24. Maj 2016 Oliver BIENKOWSKI

fushatë për të burgosurit politikë

fotot e artikujve të shtypit
video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Pranvera Arabe duhet të sjellë përparimin dhe të fillojë një epokë të re të demokracisë. Por rebelët e sotëm janë të burgosurit politikë sot. Njerëzit kanë rrezikuar jetën e tyre në Amnesty International. Këtu Pixel Helper dëshiron të ndërhyjë dhe të burgosurit e lirë politik.

Veprimi ynë i parë do të sjellë përsëri në dritë 13 persona që janë në burg që nga nëntori 2011. "Bahrain 13" u arrestuan pas trazirave të shkurtit 2011 në kryeqytetin Bahraini Manana, për të nxitur padinë e komplotit qeveritar. Shumë shtete dhe organizata të tilla si Amnesty International dhe Human Rights Watch gjithashtu tregojnë vazhdimisht për torturat. Të burgosurit ishin dukshëm të dëshpëruar.

Dëgjimi i shqetësimeve. 5 vjet për dënime të shumta të jetës. Gjithkush duhet të shprehë të drejtën për mendjen e tij / saj.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 3 ″]

Video të fushatës dhe paraqitjet televizive | Deutsche Welle |


projektim të lehtë në Kancelarinë Federale dhe Ambasadën Saudite me një biplan


Projeksionet tona të lehta tërheqin vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe sigurojnë që këto çështje të rëndësishme humanitare të mos harrohen. Ju lutemi ndani projektet tona në Facebook! Nëse i mbështesni kauzat tona, ne do të jemi mirënjohës për çdo donacion, i cili na lejon të vazhdojmë fushatat tona. Edhe disa euro bëjnë diferencën! Ndarja është e kujdesshme. Ju lutemi mbështesni organizatën tonë jofitimprurëse. / Fuqishëm>

donacionet:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Emri i llogarisë: organizata jofitimprurëse e Fondacionit PixelHELPER
Më shumë informacion në https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Mënyra më e mirë e donacionit