7. Tetor 2014 Oliver BIENKOWSKI

PixelHELPER Cubik në OKB

Cubik në Kombet e Bashkuara. Cube Magic, blerë nga PixelHELPER dhe duke udhëtuar nëpër vendet e 40 anembanë botës, u prezantua nga Nuseir Yassin në Kombet e Bashkuara dhe më pas u dërgua në Marok.

Cubik