupsioni plutokratik duhet të përfundojë tani, ose kurrë nuk do të ketë një shans për rimëkëmbjen e vërtetë për Greqinë.

Fondacioni PixelHELPER është një kolektiv ndërkombëtar, jofitimprurës, artist dhe një nga inkubatorët politikë më inovativë të artit të veprimit përreth. Ne e shohim Artin si diçka që duhet të provokojë dhe rebelohet, si një formë e vetë-sigurimit shoqëror në frymën e iluminizmit. Fushatat tona tregojnë mundësitë e artit si fuqia e pestë në një vend.

Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të vazhduar fushatën tonë në Greqi. Dhuroni përmes #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv ose https://PixelHELPER.org/de/Spenden

Për donacionet jashtë botës dixhitale:
Dhurimi:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Pronar: fitimprurëse PixelHELPER Foundation
Tema: Financimi për Artin dhe Kulturën

Shtypje falas. Kërkohet kopja e kuponit. ju lutemi përmendni "Fotografi i shtypit: Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Shpalosja e mbikëqyrjes globale NSA

fotot e artikujve të shtypit
video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Pas projeksioneve dritë 13 dhe presionit të përhershëm në Medien, shefi i CIA-s u largua nga Gjermania. NSA në da House ose Stasi Bashkuara të Amerikës, mbulim global,
ZDF 37 ° në historinë e mbulimit në pasqyrë (Pakti)

Oliver Bienkowski: Të provohet kundër spiunimit të të dhënave tona. Mediat e shumta raportuan mbi të. Këtu është një pasqyrë e videove tona. Raportet e shtypit mbi këtë temë mund të gjenden në Google News. Ne e mbajmë këtë në ditët e ardhshme këtu.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 1 ″]

Video të fushatës dhe paraqitjet televizive | Deutsche Welle |


Oliver tregon në një Talk TED në faqet më të ulët transbordimit, projektet me të cilat ai është i punësuar: festival dritë art, aktivizmi, për shembull, karikatura Drita kundër Arabisë Saudite, NSA, etj, dhe media thatë për të sjellë shikimit të pastrehëve dhe Çështje të tjera që janë injoruar nga mediat.

Në një dokumentar të shkurtër në ZDF 37 ° tregoni pikselët Helper & Oliver, ndërsa ai organizoi projeksionin e dritës në Ambasadën Amerikane në Berlin. Nga mbledhja nga projektori i tij në një bunker në Dusseldorf, takimi me shtypin, te projeksioni aktual nga karikatura e artit të dritës "NSA in da house" që duhet të përfundojë me mbërritjen e policisë.

Ndihmës Pixel në gjurmët ARTE. Projeksion i dritës në Shërbimin Federal të Inteligjencës, Berlin.Kjo video e shkurtër tregon një sulm të lehtë, Oliver ka organizuar në ndërtesën e Shërbimit Federal të Inteligjencës në Berlin. Projeksioni tregon "BMW në vend të BND" për të protestuar ndaj metodave të monitorimit që zbatojnë shërbimet sekrete kundër popullatës.

[Ut_video_youtube url = "A2Yb3gWmm2I"] Ndihmëse Pixel me Kim Dotcom në Ambasadën Amerikane. Stasi i Bashkuar i Amerikës. Botuar në Der Spiegel “DerPakt”. një veprim kundër Ambasadës Amerikane në Berlin do të tregohet në këtë video shtëpiake. dritat në mur: "United Stasi of America", por vetëm derisa të vijë policia.

WDR në orën aktuale mbi pixel Helper, BND dhe NSA. Në këtë ekstrakt nga WDR Ora aktuale nga 15.07.2013 raportoi gazetarin në projeksionin e dritës së logos "United Stasi of America", aktivistët anonimë kanë organizuar konsullatën Amerikane.

projeksion i dyfishtë LIVE WDR Studio e Anke Engelke. Kjo video e bërë në shtëpi tregon se si rrëshqitjet e etiketuara "NSA in da house" janë instaluar dhe janë konfiguruar para Ndërtesës së KB në Bon dhe Vjenë.

dritë që projekton ambasadën amerikane në Hamburg, pedali takon anijen e policisë. Video tregon Oliver dhe ndahet në një fermë të bukur austriake, duke thirrur austriakët, për të protestuar ndaj NSA në Vienë. Pas kësaj, ata janë të vendosur në Hamburg para Shteteve të Bashkuara, të cilat ata arritën me anije. Ju konfiguroni një flamur austriak, ku NSA është në logon. Veprimi përfundon si çdo tjetër: me policinë.

Po skanojmë! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank. Video shpjegon se si Oliver dhe ekipi i tij kanë pikturuar trupin nga një i ri për të bërë një ofertë speciale në "Schlag den Raab" në Këln. Në trupin e parullës "Po ne spiunojmë" dhe Obama ishte pikturuar fytyrë. Aksioni fatkeqësisht u zbulua menjëherë nga sigurimi.

Projeksionet tona të lehta tërheqin vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe sigurojnë që këto çështje të rëndësishme humanitare të mos harrohen. Ju lutemi ndani projektet tona në Facebook! Nëse i mbështesni kauzat tona, ne do të jemi mirënjohës për çdo donacion, i cili na lejon të vazhdojmë fushatat tona. Edhe disa euro bëjnë diferencën! Ndarja është e kujdesshme. Ju lutemi mbështesni organizatën tonë jofitimprurëse. / Fuqishëm>

donacionet:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Emri i llogarisë: organizata jofitimprurëse e Fondacionit PixelHELPER
Më shumë informacion në https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Mënyra më e mirë e donacionit

fushatë për të burgosurit politikë

fotot e artikujve të shtypit
video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Pranvera Arabe duhet të sjellë përparimin dhe të fillojë një epokë të re të demokracisë. Por rebelët e sotëm janë të burgosurit politikë sot. Njerëzit kanë rrezikuar jetën e tyre në Amnesty International. Këtu Pixel Helper dëshiron të ndërhyjë dhe të burgosurit e lirë politik.

Veprimi ynë i parë do të sjellë përsëri në dritë 13 persona që janë në burg që nga nëntori 2011. "Bahrain 13" u arrestuan pas trazirave të shkurtit 2011 në kryeqytetin Bahraini Manana, për të nxitur padinë e komplotit qeveritar. Shumë shtete dhe organizata të tilla si Amnesty International dhe Human Rights Watch gjithashtu tregojnë vazhdimisht për torturat. Të burgosurit ishin dukshëm të dëshpëruar.

Dëgjimi i shqetësimeve. 5 vjet për dënime të shumta të jetës. Gjithkush duhet të shprehë të drejtën për mendjen e tij / saj.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 3 ″]

Video të fushatës dhe paraqitjet televizive | Deutsche Welle |


projektim të lehtë në Kancelarinë Federale dhe Ambasadën Saudite me një biplan


Projeksionet tona të lehta tërheqin vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe sigurojnë që këto çështje të rëndësishme humanitare të mos harrohen. Ju lutemi ndani projektet tona në Facebook! Nëse i mbështesni kauzat tona, ne do të jemi mirënjohës për çdo donacion, i cili na lejon të vazhdojmë fushatat tona. Edhe disa euro bëjnë diferencën! Ndarja është e kujdesshme. Ju lutemi mbështesni organizatën tonë jofitimprurëse. / Fuqishëm>

donacionet:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Emri i llogarisë: organizata jofitimprurëse e Fondacionit PixelHELPER
Më shumë informacion në https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Mënyra më e mirë e donacionit

fushatë kundër armëve

fotot e artikujve të shtypit
video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Për një ndalim të menjëhershëm të eksporteve të tankeve në Arabinë Saudite pixel Ndihmësi i projektuar së bashku me protestën e Aksionit - Ndaloni tregtinë e armëve, fjalët "Faleminderit asnjë tank për Arabinë Saudite" në Kancelarinë Federale dhe Ambasadën e Arabisë Saudite.

Sauditët janë ende ndër klientët më të rëndësishëm të kompanive gjermane të armatimit. Në gjysmën e parë të vitit 2015, eksportet e armëve janë aprovuar me vlerë gati 180 milion euro në Arabinë Saudite - me Britaninë dhe Izraelin ishin operacione edhe më të gjera.

