25. Maj 2016 Oliver BIENKOWSKI

Campagne pour les consommateurs

Reportazhet e radios dhe tele-vizionit
Soutenez notre campagne

Dhjetor 2008, PixelsHELPER luan për të humbur konsomatorin tuaj. Avec des action extraordinaires au palais de la Chancellerie fédérale et de l'Assemblé Nationale allemande, nous portons vos soins directement à l'atention des médias. Nëse ju doni të merreni me agjentët e tyre Hypo Real Estate, ose prodhuesit e votave derdhur investi dans le trafic d'armes - Ndihmësi i Pixel ju informon mbi aktet e abuzimit.

Në vitin 2009, përfaqësuesi d'Attac një donné au fondator i PixelHELPER le Prix "Fillimi i votimit révolution", derdhje djali travail pour les sans-abri. Në 2013, PixelHELPER një lancé une campagne de tempête médiatique pour les sans-abri, et a obtenu dans les nombreux médias allemands, përbënte Süddeutsche Zeitung avec a artikull dans l'insert "Feuilleton". Në vitin 2014, në PixelHELPER, në krye të skandaleve të NSA ka 10 fushata për të mbajtur ambasadën e Shteteve të Bashkuara dhe për të mirëmbajtur vëmendjen për mediat në temën e NSA, në avancimet e javës së hebdomadaires. Souvent, do të pësojë aussi peux pour une révolution de l'humanité: në dhjetor të vitit 2014, PixelHELPER réussit à programer, në 14 muaj, para premierë pjatë-forme drejtpërdrejtë të financimit të fondeve të drejtpërdrejta nga njerëzit. Organizata autonome autentike është gjithashtu aktive që nga PixelHELPER jep domenin e projeksioneve të lumturisë, shoqërinë shqetësuese të temave, dhe, plus, organizatën e aucune është si një procedurë e konsiderueshme e mediave. Donc, në 2015, les nouveaux marchands d'armes du Group Dr. Oetker obtenaient par des parashikimet lumineuses au ministère fédéral de la Défense, moskryerje, notoriété à l'échelle nationale.

Vidéos de campagne et apparitions à la télévisionJu do të gjeni pjesëmarrësit tuaj të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese hedhin tout don nous pouvons vazhdues në përhershmëri nos kampanja. Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari jep donacione në Betterplace