19. 2020. Januar XNUMX Janar XNUMX Oliver BIENKOWSKI

Ndihma urgjente e bukës së konservuar evropiane - stabiliteti i ushqimit për Afrikën


Dorëzimi i bukës për popullatën e varfër rurale të Ait Faska

Mirë se vini në projektin AfrikaHilfe të PixelHELPER. Menjëherë pas vdekjes së Karl Heinz Böhm nga Menschen für Menschen, ne e çuam 2014 në Marok për të hedhur themelet për aktivitetet tona në Afrikë. Tani, 5 Vite më vonë, kemi arritur shumë pak dhe jemi në gjendje të sigurojmë ndihmë për zhvillim në të gjithë Afrikën. Është më e lehtë të organizohesh nga selia jonë e Afrikës Veriore sesa nga Evropa.

Fillimi i projektit në mes të shkretëtirës së gurit.
Statusi i projektit gusht 2019

Ne kemi një fermë të vogël, 40 km larg Marrakech në Marok, e kthyer në një studio interaktive livestream. Në prodhimin nën sytë e kamerave, ne përdorim programin tonë vetë-programuar interaktiv të ndihmës së gjallë të jetesës, i cili gjithashtu do t'u ofrojmë organizatave të tjera të ndihmës zhvillimore për përdorim në të ardhmen. 

PixelHELPER dëshiron t'u japë njerëzve lirinë për të formuar jetën e tyre të vetë-përcaktuar dhe të pavarur pa vështirësi materiale dhe t'u japë fëmijëve të tyre një të ardhme të mirë. PixelHELPER kontribuon në përmirësimin e qëndrueshëm të kushteve ekonomike, sociale, ekologjike dhe politike në mbarë botën. PixelHELPER lufton varfërinë dhe promovon të drejtat e njeriut, sundimin e ligjit dhe demokracinë. PixelHELPER kontribuon në parandalimin e krizave dhe konflikteve të dhunshme. PixelHELPER promovon një formë shoqërore të barabartë, ekologjikisht të qëndrueshme dhe kështu të qëndrueshme të globalizimit.

Ne prezantuam softuerin tonë të ndihmës për tufën e gjallë në një TED Talk në Marrakech në 2014. Ferma është vendi i parë praktik ku ne përdorim softuerin tonë. Ne shpresojmë që mbështetësit dhe vizitorët e rinj të projektit tonë.

Ndezja e sobës më të madhe të qymyrgurit në Afrikën e Veriut, Ait Faska Marok
(5 metër ndërtim i çatisë së sheshtë, shumë e rrallë)

Me bukë të konservuar kundër mungesave të ushqimit të shkaktuara nga lufta dhe ndryshimi i klimës

Për të parë burimin e Instagram-it duhet të shtoni API Token tuaj në faqen e opsioneve Instagram të shtojcës tonë.

 platformat interaktive të prodhimit për furnizimet e ndihmave

Rrjeti i Livestream do të ndihmojë softuerin

Ne prezantuam softuerin tonë të ndihmës për tufën e drejtpërdrejtë në një TED Talk në Marrakech. Një Bisedë TED është një ngjarje ku mbahen fjalime për përcaktimin e trendit mbi tema që na lëvizin neve dhe do të na lëvizin në të ardhmen.

Ndihma emergjente evropiane e bukës së konservuar

Kampi i refugjatëve Mbera është 2000 kilometra nga selia e transmetimit të drejtpërdrejtë të PixelHELPER. Furra e ndihmës tonë emergjente të bukës së konservuar prodhon bukë me jetë të gjatë për kampet e refugjatëve dhe zonat e katastrofave. Algat spirulina të prodhuara në Marok supozohet se ndihmojnë kundër kequshqyerjes dhe kequshqyerjes në depo. W.Ne duam të ndërtojmë një lokacion para kampit të refugjatëve dhe të përdorim softuerin tonë të ndihmës së shpejtë për të ndihmuar njerëzit. Kampi i refugjatëve është qyteti më i madh 4 në Mauritani, ne duam të sigurohemi që vuajtjet e refugjatëve të luftës të lehtësohen.

PixelHELPER kanë krijuar një hapësirë ​​unike dhe e afrojnë audiencën me prodhimin e mallrave të ndihmës në Afrikë. Kubët e urgjencës vijnë me një thes gjumi, sobë me gaz, çantë të ndihmës së shpejtë & amp; Elektrik dore e pajisur. Gjithçka që ju nevojitet kur humbni shtëpinë tuaj pas një katastrofe natyrore.

Mbështetni projektin tonë

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Fjala kyçe: Promovimi i Artit dhe Kulturës

Ne krijojmë vende pune dhe perspektiva

Ne krijojmë vende pune dhe krijojmë një zhvillim të përsosur me ndërtimin e hapësirave të futbollit publik, kabineteve të këmbimit publik dhe ofertave kulturore. Ndërsa rajoni ynë është në mes të një rajoni ekonomikisht rural, shumë kompani lokale dhe furnizues të lëndëve të para përfitojnë nga urdhrat dhe mund të punësojnë punonjës të rinj vetë.

Maroku është vendi më modern në Afrikë.

Nga Maroku ne i arrijmë të gjitha vendet afrikane me kontenierë detare me portet e detit të thellë në Tangier dhe Casablanca. Lidhja me Evropën është e shkëlqyer. Nga kontinenti spanjoll në Marrakech, ka vetëm 6 orë me makinë.

Ne kemi krijuar një qendër këtu për të bashkërenduar shpejt ndihmën humanitare dhe për ta sjellë atë në destinacionin tuaj shpejt me makinë, kontejnerë deti ose aeroplan. Këtu në sit mund të prodhojmë lehtësisht gjithçka që u nevojitet njerëzve në kampe refugjatësh. Ne do të vendosim postin e parë përpara kampit të UNHCR-së në Mauritania.

Teknologjia jonë livestream gjeneron kutitë interaktive 6 në anën e majtë të videove të drejtpërdrejta. Këto kuti mund të ndryshohen nga ne në çdo kohë në lidhje me aktivitetin dhe shumën e donacioneve. Ne kemi krijuar një funksion ndërhyrje interaktive që do të na mundësojë t'i përgjigjemi situatës aktuale në kampet e refugjatëve dhe të sigurojmë ndihmë direkte.

Aftësitë e softuerit tonë Schwarmhilfe janë gjithashtu në dispozicion për OJQ të tjera. Bisedoni me ne.