Gjermania është kampion evropian në eksportin e armëve. Në të gjithë botën, ajo mbetet prapa SHBA dhe Rusisë në vendin e tretë. Me miratimin e Qeverisë Federale, armët dhe pajisjet ushtarake gjermane janë furnizuar në diktaturat dhe regjimet autoritare si Arabia Saudite. Kjo nuk mund të vazhdojë. Ne duam ta vendosim dyqanin me një fund të vdekjes.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 3 ″]

Video të fushatës dhe paraqitjet televizive | Deutsche Welle |

projektim të lehtë në Kancelarinë Federale dhe Ambasadën Saudite me një biplan


Projeksionet tona të lehta tërheqin vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe sigurojnë që këto çështje të rëndësishme humanitare të mos harrohen. Ju lutemi ndani projektet tona në Facebook! Nëse i mbështesni kauzat tona, ne do të jemi mirënjohës për çdo donacion, i cili na lejon të vazhdojmë fushatat tona. Edhe disa euro bëjnë diferencën! Ndarja është e kujdesshme. Ju lutemi mbështesni organizatën tonë jofitimprurëse. / Fuqishëm>

donacionet:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Emri i llogarisë: organizata jofitimprurëse e Fondacionit PixelHELPER
Më shumë informacion në https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Mënyra më e mirë e donacionit

Fushata: Stop tregtisë së armëve!

Ndal Fushatën e Tregtisë së Armëve

Galeria e fotografive të artikujve të shtypit
Video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Familja Oetker po përgatitet

Ndërsa ushtria në Siri shkon në luftë kundër IS dhe bota ka frikë nga tregjet e Krishtlindjeve të sulmeve terroriste, të pasurit investojnë në kompanitë e armatimeve të Gjermanisë. Kohët e fundit, disa aksionarë të Dr. Ing. Gusht Oetker KG përfshirë në blerjen e ESG Elektroniksystem- dhe Logjistikës GmbH, biznesi i të cilit fushat e vetëm të përfshijnë aeroplanë luftarakë gjermane. Industria e mbrojtjes nganjëherë është një fushë e vështirë investimi. Edhe pse tregu ka të ngjarë të jenë të siguruar, jo më pak nga shumica e eksporteve të armëve dhe misionet ushtarake, por të biznesit të sigurisë menduar shkopinj deri shumë gjak.

Përdorni artin e lehtë për të ndezur flakën mesatare

Pixel Helper ka vendosur veten në Advent heshtur qëllimin për të tërhequr vëmendjen për këtë investim nga familja Oetker. Kështu zënë periudha para-Krishtlindjeve kur blejnë përbërësit për cookie e Krishtlindjeve nuk do të shkojnë poshtë këtë mesazh të vogël paqësor, BIENKOWSKI ka nisur veprime të ndryshme protestës. Për shembull, artisti i dritës parashikoi një doktor Oetker logo në formë shell dhe nënshkrimi "mish për top" për fasadën e kompanisë së Dr. Oetker në Bielefeld. Ajo mund të ketë qenë vetëm një dritë pak më tej në qiellin e natës Bielefeld që ndriçuan rrugët dekoruar festively, por këtu ajo është në lidhje me vëmendjen e mediave. Ajo është në këtë kuptim BIENKOWSKI testuar në llastiqe Channel e famshme në YouTube me Jörg Sprave një top shtëpi puding.

Lufta si çështje private

Dhe çfarë reagimesh bënë të gjitha këto? Në fund të fundit, në ndërkohë ishte një deklaratë zyrtare e kompanisë Bielefeld. "Investimi është një çështje private e dy anëtarëve të familjes dhe nuk ka të bëjë me kompaninë. Oetker ", sipas një raporti gazete të Neue Westfälische Zeitung. Dhe kështu Bienkowski solli në grevën e ardhshme kundër Oetker familjes për të arritur ndërgjegjen e tyre. Çështja nëse ai është pronar i kompanisë së Dr. med. Oetker i takon biznesit të armatimit për t'u përfshirë, këtë herë ishte sheqer i ëmbël dhe absolutisht pa shije nga Kori i Berlinit.

A mund të jetë më e ftohtë se pica juaj e ngrirë?

Kështu, nga Rolf Zuckowskis Backhit "Në furrë e Krishtlindjeve" ado kritike shoqërore "në armët buke". Fëmijët pyesin familja Oetker është: "Ku është morali shkuar" do të prezantohet Shit veprimit së bashku me artistin Berlin HipHop Vokalmatador. Por jo vetëm në aspektin e teknikës vokale dhe përmbajtjes, pamja ka shumë për të ofruar, stadiumi është i vërtetë. Me maskat e derrit para një kutie të gjatë prej druri 1,45. Në këtë sfond të pashëm, të paktën Richard Oetker duhet të kalojë gëzimin e biznesit të armatimit. Në fund të fundit, ky fund 1976 u rrëmbye në një kuti të tillë dhe u mbajt i burgosur. Rrëmbyesi kishte një maskë derrash. A është veprimi pa shije? Sigurisht. Por sa pjekje përfunduar mixes ajo merr të harrojnë të kaluarën e tij dhe për të investuar në marrëveshjet e armëve, siguruar prodhimet e tyre para gati vjet 40 gati për vdekjen e tyre?

Një ndalim të menjëhershëm të eksporteve tank në Arabinë Saudite pixels Helper projektuar në bashkëpunim me britmës Veprimit - Stop tregtinë e armëve, e "Thanks ka tanke në Arabinë Saudite" fjalë në Kancelarinë Federale dhe Ambasada e Arabisë Saudite.

Sauditët janë ende në mesin e konsumatorëve më të rëndësishme të kompanive të armëve gjermane. Në gjysmën e parë eksportet 2015 armëve janë miratuar me vlerë pothuajse 180 milionë euro në Arabinë Saudite - me Britaninë dhe Izraeli ishin edhe të biznesit më të gjerë.

Gjermania është kampion evropian në eksportin e armëve. Në mbarë botën, ajo merr vendin e tretë prapa SHBA dhe Rusisë. Me miratimin e qeverisë federale, armët dhe armatimet gjermane ofrohen gjithashtu për diktaturat dhe regjimet autoritare si Arabia Saudite. Kjo nuk mund të vazhdojë kështu. Ne duam t'i japim fund biznesit me vdekje.

Lexo më shumë

Zombies pa kufij Crowdhelp

Humanizmi si një përvojë interaktive në livestream, shpërndarja përmes emoticons në Facebook. Zombies nuk di ndonjë racë, ngjyrë apo fe. Vetëm trurin! Projekti Zombies without Borders e sheh veten si një platformë ndërvepruese e ndihmës. Emri është derivat i një numri kompjuterësh mumje që kontrollohen nga jashtë. Aspira jonë nuk është asgjë më pak se një zgjidhje për katastrofat humanitare duke interaktive duke ndihmuar shikuesit përmes fluksit të jetesës. Qëllimi ynë: Livestream nga ora 24 nga pikat fokale të botës. Shoqërohet gazetarëve në zonat e shpërndarjes së ndihmave, në kampin e refugjatëve ose gjuetisë kontrabandues në Parkun Kombëtar Kruger, mundësitë kontrollit tonë Swarm janë të pakufishme mjet jonë ishte: emocion Ikonat e Facebook kontrolluar ndihmën Swarm dhe të vendosin se çfarë është bërë.

Qëllimi i Zombies Without Borders është pra në shumë vende, duke përdorur teknologjinë e zhvilluar, duke përfshirë baterinë mobile që mbante rroba; kontrollet e brendshme pa tel kamera, software interaktive bazës së të dhënave për kontrollin tufë, shtesat për kontroll LIVE STREAMING grupeve RTMP Facebook mëdha të njerëzve për qëllime pozitive nëpërmjet shfletuesit për të zgjidhur problemet të rëndësishme të kohës.

Vendet e para në transmetimin e drejtpërdrejtë janë Senegal, Dakar & amp; Afrika Veriore. PixelHELPER dëshiron të nisë një vendndodhje të drejtpërdrejtë në Ceuta. Ne gjithashtu duam të ndërtojmë mundësi punësimi të tilla si një fermë algash në një vend në Ceuta dhe në anën tjetër në Marok. Prodhoni produkte së bashku me refugjatët për t'ju dhënë një të ardhme të mirë në kontinentin Afrikan. Gjithçka në rrjedhën e drejtpërdrejtë, ju keni qenë gjithmonë aty dhe vendosni se çfarë do të ndodhë. Secili vend do të shfaqet në transmetimin e drejtpërdrejtë gjatë ditës, një televizion interaktiv me qëllim për të përmirësuar botën përmes ndihmës së tufës.

