21. Tetor 2014 Oliver BIENKOWSKI

Takimi Global i Ndërmarrësisë në Marrakesh

Takimi Global i Ndërmarrësisë Marrakesh 2014. Kreu i kapitullit ynë maroken ishte në gjendje të vendoste për projektet për PixelHELPER si delegat dhe të drejtojë diskutimet prapa skenave për bashkëpunim të mëtejshëm. Pasi që Shtëpia e Bardhë ishte një partner në GES 2014, ne takuam edhe Zëvendëspresidentin e SHBA-ve Biden në Asamblenë e Delegatëve.

GES