11. 2021. Januar XNUMX Janar XNUMX Oliver BIENKOWSKI

Mirësevini në Buntesregierung

Buntesregierung është një projekt artistik i PixelHELPER që adreson probleme të rëndësishme shoqërore në mënyra të tjera duke krijuar "Buntesministerien" fiktive. Sigurisht, Buntesregierung ndërhyn ndryshe në çështjet aktuale sesa qeveria federale. Këtu është një deklaratë nga Angela Merkel mbi Julian Assange.

Këto kërkesa nga qeveria federale kanë implikime ndërkombëtare. Këtu është një reagim nga Mbretëresha dhe Boris Johnson.

Vendet e tjera po u përgjigjen kërkesave të Kancelares Angela Merkel me një fjalim tjetër të Vitit të Ri, këtu nga Zvicra

Pas Angela Merkel, Mbretëreshës, Boris Johnson dhe presidentit kombëtar të Zvicrës, Donald Trump gjithashtu duhej të thoshte diçka për këtë.

"Të pastrehët Bugen të Buntesministerium" shpërndau kapsolla të ftohta për të pastrehët në një rregullim artistik nga Angela Merkel. Këtu do të gjeni dy video që ilustrojnë këto aktivitete.

Për të ndryshuar shoqërinë nga pikëpamja artistike, PixelHELPER ka përfshirë projekte të ndryshme "shumëngjyrëshe":

Buntesrat, Buntespolizei, Buntes Ministria e Financave, Bunteskanzler, Buntesnachrichtendienst, Bunteskriminalamt, Buntestag, Buntespresseversammlung, Buntesamt për mbrojtjen e kushtetutës dhe Bunteswehr. Së bashku me artistë nga e gjithë bota, fushatat për projektet individuale po botohen gradualisht.

Bunteswehr

Shërbim i inteligjencës me ngjyra