Teknikisht, funksionon në mënyrë që të fillojmë një transmetim të drejtpërdrejtë me kontrolle transparente dhe më pas të ftojmë punonjësit përkatës të "Zombies pa kufij" në transmetimin tonë. Kështu që ne mbajmë një vëzhgim të koreografisë së kontrolleve interaktive dhe reagojmë shpejt ndaj ndryshimeve në rrjedhën e drejtpërdrejtë në vendin e krizës.

Për donacione jashtë Facebook-ut ju lutemi përdorni faqen tonë të internetit:
Form Forma e dhurimit: https://PixelHELPER.org/de/spenden

Donacione alternative:

paypal
paypal@PixelHELPER.tv
analog:
Dhurimi:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Pronar: fitimprurëse PixelHELPER Foundation

Foto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafika dhe logoja: https://web.facebook.com/SNOB.desillruction

"Agjenti i Pastrimit të Parave për të gjitha donacionet e pranuara nëpërmjet këtij veprimi:

Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH
Steindamm rrugë private 3, 39114 Magdeburg
Gjykata e Qarkut Stendal HRB 22168
Drejtori Menaxhues: Z. Oliver Bienkowski
Numri i telefonit: 0049 163 71 666 23

Kur refugjatët të arrijnë në kufijtë e jashtëm të Evropës, dikush më mirë për t'ju ndihmuar të gjeni rrugën tuaj në Evropë më mirë. Një mundësi pune për refugjatët në vend. Me një fermë më të madhe algash, një të ardhme mund t'u ofrohet refugjatëve të ardhur në kontinentin e Afrikës së Veriut. Qendra e ndihmës ka për qëllim fëmijët e traumatizuar, ka qenë refugjatë dhe kërkues të tjerë të azilit, të cilët ne duam të marrim nga dora dhe të bëhemi një përgatitje integrimi. Azili është një e drejtë njerëzore. Këta janë njerëz që largohen nga lufta, të cilat kryesisht drejtohen me armë të eksportuara gjermane. Ne evropianët kemi një angazhim humanitar për t'u kujdesur për njerëzit në kufijtë e jashtëm të BE. Nëse BE dështon, detyra duhet të merret nga OJQ-të.

Fushata për muslimanët e Uigurëve në Kinë / Të drejtat e njeriut

PixelHELPER mbështet pavarësinë e Ujgurëve, Hong Kongut, Tajvanit dhe Tibetit

Lironi Uighurs

Përkujtimore Uguriane në Marrakech

AMë 29.07.2019 korrik 1 ne botojmë videon e parë të memorialit tonë Ujgur në # Marrakech, ne u shkruam të gjitha gazetave arabe atë që kishim bërë dhe nuk morëm përgjigje vetëm pasi u thamë gazetave që rreshti i parë i memorialit është për hebrenjtë homoseksualë të lënë memoriali si "Memoriali i Holokaustit i Marrakech" në historinë marokene. Urrejtja kundër solidaritetit me Ujgurët Myslimanë triumfoi. Deri më sot, asnjë vend mysliman në botë nuk i mbështet Ujgurët aq sa u nevojiten. Shpresojmë që në 100 vjet përkujtimi i parë për popullin musliman turq të Uigurët të jetë një pikë kthese në solidaritetin e vendeve muslimane me Uigurët.

Së bashku ne duam të rindërtojmë çdo ndërtesë që shkatërroi Kinën në vendet e tjera dhe ta lëmë atë në shtetin përkatës me qëllim që të mos e lejojmë Kinën të shkatërrojë kulturën Ujgure.

Nëse kinezët do të shembnin 1000 kisha, do të kishte indinjatë të madhe në Evropë. Një zjarr në një rreze katode mund të ndezë solidaritetin mbarëbotëror këtu. 1000 xhami dhe kisha të krishtera janë shkatërruar tashmë në Kinë. Ne u kemi ofruar të gjithë Ujgurëve t'i rindërtojnë ato si një kopje të saktë jashtë vendit në mënyrë që të krijojnë solidaritet për njerëzit e shtypur Myslimanë në të gjithë botën. Fatkeqësisht, shumica e ujgurëve janë në arrati ose në kampe kineze të riedukimit dhe janë të varfër. Kjo është arsyeja pse ne krijuam një mbledhje fondesh GoFundme. Në varësi të sa mbledhim, ose ndërtojmë një bibliotekë, një xhami ose një varr.

Kina ka shkatërruar mbi 3 xhami, varre dhe faltore në 1000 vjet. Pekini shkatërron në mënyrë sistematike kulturën dhe fenë e Ujgurëve Myslimanë. Imazhet satelitore tregojnë një pamje të tmerrshme. PixelHELPER do të japë një shembull dhe do të rindërtojë varrin e shkatërruar Iman Asim në malet marokene me një pllakë që përkujton shkatërrimin nga kinezët. Më shumë informacion në lidhje me projektin

Ne kërkojmë demokraci në Kinë. Dhe zotëroni vende për ujgurët, Hong Kongun, Tajvanin dhe Tibetin. Partia Komuniste duhet të shpërbëhet menjëherë. Pëllumb i projeksionit të dritës

Ne kërkojmë liri fetare në Kinë, respekt për të drejtat e njeriut dhe zgjedhje demokratike për një të ardhme më të mirë. Të gjitha xhamitë duhet të rindërtohen në kurriz të Kinës, të gjitha ato #Uiguren Duhet të jeni të lirë të praktikoni besimin tuaj.

Kurdoherë që një evropian dridhet, një Ujgurë dridhet nga tortura. Në Kinë, Islami është i ndaluar, një ëndërr për idiotët e krahut të djathtë. Xhamitë 200 u shkatërruan, kinezët duan të dinë për garnix. Bllokohet ujgurët, dhe qeshni në grusht. Kushdo që beson në Allahun në Kinë, i nxjerr fëmijët e grabitura nga gjumi.

Dhe pastaj të gjithë muslimanët janë zhdukur, thotë Xi Jinping që ishte shumë e bukur. Sepse i keni shikuar të gjitha shtetet, por paratë e Kinës që mund të keni. Por pastaj ju duket sikur edhe larg, ndërkohë, Uigure është në fëlliqur. Një Kur'an është bileta për kampin e stinës së torturës për kampin e përqendrimit.

Uji trurin e Ujgurit, Muhamedi nuk do ta lejonte këtë. Ngrihuni në murin e Kinës dhe shtrihuni, pritni. Do të dërgonte kalorësit e tij në Hong Kong, Tibet dhe më pas. Të gjithë muslimanët do të mblidheshin prapa dhe Xi Jinping do të dilte një. Në Kinë nuk ka demokraci dhe asnjëherë asnjëherë islamofobia.

Me anë të kampeve të rikultivimit dhe monitorimit të ngushtë, qeveria qendrore kineze po përpiqet të parandalojë trazirat në provincë. Ekzistenca e objekteve të tilla u konfirmua zyrtarisht nga qeveria në tetor 2018, por në të njëjtën kohë mohoi këto akuza për keqtrajtim atje.

Për Ujgurët, një Turkvolki musliman në provincën kineze të Xinjiangit, ka ndryshuar shumë gjatë viteve të fundit (foto nga 22.09.2013, rrënojat e një xhamie të shkatërruar në Kashgar). Por edhe udhëheqja politike në Pekin duhej të kuptonte se provinca më e madhe në Perëndim të Republikës Popullore nuk merr një kontroll.

Politikat kineze në Xinjiang janë të ngjashme me ato në Tibet budiste: kinezët etnikë dhe kompanitë e tyre janë në shënjestër. Po ashtu ata përfitojnë kryesisht nga programet e infrastrukturës qeveritare dhe investimet. Në shkolla, gjuha lokale po zhduket gjithnjë e më shumë nga Mandarin. Pra, Ujgurët ikin në fenë për të ruajtur identitetin e tyre. Sa më shumë që qeveria e shtyp Islamin, aq më radikal bëhet.

