24. Maj 2016 Oliver BIENKOWSKI

Shpalosja e mbikëqyrjes globale NSA

fotot e artikujve të shtypit
video raportet nga radio dhe televizioni
Përkrah fushatën tonë

Pas projeksioneve dritë 13 dhe presionit të përhershëm në Medien, shefi i CIA-s u largua nga Gjermania. NSA në da House ose Stasi Bashkuara të Amerikës, mbulim global,
ZDF 37 ° në historinë e mbulimit në pasqyrë (Pakti)

Oliver Bienkowski: Të provohet kundër spiunimit të të dhënave tona. Mediat e shumta raportuan mbi të. Këtu është një pasqyrë e videove tona. Raportet e shtypit mbi këtë temë mund të gjenden në Google News. Ne e mbajmë këtë në ditët e ardhshme këtu.


[galeria_bank type = ”images” format = ”masoneria” title = ”true” desc = ”false” responsive = ”true” display = ”zgjedhur” no_of_images = ”13 ″ sort_by =” random ”animation_effect =” kërcej ”album_title =” true "album_id =" 1 ″]

Video të fushatës dhe paraqitjet televizive | Deutsche Welle |


Oliver tregon në një Talk TED në faqet më të ulët transbordimit, projektet me të cilat ai është i punësuar: festival dritë art, aktivizmi, për shembull, karikatura Drita kundër Arabisë Saudite, NSA, etj, dhe media thatë për të sjellë shikimit të pastrehëve dhe Çështje të tjera që janë injoruar nga mediat.

Në një dokumentar të shkurtër në ZDF 37 ° tregoni pikselët Helper & Oliver, ndërsa ai organizoi projeksionin e dritës në Ambasadën Amerikane në Berlin. Nga mbledhja nga projektori i tij në një bunker në Dusseldorf, takimi me shtypin, te projeksioni aktual nga karikatura e artit të dritës "NSA in da house" që duhet të përfundojë me mbërritjen e policisë.

Ndihmës Pixel në gjurmët ARTE. Projeksion i dritës në Shërbimin Federal të Inteligjencës, Berlin.Kjo video e shkurtër tregon një sulm të lehtë, Oliver ka organizuar në ndërtesën e Shërbimit Federal të Inteligjencës në Berlin. Projeksioni tregon "BMW në vend të BND" për të protestuar ndaj metodave të monitorimit që zbatojnë shërbimet sekrete kundër popullatës.

[Ut_video_youtube url = "A2Yb3gWmm2I"] Ndihmëse Pixel me Kim Dotcom në Ambasadën Amerikane. Stasi i Bashkuar i Amerikës. Botuar në Der Spiegel “DerPakt”. një veprim kundër Ambasadës Amerikane në Berlin do të tregohet në këtë video shtëpiake. dritat në mur: "United Stasi of America", por vetëm derisa të vijë policia.

WDR në orën aktuale mbi pixel Helper, BND dhe NSA. Në këtë ekstrakt nga WDR Ora aktuale nga 15.07.2013 raportoi gazetarin në projeksionin e dritës së logos "United Stasi of America", aktivistët anonimë kanë organizuar konsullatën Amerikane.

projeksion i dyfishtë LIVE WDR Studio e Anke Engelke. Kjo video e bërë në shtëpi tregon se si rrëshqitjet e etiketuara "NSA in da house" janë instaluar dhe janë konfiguruar para Ndërtesës së KB në Bon dhe Vjenë.

dritë që projekton ambasadën amerikane në Hamburg, pedali takon anijen e policisë. Video tregon Oliver dhe ndahet në një fermë të bukur austriake, duke thirrur austriakët, për të protestuar ndaj NSA në Vienë. Pas kësaj, ata janë të vendosur në Hamburg para Shteteve të Bashkuara, të cilat ata arritën me anije. Ju konfiguroni një flamur austriak, ku NSA është në logon. Veprimi përfundon si çdo tjetër: me policinë.

Po skanojmë! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank. Video shpjegon se si Oliver dhe ekipi i tij kanë pikturuar trupin nga një i ri për të bërë një ofertë speciale në "Schlag den Raab" në Këln. Në trupin e parullës "Po ne spiunojmë" dhe Obama ishte pikturuar fytyrë. Aksioni fatkeqësisht u zbulua menjëherë nga sigurimi.

Projeksionet tona të lehta tërheqin vëmendjen e mediave ndërkombëtare dhe sigurojnë që këto çështje të rëndësishme humanitare të mos harrohen. Ju lutemi ndani projektet tona në Facebook! Nëse i mbështesni kauzat tona, ne do të jemi mirënjohës për çdo donacion, i cili na lejon të vazhdojmë fushatat tona. Edhe disa euro bëjnë diferencën! Ndarja është e kujdesshme. Ju lutemi mbështesni organizatën tonë jofitimprurëse. / Fuqishëm>

donacionet:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Emri i llogarisë: organizata jofitimprurëse e Fondacionit PixelHELPER
Më shumë informacion në https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Mënyra më e mirë e donacionit