5. 2021. Januar XNUMX Janar XNUMX Oliver BIENKOWSKI

Laborator Deep Fake për të Drejtat e Njeriut

Falso e thellë: Një gënjeshtër për shpresën që çon në revolucion!

Një falsifikim i thellë është një formë e re e redaktimit të videos. Nga zërat sintetikë deri te rregullimi i lëvizjes së gojës, mund të krijojmë çdo video. Krerët totalitarë të shtetit paraqesin dorëheqjen e tyre në video, një luftë e gjatë ka përfunduar, një revolucion është shpallur, lind një adresë alternative e Vitit të Ri - mundësitë e ofruara nga deepfakes janë të pafund. Laboratori i PixelHELPER Deep Fake tashmë ka prodhuar deepfakes të ndryshme. Shihni një përzgjedhje në këtë faqe në internet. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni përmes kontaktit të pikës.

Angela Merkel kërkon faljen e Julian Assange nga Mbretëresha dhe Boris Johnson
Mbretëresha dhe Boris Johnson reagojnë menjëherë, natyrisht.
Donald Trump fal Julian Assange dhe Edward Snowden
Angela Merkel themelon Ministrinë Federale Gjermane të Ngjyrave kundër të pastrehëve