Ne kërkojmë lirimin e menjëhershëm të të gjithë ujgurëve dhe prezantimin
liria e fesë në Kinë. Gjithkush mund të besojë atë që dëshiron, në përbindëshin spageti fluturues ose në një nga fetë e botës. Kina duhet të ndalojë parandalimin e popullit të saj nga ushtrimi i lirisë fetare. Liria e fesë është pjesë e kushtetutës gjermane - kushtetuta kineze duhet ta marrë këtë si shembull.

Livestream swarm ndihmon zhvillimin e softuerit

Ndihma e Livestream swarm. Software për koordinimin e veprimeve në ngjarjet publike

Me instalimin e softuerit PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe në një vend në Afrikën e Veriut, ne kemi krijuar fakte për një gjyq në terren të projektit tonë. Ne tani mund të punojmë për problemet e kontinentit afrikan me softuerin tonë të ndihmës. Ne kemi krijuar vende pune të ndryshme interaktive në faqen tonë interaktive të prodhimit. Një dyqan qepjeje, një stacion saldimi, një furrë buke, një mbarështim algash, 3 kilometra të kabllove të rrjetit lidhin kamerat 20 së bashku për të treguar shikuesit tanë gjithmonë fotografitë më të fundit të prodhimit të gjallë.

Shtylla e kamerës hidraulike 15 metra në pjesën e pasme me kokën e kamerës 360 gradë & WiFi

Vizitat në fermë janë shumë të vështira, më së paku me qira, por vetëm shesin

Kuzhina 23.06.18 supë arriti në Marok

Kemi çuar kuzhinë tonë të përparuar të Progresit për njerëzit e uritur 600 në Marok. Kuzhina është në dogana për dy javë dhe ne ende kemi për të shkaktuar, kostoja arrin në rreth 400 €. Karroca portokalli me mjete për Spirulina Farm tonë është tashmë në Marrakech. Ne jemi duke kërkuar për një fermë për të ndërtuar Spirulina Farm. Donacionet e ulëta totale prej rreth donacioneve 2500 € në 2017 ne mund të lëvizin vetëm gradualisht në projekt përpara. Ne presim një qira prej së paku 600-1200 € varësisht nga vendndodhja e fermës. Siç kemi fast Internet 4G duhet në fermë ne duhet të bëjmë një test shpejtësi në çdo vend, si ne më vonë atje të paktën 20 IP kamera të brendshme të rrjedhshëm, dhe për të dërguar dy rrjedhave të jashtëm të Facebook dhe dridhje.
Disavantazhi i madh është se ka shumë pak ferma që nuk janë mbjellë me pemë ulliri deri në majë, por kanë një zonë të hapur me energji elektrike dhe ujë.
Ne kemi shikuar tashmë në fermat 10 dhe i vetmi që ishte i përshtatshëm ishte në shitje për 80.000 € të ofruar dhe jo me qira.

18.06.18 Doganat ende mbajnë kuzhinë, tanke janë më të lehta për tu eksportuar

Shifrat dhe investimet aktuale

Ne aktualisht kemi mbi 25.000 € investuar për të sjellë në mjetet për Spirulina Farm dhe 25.000 € në kostot e logjistikës, duke blerë një makinë dhe rreth pajisjet tona në Afrikën e Veriut.
Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur për të dërguar një orë fluturimi 24 nga Maroku. Sapo Fermë Spirulina është aktive, ne do të përzënë kuzhinë tonë supë me një traktor Defender në Senegal. A nuk duhet të marrim një leje qëndrimi të përhershëm për Marokun do të shkojmë më tej drejt jugut në Mauritani, Senegal dhe Gambia dhe të përpiqemi atje
për të marrë një vendndodhje dhe një Daueraufenthalsememung. Me sa duket, është më e lehtë të eksportohen tanke në Afrikë sesa furnizimet humanitare.

Inxhinieria elektrike për furnizimin me energji elektrike të fletëve në fluturimet tona jetësore

360 kamerat e klasës në një barelë të lëvizshme. Lidhja Wi-Fi me makinën për përdorim mobil në natyrë

11.05.18/XNUMX/XNUMX Defender & Caravan për të mbajtur kostot sa më të ulëta të jetë e mundur në Afrikë

Shembull i prodhimit të çorape nga Spirulina në mënyrë që të mos ndërtohen basenet prej betoni

Humanizmi si një eksperiencë interaktive në livestream, kontrollon shpërndarjen nëpërmjet emoticons në Facebook. Zombies nuk di ndonjë racë, ngjyrë apo religjion. Vetëm trurin! Projekti Zombies without Borders e sheh veten si një platformë ndërvepruese e ndihmës. Emri është derivat i një numri kompjuterësh mumje që kontrollohen nga jashtë. Aspira jonë nuk është asgjë më pak se një zgjidhje për të gjitha katastrofat humanitare duke interaktivisht duke ndihmuar shikuesit përmes fluksit të jetesës. Qëllimi ynë: 24 orët e livestream nga ndezjet e botës. I shoqëruar nga gazetarët në zonat e luftës, shpërndarjen humanitare ndihmës në kampet e refugjatëve apo gjueti për kontrabandues në Parkun Kombëtar Kruger, mundësitë kontrollit tonë Swarm janë të pakufishme mjet ynë: Ikonat emocion e Facebook kontrolluar mizëri ndihmëse dhe të vendosin se çfarë është bërë.

Qëllimi i Zombies Without Borders është pra në shumë vende, duke përdorur teknologjinë e zhvilluar, duke përfshirë baterinë mobile që mbante rroba; për RTMP Facebook jetojnë lumë për të kontrolluar kontrollet e brendshme pa tel kamera, software interaktive bazës së të dhënave për kontrollin tufë, shtesat grupe të mëdha të njerëzve për qëllime pozitive nëpërmjet shfletuesit në mënyrë që të zgjidhë probleme të mëdha të kohës.

Vendet e para të transmetimit të drejtpërdrejtë janë Senegal, Palestinë dhe qendra jonë logjistike e Evropës në Marok. PixelHELPER dëshiron të furnizojë të gjitha vendet e tjera me ndihmë humanitare nga vendndodhja e saj në Marok. Gjatë rrugës për në Madagaskar, ne duam të instalojmë të paktën një vend interaktiv të transmetimit të drejtpërdrejtë në secilin vend. Vendndodhjet në transmetim të drejtpërdrejtë duhet të krijojnë mundësi punësimi të tilla si një fermë algash dhe të prodhojnë produkte së bashku me refugjatët në mënyrë që t'ju ofrojnë një të ardhme të mirë në kontinentin Afrikan. Gjithçka në transmetim të drejtpërdrejtë, ju jeni gjithmonë aty dhe vendosni se çfarë do të ndodhë. Çdo vendndodhje shfaqet në një transmetim të drejtpërdrejtë gjatë ditës, televizion ndërveprues me synimin për të përmirësuar botën përmes ndihmës së tufës. Në Madagaskar ne duam të përdorim terapinë e fageve gjeorgjiane në vend për të mbrojtur njerëzit nga murtaja pneumonike që shpërthen atje çdo vit. Përmes një kulti të të vdekurve, banorët e ishullit vijnë në kontakt me patogjenët që vranë miliona njerëz në Evropë në Mesjetë.

Ndihma interaktive në kohë reale në transmetimin video të drejtpërdrejtë në shfletuesin tënd.

Teknikisht funksionon që të fillojmë një transmetim të drejtpërdrejtë me elemente transparente kontrolli dhe më pas të ftojmë punonjësit përkatës të "Zombies pa kufij" në transmetimin tonë të drejtpërdrejtë. Në këtë mënyrë, ne mbajmë një vëzhgim të koreografisë së elementeve interaktive të funksionimit dhe reagojmë shpejt ndaj ndryshimeve në transmetimin e drejtpërdrejtë në pikën e krizës.

2014-2015 kemi mbledhur përvojën e parë me ndihmën e livestream swarm

Foto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafika dhe logoja: https://web.facebook.com/SNOB.desillruction

TEDx Bisedoni në Marrakesh

TEDx Bisedoni në Marrakesh. Ne prezantuam konceptin tonë PixelHELPER dhe morëm duartrokitje me zë të lartë. Anëtarët e bordit nga organizata të tjera të ndihmës menjëherë pyetnin për aplikacionin tonë Android dhe dëshirojnë të punojnë me ne pas nisjes.

përhap

333 fëmijët çanta dhuratë

Çanta dhuratë 333 për fëmijët

Për Krishtlindje ne shpërndammë çanta ndihmëse në lagjet e varfra të Marrakech. Ky veprim i Krishtlindjeve është në traditën e shpërndarjeve të vjetra në Krishtlindje për të cilën themeluesi i PixelHELPER i Attac ka marrë çmimin "Filloni revolucionin tuaj".

