TEDx Bisedoni në Marrakesh

TEDx Bisedoni në Marrakesh. Ne prezantuam konceptin tonë PixelHELPER dhe morëm duartrokitje me zë të lartë. Anëtarët e bordit nga organizata të tjera të ndihmës menjëherë pyetnin për aplikacionin tonë Android dhe dëshirojnë të punojnë me ne pas nisjes.

përhap

Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????