24. Maj 2016 Oliver BIENKOWSKI

fushatë kundër armëve

fotot e artikujve të shtypit
video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Për një ndalim të menjëhershëm të eksporteve të tankeve në Arabinë Saudite pixel Ndihmësi i projektuar së bashku me protestën e Aksionit - Ndaloni tregtinë e armëve, fjalët "Faleminderit asnjë tank për Arabinë Saudite" në Kancelarinë Federale dhe Ambasadën e Arabisë Saudite.

Sauditët janë ende ndër klientët më të rëndësishëm të kompanive gjermane të armatimit. Në gjysmën e parë të vitit 2015, eksportet e armëve janë aprovuar me vlerë gati 180 milion euro në Arabinë Saudite - me Britaninë dhe Izraelin ishin operacione edhe më të gjera.

Gjermania është kampion evropian në eksportin e armëve. Në të gjithë botën, ajo mbetet prapa SHBA dhe Rusisë në vendin e tretë. Me miratimin e Qeverisë Federale, armët dhe pajisjet ushtarake gjermane janë furnizuar në diktaturat dhe regjimet autoritare si Arabia Saudite. Kjo nuk mund të vazhdojë. Ne duam ta vendosim dyqanin me një fund të vdekjes.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 3 ″]

Video të fushatës dhe paraqitjet televizive | Deutsche Welle |

projektim të lehtë në Kancelarinë Federale dhe Ambasadën Saudite me një biplan


Projeksionet tona të lehta tërheqin vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe sigurojnë që këto çështje të rëndësishme humanitare të mos harrohen. Ju lutemi ndani projektet tona në Facebook! Nëse i mbështesni kauzat tona, ne do të jemi mirënjohës për çdo donacion, i cili na lejon të vazhdojmë fushatat tona. Edhe disa euro bëjnë diferencën! Ndarja është e kujdesshme. Ju lutemi mbështesni organizatën tonë jofitimprurëse. / Fuqishëm>

donacionet:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Emri i llogarisë: organizata jofitimprurëse e Fondacionit PixelHELPER
Më shumë informacion në https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Mënyra më e mirë e donacionit