Krishtlindje

3D prodhimi i protezave dore

3D prodhimi i protezave dore

Filluam shtypjen e Robohand në printerin Ximum XD të Ultimaker. Me kalimin e kohës, kemi fituar përvojë dhe e kemi zhvendosur prodhimin në Spanjë në një kompani profesionale të shtypjes, e cila na siguron duart e mbledhura plotësisht pasi të kemi matur fëmijët dhe të rriturit.

dorë

Takimi Global i Ndërmarrësisë në Marrakesh

Takimi Global i Ndërmarrësisë Marrakesh 2014. Kreu i kapitullit ynë maroken ishte në gjendje të vendoste për projektet për PixelHELPER si delegat dhe të drejtojë diskutimet prapa skenave për bashkëpunim të mëtejshëm. Pasi që Shtëpia e Bardhë ishte një partner në GES 2014, ne takuam edhe Zëvendëspresidentin e SHBA-ve Biden në Asamblenë e Delegatëve.

GES

Ruaj botën

Ruaj Kongresin Botëror, Bonn. Teatri Bonn organizoi një kongres artistike-shkencore në bashkëpunim me Festivalin Beethoven, Zyra e Jashtme dhe të organeve të ndryshme të Kombeve të Bashkuara dhe OJQ-të tjera në Bon. Nën titullin "shpëtuar botën - një ekspeditë utopike me ekspertë, artistë dhe shkencëtarë" duhet të merren nga qendra Konventës, auditore dhe laboratorët dhe bëri një përvojë ndijor në skenë për një publik më të gjerë për problemet globale të njerëzimit dhe kontekstet e tyre. PixelHELPER ishte në vend me kabinë informuese dhe i dha audiencës përshtypjen e parë të projektit PixelHELPER.

stw1stw2

PixelHELPER Cubik në OKB

Cubik në Kombet e Bashkuara. Cube Magic, blerë nga PixelHELPER dhe duke udhëtuar nëpër vendet e 40 anembanë botës, u prezantua nga Nuseir Yassin në Kombet e Bashkuara dhe më pas u dërgua në Marok.

Cubik

Shpërndarja e seteve shkollore

Kthehu në shkollë në Marok. Shpërndarja e kompleteve shkollore pranë shkollave - avatarët tanë PixelHELPER nga Rryma e Dalluar në Marrakech janë gjithmonë në kontakt të drejtpërdrejtë me fëmijët nga fshatrat afër Marrakech që ne furnizojmë. Ne u përgatitëm mjaft për fillimin e shkollës.

grupe shkollore

Maroc Social Startup Creative

Kampionati final i Kupës Social Startup Maroc, 2. Place. Natyrisht Marok dërgon asnjë ekip gjerman në Kopenhagen në finalet globale e "Kupës së Biznesit Creative". Kjo është arsyeja pse ne kishim për të vendosur me 2. Juria u impresionua nga koncepti i crowdfunding livestream.

mscsc1

Lojra në Trailer në Palmeraie Marrakech

Xhirimi i një traileri të Gamescom në Palmeraie në Marrakech. Së bashku me prodhuesin e mirënjohur Youness Mouthadi ne prodhuam Trailor për komerciën tonë të parë. Për të nënvizuar konceptin futuristik të PixelHELPER, ne përshtatëm efektet nga filmi Stargate.

rimorkio

Testimi i transmetimit të videos

Testimi i transmetimit të videove në vendet e varfra broadband me Ustream.

Ne shpejt e kuptuam se në temperatura mbi 40 shkallë, hardware duhet të ftoheshin. Këtu mund të shihni një pikë hyrjeje të lëvizshme të WLAN me një bateri të ringarkueshme.

lumë

Miratimi i shpërndarjes

Autorizimi për shpërndarjen e produkteve ndihmëse në Marok deri në vitin 3013. Është sigurisht vetëm një typo, por të paktën nuk duhet të pyesim çdo disa muaj tani.

miratim

18. Korrik 2014

Diskutime rreth projektit tonë PixelHELPER në #Marrakech. Pjesëmarrës dr. Mohamed Kalakhi nga Ambasada e Mbretërisë së #Marocco në #Berlin

ambasadë

06. Korrik 2014

Shpërndarjet e para në lagjet e varfra të Marrakech. Ne i japim rëndësi të madhe përmirësimit në mjedisin tonë të menjëhershëm. Pra, filluam me shkëmbimin e palmentore te portat e çelikut dhe morëm rrjeta për lojtarët e rinj të futbollit.

i parë

02. Korrik 2014

Fillimi i projektit; Testi paraprak i teknologjisë. Para së gjithash, duhet të themi se shpejtësia e internetit ishte me të vërtetë e keqe në fillim. Ne kishim për të ndryshuar shumë dhe për të rregulluar me Afrikën. Në fund ajo ka punuar por mirë dhe ne mund të prezantojmë të gjitha tiparet që kishim planifikuar.

start1

start2start3

02. Korrik 2014

Fluturo në Marrakech me ekipin PixelHELPER. Në fund të fluturimit, ne ishim në gjendje të merrnim një pamje në kabinën para se të shkonim në Medinë e Marrakech dhe të ballafaqohemi me të gjitha ndryshimet kulturore në Evropë.

fluturoj

01 maj - 30 maj 2014

Para konfigurimit të harduerit AlphaTest për Afrikën në Düsseldorf; Përdorimi i kompjuterave Rasberry Pi me mini kamera dhe shpinës diellore dhe bankës së baterisë diellore.

alfa

04 Prill - 30 Prill 2014

Konvertimi i avionëve drones, drones anije dhe drones në stacionet e internetit celular për masat e ndihmës së parë në zonat e fatkeqësisë. Testi i performancës kryhet pas fillimit të suksesshëm të platformës crowdfunding Livestream.

drones1 drones2

Ne jemi Buntesnachrichtendienst - për pjesëmarrje më demokratike

Buntesnachrichtendienst mbështet aktivistë dhe lëvizje thelbësore që po punojnë drejt ndryshimit të madh sistemik nëpër Evropë. Artistë dhe sipërmarrës nga e gjithë bota financojnë shërbimin e inteligjencës shumëngjyrëshe për të çliruar aktivistët nga burgjet, të ndihmojnë personat që merren me zhurmë dhe të zbulojnë korrupsionin në të gjithë botën. Ne veprojmë fshehtas dhe armiqtë tanë duhet të na marrin seriozisht. Ne mbështetemi te liria e artit dhe liria e shprehjes.

Lajmet lindin dhe përhapen në të gjithë botën për çdo sekondë. Pas disa lajmeve, bota duket se po kthehet ndryshe nga më parë. Lajmet ndikojnë në jetën tonë. Ne ngrihemi me ju dhe ju çojmë natën. Pavarësisht se ku në botë në çdo kohë, një flutur hap krahët. Dhe mund të lindë diçka që ka një kuptim për ne. Teknologjitë moderne e kanë bërë botën të vogël. Por konfliktet rajonale dhe globale duket se po rriten. Shumë njerëz pyesin se kujt mund t’i besoni. Cili informacion është ende i besueshëm dhe nëse paqja dhe prosperiteti në Gjermani vazhdojnë. Pikërisht këtu fillon misioni ynë. Dhe në rrjetin ndërkombëtar, ne krijojmë baza të besueshme, nganjëherë me rrezik të lartë, sepse ju duhet krah për krah për të vepruar me përgjegjësi. Integer dhe e përkushtuar me besnikëri ndaj njerëzve për të mbrojtur Gjermaninë.

TED Bisedoni kundër mbikëqyrjes

Shteti i Mbikqyrjes: "NSA në Shtëpinë"

Stasi e Bashkuara të Amerikës qëndronte në muret e ambasadës amerikane në Berlin dhe konsullatave të tjera amerikane në Gjermani, përfshirë Dyseldorfin, Frankfurtin dhe Hamburgun. Arsyeja për këtë është spiunimi i paturpshëm në NSA dhe shërbimin sekret amerikan.

NSA mbron strategjinë e mbikëqyrjes si të nevojshme për të luftuar kundër terrorizmit. Për më tepër, ajo justifikon veten duke thënë, "Nëse nuk keni asgjë për t'u fshehur, nuk keni asgjë për të frikësuar". Për fat të keq, mbikëqyrja e NSA shkon shumë më tej në drejtim të luftës kundër terrorit. Telefoni juaj, Skype, thirrjet WhatsApp mund të monitorohen, edhe pse nuk keni të bëni me terroristët, duke përdorur parimin "3rd Degree Friend".

Veç kësaj, këto teknika të monitorimit kanë parandaluar vetëm sulmet e 4. A është e vlefshme privatësia jonë për një siguri të dukshme, por joreale të heqë dorë? PixelHELPER nuk beson në të, prandaj e filluam këtë fushatë.

Suksesi i parë pas projektimit të dritës 13, në ritmin javor dhe mbulimin e madh të medias:

Largimi i shefit të lartë të CIA-s në Gjermani.

Lexo më shumë

Nga Rainbow - ura lidhëse e artit të lehtë

Dashuria nuk njeh kufij - Rainbow për Orlando

Imagjinata është një veprim balancues mbi një ylber.
"Nga Ylberi"

Dritë e pafund e një ylberi shkëlqeu të shtunën në mbrëmje nga dina e qytetit të Düsseldorfit mbi qytet.

Fushata “Nga Ylberi” PixelHELPER qëndron për më shumë tolerancë dhe kundër urrejtjes.

Ylberi simbolizon shpresën dhe përsosjen. Kurdoherë që njerëzit shohin një ylber, një gjë është e sigurt: errësira dhe shiu nuk e kanë fjalën e fundit.

Projekti i artit të lehtë "Nga Ylberi" nga Oliver Bienkowski është një projekt në vazhdim, në të cilin urat, ndërtesat dhe arkitektura urbane e njohur po shndërrohen në të ashtuquajturat ura ylber. Deri më tani, përveç urës së portit në Medienhafen në Dyseldorf, ura e Karl Branner në Kassel është ridizajnuar. Ky projekt i ndau njerëzit në Documenta dhe zhvilloi një tërheqje të fortë për vizitorët ndërkombëtarë të artit. Porta e Brandenburgut u shndërrua gjithashtu në një ylber për Festivalin e Dritave. Parku i famshëm Kassel Mountain Kaskaden, pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, gjithashtu është pikturuar një ylber. Me këtë artisti mbron më shumë tolerancë dhe kundër urrejtjes.

Lexo më shumë

18. 2013. April XNUMX Prill XNUMX

Test Alpha e drones ofrimit në Qendrën e Ekspozita Dusseldorf për Dokumi. Ne testuam shpinën tonë AVATAR me kamerë statike dhe hapësirë ​​të mjaftueshme për bankat e pushtetit të smartfonëve për një fluturim të vazhdueshëm në Kriesengebieten. Ky droni elektrik, do të përdoret në të ardhmen në Kriesgebieten nga avatars PixelHELPER që do të garantohet me telefon satelitor Internet të komunikimit të njerëzve të prekur me botën e jashtme.

Vogelschiss gegen Hass - kartoni i kuq për postat urrejtëse

Qit sot, kundër #Hate tani është një në rrjetë Antidot. @PixelHELPER dërgon jashtëqitje zogjsh tek të gjithë ata që përhapin urrejtje. Dhuroni në paypal@PixelHELPER.tv dhe na shkruani se kush duhet të marrë dërgesën tjetër. Shkronja 1 shkon te @_donalphonso nga @botë

Në hijen morale të instalimit të artit #Fencing4Humanity, një kopje e kufirit të jashtëm evropian, zogjtë e parë janë vendosur. Nga këtu është tani me # Mut i çuditshëm gegen #Hate luftuan në internet.

Objekti Vogelschiss në Marok

Në Marok të largët, ne aktualisht po ndërtojmë objektin tonë Vogelschiss për të dërguar zarfe të vogla simbolike Vogelschiss për njerëzit që e profilizojnë veten me #HateSpeech.

Zogjtë e marrin mirë bimën tonë
Një zog në punë kundër urrejtjes
Ndërtimi i objektit tonë të shitjes së shpendëve

19. Dhjetor 2012

artist të lehta dhe themelues i Pixel Helper Oliver BIENKOWSKI organizuan një instalim lazer mbi James turrell Skyspace në dritën e Art Center Unna. Ai lidhi kullën me kullën ngjitur të kishës. Disa fotografi u filmuan me një rresht. Këto drones ofrojnë përdorim ideal si një njësi mobile telefonike satelitore që siguron qasje në Internet tek njerëzit e prekur. Teknologjia diellore ka ardhur aeroplanët mund të fluturojnë mund të përdoret edhe nga organizatat private dhe të vogla, njerëzit në zonat e largëta që janë të prekur nga fatkeqësitë natyrore mund të sjellë internetin. Veçanërisht në rastin e katastrofave, është gjëja më e rëndësishme për të prekurit dhe të varur për të vendosur komunikimin. Pak njerëz në vendet e industrializuara mund të imagjinojnë sot pa energji elektrike dhe internet.

09. 2012. April XNUMX Prill XNUMX

Ne testojmë transmetimin e sinjaleve video në FPV (Pamja e parë e personit) në një varkë. Me antena të forta ju mund të plotësoni një sinjal video në mënyrë që të fluturoni përmes avionëve ajrorë në të gjithë Luksemburgun, siç e ka provuar tashmë Raphael Pirker i TeamBlackSheep. Në të ardhmen ne duam të përdorim avionët e transportit, internetit dhe ndihmës së parë në mbarë botën, të financuara nga tarifat PixelHELPER të platformës Livestream Crowdfunding.

07. Mars 2012

Me fletushkat FPV në formën e krahëve, kohët e fluturimit shumë të gjatë mund të arrihen në kombinim me qelizat diellore. Në katastrofa, njerëzit mund të arrijnë 30-70 kilometra larg, në varësi të fuqisë transmetuese të sistemit të radios, me këto drones krahë dhe t'u sigurojnë atyre internetin deri sa të restaurohet.

Muzeu i Satires Fetare & Lirisë së Artit SamuelPaty

Thirrje për ndërtimin e Muzeut të Satyrës Fetare & Lirisë së Artit nga Samuel Paty

Vrasja e Samuel Paty nuk duhet harruar kurrë. Arti kurrë nuk duhet të jetë arsyeja që terroristët të vrasin njerëz të tjerë. Liria e artit është mbi lirinë fetare. Ne ftojmë klasa shkollore nga e gjithë Evropa të vizitojnë ekspozitën tonë mbi satirën fetare. Si një cirk modern për lirinë artistike, ne do të paraqesim sfondin e historisë së satirës fetare në të gjithë Evropën për disa ditë. Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj në mënyrë që të mund të blejmë dhe pajisim kontejnerët e detit me ekspozitat tona. E gjithë Evropa duhet të qëndrojë së bashku për lirinë e fjalëve dhe figurave. Ju lutemi përcillni fushatën tonë te të gjithë miqtë në të gjitha vendet evropiane në mënyrë që të fillojmë shpejt me ekspozitën tonë të lëvizshme për liri artistike. Kushdo që dhuron ka hyrjen falas gjatë gjithë jetës në Muzeun e ardhshëm Pop Up për Satira Fetare.

Ne do të udhëtojmë në të gjitha vendet evropiane me Popup Museum.
Memoriali ynë i Holokaustit në Marok është shkatërruar, njoftoi CNN
CNN në lidhje me projektin tonë në Marok

Peticioni i qytetarëve për të ruajtur Klinikën Loreley me prokurë

Më poshtë është një shembull kryesor i luftës kundër demokracisë së drejtpërdrejtë përmes një referendumi. Në vend që të ekzaminojnë konceptin tonë të operatorit, politikanët po nxitojnë kundër kërkesës së qytetarëve tanë në të gjitha kanalet, gjë që na tregon se jemi në rrugën e duhur. Për sa kohë që asnjë gjykatë administrative nuk vendos, kërkesa e qytetarëve tanë nuk është e papranueshme sipas §17 të kodit komunal. Sot, edhe Gazeta Zyrtare keqpërdoret për krijimin e humorit. Tani po kërkojmë një njoftim kundër.

Politikanët të cilët dëshirojnë të mbyllin Spitalin Loreley punojnë me metoda shpifje që përdoren vetëm në vendet totalitare. Shoqata e qyteteve dhe komunave ngrihet në gjykatë dhe mendimi i tyre u paraqitet qytetarëve si një gjykim i një gjykate administrative. Disa qytetarë kanë bërë thirrje për donacione në demonstratat e nismës së vjetër të qytetarëve "Për ruajtjen e klinikave Loreley", kompani individuale kanë dhuruar mbi 10.000 € për shoqatën e mbështetjes së spitalit. Ne morëm 0 € në donacione dhe peticioni ynë për qytetarët kritikohet sepse, duke ndjekur rekomandimet e Mehr Demokratie e. V. kanë shkruar numrin e llogarisë tonë të dhurimit në fletë.

Mundësia e fundit për të shpëtuar Klinikën Loreley është kërkesa e qytetarëve në secilin nga 3 qytetet partnere. Kushdo që ka vendbanimin e parë në qytetin përkatës dhe është mbi 18 vjeç, mund të nënshkruajë. Ju lutemi shpërndani dokumentet gjerësisht në zonën tuaj.
Shkoni poshtë për të zgjedhur midis Oberwesel, St. Goar & Shoqata Hunsrück-Mittelrhein.

Me konceptin e ri të operatorit të Fondacionit PixelHELPER, ne po i drejtojmë klinikat Loreley në një të ardhme të sigurt!

Kërkesa e qytetarëve për qytetin e Oberwesel

Klikoni në imazh për të shkarkuar modelin e nënshkrimit. Kjo gjithmonë duhet të shpërndahet së bashku me konceptin e operatorit.

Kërkesa e qytetarëve për qytetin e Sankt Goar

Klikoni në imazh për të shkarkuar modelin e nënshkrimit. Kjo gjithmonë duhet të shpërndahet së bashku me konceptin e operatorit.

Peticioni i qytetarëve për komunitetin Hunsrück-Mittelrhein

Klikoni në imazh për të shkarkuar modelin e nënshkrimit. Kjo gjithmonë duhet të shpërndahet së bashku me konceptin e operatorit.
Ruani klinikat e Loreley. Fondacioni PixelHELPER GmbH jofitimprurës dëshiron të marrë përsipër spitalin dhe të vazhdojë ta funksionojë atë si një zgjidhje 1-shtëpi. Projeksion i lehtë për Ministrinë e Shëndetësisë në Berlin

Situata aktuale 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Në busullën aktuale Prill 2020 të CDU Oberwesel pretendohet diçka e gabuar, gjegjësisht që klinika do të ishte jofitimprurëse.
Krankenhaus GmbH St. Goar-Oberwesel, siç sugjeron emri, është një GmbH dhe jo një GmbH jofitimprurëse. Ajo përjashtohet vetëm nga disa taksa, por jo bamirëse. Në përmbledhje, duhet të theksohet se një përjashtim nga taksa e biznesit,
Taksa e shitjeve dhe tatimi në pronë u jepet të gjitha spitaleve që plotësojnë kërkesat e 67 AO. Kjo pavarësisht nëse spitali është jofitimprurës. Një përjashtim nga tatimi i korporatës jepet vetëm për spitalet që janë jofitimprurëse në kuptimin e 51-68 AO. Për momentin është një GmbH duke përfshirë të gjitha mundësitë për të tërhequr para. Repartet u mbyllën dhe teknologjia spitalore u drejtua drejt spitaleve të tjera. Mund të arrihet një shndërrim në një GmbH jofitimprurëse. Ndihmoni me kërkesën e qytetarëve për të vazhduar funksionimin jofitimprurës të klinikave facebook.com/loreley-clinic Me një kompani me përgjegjësi të kufizuar jofitimprurëse, shumë më tepër fonde janë në dispozicion sesa me strukturën e shoqërisë me përgjegjësi të kufizuar, asnjë fitim nuk mund të rrjedhë më, por duhet të përdoret për qëllime jofitimprurëse të spitalit të ri jofitimprurës. Në rastin tonë do të ishte vetë klinika, qendra e vjetër dhe punëtoria e re për personat me aftësi të kufizuara në lokacionin e vjetër në Sankt Goar. Për më shumë informacion, thjesht lëvizni poshtë në këtë faqe.

Situata aktuale 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Ne fillojmë tre peticione në qytetet e aksionerëve në mënyrë që të arrijmë një "mbledhje të jashtëzakonshme aksionerësh" që kërkon Marienhaus Holding GmbH të transferojë 55% të aksioneve tuaja në spital te PixelHELPER Foundation jofitimprurëse GmbH, ashtu si i kishit ofruar Kryqit të Kuq.

Për më tepër, spitali do të shndërrohet në një kompani jofitimprurëse në mënyrë që të mbajë të gjitha fitimet në kompani në të ardhmen dhe të mos bëjë shpërndarje tek aksionarët. Për ta bërë këtë, ne duhet të mbledhim rreth 300 nënshkrime nga votuesit për partner në këtë vend.

Fondacioni PixelHELPER GmbH jofitimprurës zhvilloi një koncept dhe ofertë për mirëmbajtjen dhe vazhdimin e klinikës në Oberwesel. Ofertat me një fokus të veçantë në përfshirjen do të krijohen në vendndodhjen Sankt Goar. Kjo përfshin forma të reja të jetesës për 8-16 persona, si dhe një punëtori të lidhur për personat me aftësi të kufizuara.


Spitali në Oberwesel gjithashtu duhet të riaktivizojë të gjitha departamentet e kërkuara specialiste, siç është njësia e kujdesit intensiv, në mënyrë që të operojë si një spital i plotë.


Në bashkëpunim dhe bashkëpunim me Universitetin e Marburgut dhe kompanitë e afërta të teknologjisë mjekësore, punëtoria për aftësi të kufizuara do të prodhojë komponentë mjekësorë prej druri përkatës dhe të çertifikuar që do të përdoren për eksport në Afrikë.


Për ndërtimin e një punëtorie të re për personat me aftësi të kufizuara, përfshirë jetesën pa pengesa, duhet të kërkohen fonde deri në 600.000 EUR nga Aktion Mensch.


Fondacioni PixelHELPER dëshiron të demonstrojë në mënyrë mbresëlënëse se si mund të përmbushen kërkesat e një shoqërie në plakje në një mënyrë moderne dhe të orientuar drejt së ardhmes në vend.
Për të siguruar sigurinë financiare, Fondacioni PixelHELPER do të përqendrohet në hapjen e zonave të reja të fitimit, në mënyrë që të sigurojë vazhdimin si spital jofitimprurës. zgjerohet.


Këtu, Fondacioni Pixelhelper, përmes mbështetësve të tij, mund të kthehet përsëri në një rrjet të njohur në politikën gjermane shëndetësore.


Meqenëse një kompani me përgjegjësi të kufizuar jofitimprurëse nuk ndjek interesat e veta të fitimit, nuk u bëhet shpërndarje fitimesh aksionarëve, ne investojmë ndonjë tepricë në klinikë dhe punëtori me aftësi të kufizuara.


Fokusi i një spitali jofitimprurës është gjithmonë në të mirën e përbashkët - sinonim i mirëqenies së pacientit individual. Termi "jofitimprurës" është i rëndësishëm për ligjin e taksave, sepse vetëm aktivitetet e listuara në paragrafin 52 të kodit tatimor që i shërbejnë publikut të gjerë, konsiderohet se janë jofitimprurëse në kuptimin e ligjit të taksave - për shembull, ka të bëjë me financimin në sektorin e shëndetësisë. GmbH jo-fitimprurëse (gGmbH) është i përjashtuar nga tatimi i korporatës , Në kthim, gGmbH është e detyruar të përdorë fondet e krijuara vetëm për qëllime jo-fitimprurëse.

Pra, ne duam të bëhemi klinikë speciale jofitimprurëse - dhe të veprojmë në përputhje me rrethanat. Kjo na lejon fleksibilitet, i cili nga ana e tij përfiton pacientin. Sepse atëherë ne jo vetëm që punojmë në një mënyrë shumë kompetente në përputhje me standardet e fundit, por edhe sipas parimeve humane, cilësore dhe ekonomike - kjo do të thotë që ne duam të përdorim të gjitha burimet tona financiare dhe njerëzore për përfitimin e pacientëve tanë.
Sfondi: Fondacioni PixelHELPER u themelua nga disa masonë dhe artisti i dritës Oliver Bienkowski. Në Hamburg ndodhet Spitali Masonik në Rissen, i cili operohet nga Kryqi i Kuq, si dhe Shtëpia e Pensioneve Masonike në mes të Hamburgut. Spitali Freemason në Hamburg hapi dyert e tij në 3 tetor 1795 në Dammtorwall si instituti i parë për pranimin e njerëzve të sëmurë, i cili më parë mungonte plotësisht në Hamburg. Fillimisht u krijua si spital për shërbyeset femra dhe u zgjerua disa vjet më vonë për shërbëtorët meshkuj.Kur Fondacioni PixelHELPER u shpërnda, pasuritë shkuan në Freimaurer Hilfswerk eV, e cila ishte pjesë e organizatës bamirëse

Situata aktuale 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Tani po kërkojmë një pronë me qira në qendër të qytetit Oberwesel. Ne do të përdorim vendndodhjen për të koordinuar 3 peticione për mirëmbajtjen e spitalit dhe për të prodhuar bukë të konservuar për kampet e refugjatëve dhe të pastrehëve. Sapo të gjendet vendndodhja, listat e nënshkrimeve për të 3 qytetet mund të shkarkohen në këtë faqe. Pas mbledhjes së nënshkrimeve, ju mund të na dorëzoni listat e peticioneve në vend. Referendumi fillon para 01 majit 2020

Situata aktuale 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Ne shohim në mos përmendjen e ofertës tonë të blerjes nga Marienhaus Holding një mashtrim të qartë të aksionerëve të tjerë. Fondacioni PixelHELPER Fitimprurëse GmbH ka kontaktuar një avokat të ligjit administrativ në Koblenz & shoqatën Mehr Demokratie eV për të shqyrtuar një referendum për të filluar një "mbledhje të jashtëzakonshme të aksionerëve për të shfuqizuar rezolutën e 09.04.2020 prillit 1". Dorëzimi për referendumin është gati, por duhet të kontrollohet legalisht. Referendumi do të detyrojë administratën e qytetit të marrë një vendim në mbledhjen e jashtëzakonshme të aksionerëve. Një avokat i korporatave shqyrton hapat juridikë konkurrues. Me një mbledhje të jashtëzakonshme të aksionerëve, aksionet mund t'i caktohen Fondacionit PixelHELPER gGmbH, dhe operacioni i mëtejshëm i XNUMX shtëpie në Oberwesel vazhdoi, si dhe ruajtja e qendrës së të moshuarve.

Megjithëse i dërguam ofertën tonë për marrje në zëdhënës të kompanisë për Marienhaus Holding dy herë me email, nuk pati përgjigje për ofertën tonë përveç një telefonate të kthyer nga Heribert Frieling.

Spitali Loreley & Qendra e të moshuarve ka një rëndësi të madhe si një objekt publik për Oberwesel. Në mbledhjen e fundit të aksionerëve në 09.04.2020 Prill, XNUMX, Marienhaus GmbH nuk reagoi ndaj kësaj, megjithëse kishte një ofertë për marrjen në dorëzim nga fondacioni jofitimprurës i Fondacionit PixelHELPER, dhe të gjitha pyetjet në lidhje me këtë, nuk kishte oferta të tjera për marrjen në dorëzim. Ne shohim veprën penale të keqinterpretimit mashtrues. Marienhaus zhvendos inventarin në spitale të tjera dhe në fund dëshiron të sigurojë qendrën e të moshuarve si një lopë në para. Të vetëpunësuarit që bëjnë diçka të tillë në Gjermani konsiderohen vepra falimentimi. Kushdo që lëviz inventarin, d.m.th. pasuritë e spitalit, përpara një falimentimi të afërt, mund të ndiqet penalisht. Spitali u kanibalizua nga Marienhaus GmbH në drejtim të klinikave të tjera si Bingen. Ne i nxisim të gjithë aksionarët që të kërkojnë Marienhaus GmbH nga ndërmarrja e spitalit St. Goar Oberwesel GmbH. Si një kompani jo-fitimprurëse, Fondacioni PixelHELPER nuk do të bëjë asnjë shpërndarje të fitimeve por do të drejtojë qendrën dhe spitalin e të moshuarve në të ardhmen për arsye bamirësie.

Faturat e dhurimit do të dërgohen menjëherë. Fatura juaj e transferimit është e mjaftueshme për një faturë dhurimi për zyrën e taksave deri në 250 €.

Me një projeksion të lehtë për atë Ministria Federale e ShëndetësisëFondacioni PixelHELPER shndërrohet në mbylljen e St. Goar / Oberwesel. Sugjerimi ynë: Fondacioni jo fitimprurës GmbH PixelHELPER merr përsipër pjesën e 55% nëse Ministria e Shëndetësisë në Rhineland Palatinate nga fondi strukturor i spitalit, të cilat tashmë janë caktuar për pagesa të dëmeve, për pagat e punonjësve, funksionimin e vazhdueshëm dhe zgjerimin e spitalit, duke i dhënë mundësinë PixelHELPER të rinovojë klinikën dhe të mbajë të gjithë punonjësit në spitalin Oberwesel për më shumë se 1 vit. Shtëpia në St. Goar do të përdoret për ndërtimin e makinave të ventilimit për botën e tretë. Universiteti i Marburgut së shpejti do të prezantojë para publikut pajisje të thjeshta të ventilimit për Afrikën. Me materiale druri dhe pjesë të thjeshta nga dyqani i pajisjeve, ventilatorët mund të ndërtohen gjithashtu për vendet që aktualisht nuk kanë një sistem funksionues spitalor. Për më tepër, Fondacioni PixelHELPER me një zyrë veprimi në Spitalin St. Goar vendosi oferta të tjera ndihmëse jofitimprurëse të tilla si një furrë buke e konservuar për më shumë stabilitet të ushqimit, organizoni një festival të artit të lehtë dhe ndërmerr hapa të mëtejshëm për të mbështetur qytetarët e St. Goar & Oberwesel. Pandemia tjetër do të vijë, para Luftës së Ftohtë kishte mbi 40 spitale ndihmëse në Gjermani, të cilat u mbyllën për shkak të kursimeve. Në raste të pandemisë, ne nuk mund të mbyllim më shumë spitale. Përgjigja e Jens Spahn pasuar me email, duke iu referuar Ministrisë së Shëndetësisë në Rhineland-Palatinate. Politikanët duhet të veprojnë shpejt tani. I 22-ti Miliona subvencione duhet të lirohen për funksionimin e vazhdueshëm dhe pagat e spitalit dhe me një kompani të re jo-fitimprurëse që duhet të bëhet një përpjekje që të paktën ta çojë spitalin në zero të zezë në vitet e ardhshme, sepse për dallim nga Marienhaus GmbH, një GmbH jo-fitimprurëse nuk ka pse të krijojë ndonjë fitim. Kjo do të ishte një mënyrë e shkëlqyeshme për të paktën të rihapni spitalin në Oberwesel për operacione normale në spital. Ne i bëjmë thirrje Ministrisë së Shëndetësisë RLP të lirojë fondet nga fondet strukturore, të transferojë aksionet në fondacionin PixelHELPER në Marienhaus GmbH dhe të shpëtojë punonjësit nga Spitali Oberwesel. Kështu që ne të mund të operojmë spitalin dhe shtëpinë e pensionit krah për krah në të ardhmen për një kujdes themelor më të mirë. Qeveria e Rhineland-Palatinate është gjithashtu e detyruar të operojë një spital në Oberwesel me qëllim të turistëve që po vizitojnë Rheinën e Mesme, shpresojmë që politikanët të heqin dorë. Oferta e blerjes me email për zëdhënësin e kompanisë Frieling të Marienhaus GmbH ende nuk është përgjigjur. Por supozojmë se ashtu si Kryqi i Kuq gjerman, të cilit iu ofrua dorëzimi i aksioneve 55%, Marienhaus GmbH është gjithashtu e gatshme të na ofrojë 55% të aksioneve për një euro.

29. Nëntor 2011

Themelimi i Think Tank PixelHEPER eV në Neuss, Gjermani. Bazuar në këtë fondacion, ne kemi vendosur të fillojmë me PixelHELPER. Në atë kohë, ne donim të vendosnim Slumdog Tycoon, një lojë alternative që u transformua në platformën crowdfunding të livestream-it, pas sesionit të parë të think-tank dhe brainstorming.